100 Hjemmelavet Gaveideer

Hvert år, et eller andet sted i feriesæsonen, alle går amok forsøger at tænke på den perfekte gaveartikler til at give deres kære. Det indebærer dage med at tænke og derefter nogle flere dage med voldsomme kampe ved indkøbscentre til at købe disse perfekte gaver til dem. I år opt til en forandring. I stedet for at købe en butik købte gave, vælge at tænke på forskellige hjemmelavede gaveideer og gave dine venner og familie noget, der vil være helt speciel for dem. I denne artikel, hjælper vi dig tænke på nogle gode ideer.

Top 100 Hjemmelavet Gaver

Det er ganske vanskeligt at komme med kreative hjemmelavet gave ideer, der afviger fra de samme gamle gaver. Samtidig med at hjemmelavede gaver, sikre, at du holder personlighed på den person, du giver gaven til, i tankerne. At give en person, der har absolut ingen interesse i accessorizing, smykker som en gave, kan være en komplet katastrofe. Det er ligegyldigt, hvordan raffineret eller elegant en gave er, når du har taget en indsats for at gøre det selv. Givet i denne artikel er de bedste 100 hjemmelavede gaveideer.

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | Q | R | S | T | W | Y |

A

Forklæder – Mens en forklæde ikke kan være den første ting, der springer til dit sind, når du tænker på hjemmelavet gave ideer, er det en god mulighed. Der er mange forskellige forklæde mønstre, som du kan bruge til at sy dine egne forklæder.
toppen,

B

Rygsæk – Lær hvordan man laver en snor rygsæk kan ikke virke som en mulighed for en gave ide, men hvis den person, du ønsker at give gave til, er en rejsende, kan dette være den perfekte gave til dem.

Badesalt – Hvem kan ikke lide tanken om en frodig og afslappende bad? Hvis du er enig, så hjemmelavede badesalt er en perfekt gave mulighed.

Beaded gardiner – Hvis du er god til kunst og kunsthåndværk, så gør beaded gardiner i forskellige farver kan være en stor mulighed som en gave idé.

Blinds – Hvis den person, du giver gaven til er ved at foretage et hjem decor projekt, så lære at gøre foldegardiner og give dem persienner kan arbejde glimrende.

Bogmærke – Et bogmærke kan være en genial hjemmelavet gave idé for børn at gøre. Du kan give dem forskellige materialer og give dem mulighed for at frigøre deres kreativitet.
toppen,

C

Kager – Hvis bagning er en hobby for dit og folk gå amok over dit køkken sysler så gifting dine venner og familie kager denne ferie sæson kan være en rigtig god idé.

Lysestager – Lær at lave lysestager til gave dine venner unikke og udsøgte gaver, der vil have et sted af stolthed i deres stue.

Karikaturer – en rigtig god idé, som du kan bruge som en af ​​de hjemmelavede ferie gaveideer, hvis den person, du giver gaven til, har en sans for humor.

CD Holder – Hvis du hjælper din ven slippe af med rod i deres hus, så en håndlavet Compactdiskholder er en fremragende gave idé.

Keramiske fliser malerier – Det er bestemt ikke en nem kunst at forfølge men resultaterne kan være ganske forbløffende og smukke, hvis du beslutter at gave dine kære keramiske fliser malerier.

Chokolade – Hjemmelavet chokolade er den perfekte gave for feriesæsonen stedet for at købe store-købte, kommercielt fremstillede søde sager.

Clay skulpturer – Dette er en af ​​de bedste af de gaveideer, som børnene kan bruge til at lave gaver. Giv dem lidt ler til at spille med og lade deres fantasi gå amok at skabe skulpturer, der kan gives som gaver.

Ure – Selv om det kan synes vanskeligt at foretage et ur, når du forstå grundprincipperne bag denne tid på at holde enheden, bør du have nogen vanskelighed at designe et ur.

Coasters – En anden god idé, at børnene kan bruge til at oprette hjemmelavede gaver, og du kan få dem til at gøre skibstanke hjælp kasseret CD’er, små fliser, og selv tin hætter.

Comic bog – Leder du efter en gave til en ven, som stadig har et lille barn i ham? Hvis ja, så kan lære at skrive en tegneserie som har ham, blive en stor gave idé, forudsat at du kan skitsere, blæk og godt, skrive.

Udarbejdelse af yndlingsmusik – Dette er mere af en følelsesmæssig gave og tjener til at bringe op minderne, der har særlig betydning for begge de involverede personer. Lav en cd med alle de sange, som funktionen på listen over favoritter til den person, du giver gaven til.

Cookies – bage småkager kan være den perfekte gave til en ven eller et familiemedlem, der har en sød tand. Eksperimenter med forskellige smagsvarianter og former for at gøre den mere interessant.

Hæklede håndværk – Der er mange forskellige hæklede elementer, som du kan gøre, herunder hætter, duge, og tøj og give dem som gaver.
toppen,

D

Dekoreret flip-flops – Er den person, du giver gave at have sko fetish? Hvis ja, udsmykning flip så flops, at du har købt i en butik, for at gøre dem mere individualistisk til at matche den personlighed af den pågældende person, kan være en rigtig god idé.

Decoupage håndværk – Hvis du er dygtige med kunsten at decoupage, derefter bruge dit talent til at skabe forskellige showpieces og give dem som gaver.

Doll house – Søgning efter gaveideer til piger? Hvad kunne være bedre end at lave dukkehuse, forudsat du har de fornødne træbearbejdning færdigheder.

Dream Catcher – En drøm catcher kan være en stor gave, og du kan også få en masse sjove forståelse konceptet bag denne indfødte amerikanske kuriositet.
toppen,

E

Æggebakke håndværk – ikke kun er æggebakke håndværk for børn en fantastisk måde at holde dem besat i løbet af ferien, men de kan også gøre for store gaver.
toppen,

F

Fleece tæpper – Opret tæpper, der vil holde den person, du giver gaven til komfortable og hyggeligt.
toppen,

G

Glas malerier – Making glasmalerier kan være en smuk gave til folk, der sætter pris på kunsten. Dette er en smuk hjemmelavet gave idé.

Ground krydderier – Hvis den person, du giver gaven til, har en stor interesse i madlavning, især indiske køkken, krydderier pakket i en sød krydderi boks, kan være en stor gave at give.
toppen,

H

Hår tilbehør – Making hår tilbehør kan synes som en lidt svært, men det er ikke så overhovedet. Alt hvad du behøver er nogle perler, elastikker og lille smule kreativitet.

Hængekøjer – For Jughead i din gruppe, kan en hjemmelavet hængekøje være en genial gave.

Håndtaske – Gør stof håndtasker til dine veninder og gave det til dem. Det er en gave ide, der vil sikre, at dine gaver er unikke og vidunderlig.

Håndlavede smykker – Smykker making er en handy håndværk at lære og ikke alene er det en af ​​de bedste hjemmelavede gaveideer, som du kan bruge, men det er også en mulighed for at starte din egen lille side forretning.

Håndlavet papir tidsskrifter – Brug håndlavet papir og lave en dagbog til dine kære, så de kan få noget at dele deres dybeste tanker med.

Håndmalet lærred poser – Køb lærred totalisatorspil poser til at dekorere og skabe individualistiske designs til dine venner og familie kan være en stor gave idé.

Håndmalet t-shirt – At lære at designe din egen t-shirt kan være en god måde at lære et håndværk, der kan hjælpe dig med at træffe gaver til venner og familie.

Hjemmelavet øl – Lær at brygge øl og pakke dem til at gøre store gaver til feriesæsonen.

Hjemmelavet brætspil – Selvfølgelig kan du købe en af ​​de mange brætspil til rådighed på markedet, men der er noget usædvanligt ved at komme op med forskellige brætspil ideer og derefter oprette de spil som gaver.

Hjemmelavet rengøringsmidler – Det lyder måske ikke som den bedste gave idé, men for en person, der er besat med renlighed, gifting dem rengøringsmidler kan være et mesterstykke.

Hjemmelavet kosmetik – ved hjælp af naturlige produkter i hjemmelavede kosmetik opskrifter og derefter emballere dem i søde beholdere kan tjene som en stor gave til en ven.

Hjemmelavet æteriske olier – Det er absolut muligt at destillere og gøre æteriske olier i hjemmet. Så hvis du har en ven, der elsker disse naturlige olier, og derefter foretage disse for hende.

Hjemmelavet vin – At lære at lave vin i hjemmet kan være en god idé at være ikke kun kendt som en stor vært, men som en, der giver nogle ret store gaver.
toppen,

Jeg

Røgelsespind indehavere – Hvis dine kære lys røgelsespinde i deres hus, så bruger forskellige materialer som ler, småsten, og selv kokosnøddeskaller at skabe røgelsespind indehavere.
toppen,

J

Syltetøj – igen en fødevare, der er generelt et kæmpe hit som en gave. Gør stop i forskellige smagsvarianter og gave dem som en markering til dine venner og familie.

Japansk fan – Hvis du er fortrolig med kunsten at Origami, så ville du vide, hvordan man laver disse vanskelige og udsøgt gaveartikler.

Smykker box – Making håndlavede smykker kasser som gaver til dine veninder kan vinde dig store brownies point for dem.
toppen,

K

Nøglering – Uanset om du er en voksen eller et barn, kan du lære at lave nøgleringe og give dem som små nipsgenstande sammen med dine gaver.

Strikkede tørklæder – Hvis du er dygtig til at strikke, så gør tørklæder er en af ​​de muligheder ud af 100 hjemmelavet gave idéer, som du absolut bør overveje.
toppen,

L

Lampshade – Lær at lave et papir lampeskærm og giv din ven en smuk gave til skatten.
toppen,

M

Message board – Har en ven, der går amok om at organisere ting? Nå, så den bedste gave at give ville være at gøre en opslagstavle, som de kan bruge.

Miniature håndværk – Du kan lære at lave miniaturer og laver modeller af de ting, som din ven kan lide.

Mobile omfatter også – for en verden, hvor alle er konstant på deres mobiltelefoner, hvad kan være en bedre gave end et tilbehør til samme. Gave din ven en mobiltelefon dækning, at du har gjort dig selv.

Musemåtte – En anden nyttig gave idé er at lave en musemåtte til en ven, der arbejder konstant på computeren. Personliggør musemåtte med vens navn, hobbyer, osv. Lær at lave en musemåtte derhjemme er meget let.

Music box – Lær at lave en musik-box og giv din ven en stor gave denne ferie sæson.
toppen,

N

Avis / magasin stativer – hvis din ven er en ivrig læser, så gør en avis eller magasin rack, der vil hjælpe ham med at holde hans samling lidt mere organiseret.
toppen,

P

Malede gryder – Dette er en rigtig god idé for børn, der ønsker at give gaver. Giv dem potter og farver og lad dem gå amok med forskellige udformninger.

Malede sneakers – Hvis du er på udkig efter hjemmelavet gave ideer til en teenager, så et par håndmalede sneakers er en god mulighed for at se på.

Malet / broderet pudebetræk – Hvis du er god til nål arbejde eller endda male, derefter oprette pudebetræk med designs, som kun du kan komme op med.

Maleri – Hvis du har en kunstnerisk side, som er blevet værdsat igen og igen af ​​folk, du kender, så gifting dem malerier kan være en rigtig god idé.

Paper Bag – Lær at lave papirposer bruge genbrugspapir og gave dine venner en miljøbevidst gave i år.

Papir lanterner – Mens fremstilling af papir lanterner måske et håndværk, der er traditionelt forbundet med den kinesiske festival af lys, kan mere udsøgte hjemmelavede versioner være meget gode gaver.

Papmache håndværk – Dette er et håndværk, som kan tage noget tid, men at gøre de forskellige showpieces hjælp papmache håndværk kan være en stor gave.

Pen stand – Dette er en gave idé, at du skal have afgjort brugt i fortiden i kunst og kunsthåndværk klasser. Brug sodavandsdåser på en innovativ måde at skabe pen stande. Bare husk, at du ikke er i anden klasse og design skal have lidt mere stil.

Personlig tildele certifikater – Fortæl din mor, at hun er den bedste mor i verden, eller din søster, at hun har fået den bedste søster prisen, med personlige certifikater.

Personlig Kalendere – Med det nye år rundt om hjørnet, er dette en rettidig gave at give, og det bedste er, at det at lave en kalender er ekstremt let.

Personlig gavekort – Dette kan være en stor sidste minut gave, hvis du har været ude af stand til at komme med nogen ideer til gaver. Gør bittesmå kuponer, der lover den person, du giver gaven til, små opgaver, som du vil blive tvunget til at udføre.

Personlig aviser – Takket være World Wide Web, der er mange hjemmesider derude, der vil tillade dig at oprette din egen avis. Alt du skal gøre er at udfylde alle de detaljer, som du ønsker.

Personlige håndklæder – Oprettelse af håndklæder, der er monogram med initialerne for den person, du giver gaven til, kan være en god idé at bruge.

Fotoalbum – For en person, du har kendt i et stykke tid, og for en person, med hvem du har en masse minder, hvilket skaber en fotobog, med forskellige mindeværdige fotografier er en fantastisk idé.

Fotocollage – Lær at lave en fotocollage og gøre en for en nær ven er en stor gave idé.

Fotoramme – Hvis du har besluttet på et foto ramme som din gave, så at lære at lave billedrammer rammer er en meget nem opgave.

Pickles – Lær at lave pickles fra bunden og pakke dem i jordovn ware at give som gaver.

Sparebøsser – Disse kan være strålende gaver til børn. Gør sparebøsser ud af klud, ler, tin, træ eller andet materiale, som du er komfortabel med og hjælpe dine børn lære betydningen af ​​at spare penge

Popsicle stick håndværk – Dette er en rigtig god idé for børn at gøre hjemmelavede gaver. Brug Popsicle sticks til at oprette pen stande, miniaturer, askebægre, osv.

Porcelæn håndværk – Du skal bruge nogle uddannelse for at være dygtige med porcelæn håndværk arbejde, men hvis du er i stand til at trække det ud, så det kan være en stor gave idé.

Potpourri – Brug tørrede blomster, blade og forskellige dufte for at skabe en duftende gave, at nogen ville elske.

Puppets – Søgning efter gaver til småbørn? Gør dem nogle marionetter til at lege med. Dette kan være en stor gave for unge børn.

Pung bøjle – Lær at lave en pung bøjle vil tillade dig at give en perfekt gave til en kvinde, der altid har brug for plads til at hænge hendes voksende taske kollektion.

Puzzles – en stor gave til en nysgerrig barn eller voksen. Hvis du kender en person, der elsker puslespil og gåder, så en hjemmelavet bog af disse hjernevridere kan være en perfekt gave. Du kan endda forsøge at lave puslespil.
toppen,

Q

Quilt – Lær kunsten at quiliting at give en af ​​de coziest gaver nogensinde. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede gaveideer.
toppen,

R

Opskrift bog – Hvis du giver en gave til din datter (eller søn), derefter en stor gave at give kan være en håndskreven bog med alle de mad opskrifter på de retter, som de elsker.

Køleskab magneter – Du kan få brug for at søge efter instruktioner til at lære at lave køleskabsmagneter, men disse kan være gode nipsgenstande at give ud.
toppen,

S

Sand kunst – Når de fleste mennesker tænker på sand kunst, de tænker boltrede på stranden, men der er mange ideer til sand kunst for børn, der vil give dine børn at gøre store gaver.

Duftlys – Brug æterisk olie eller endda vellugtende dufte kombineret med voks, så du kan lære processen med at gøre duftende stearinlys og skabe gaver, der er sikker på at være store hits.

Scrapbog – Brug forskellige ideer til scrapbooking at skabe en bog fuld af minder og mening.

Skib i flasken – Hvis du har set filmen, The Lovely Bones, så ved du, at det er muligt at gøre skibet i flasken derhjemme. Prøv håndværk og give det som en gave.

Silk blomster – i stedet for de sædvanlige buketter, du køber, lave dine egne silke blomster til at give som en gave, der vil holde meget længere end almindelige blomster.

Silk kite – Hvis din ven eller et familiemedlem forfølger drageflyvning som en hobby, så lær at lave en kite med silke og give en gave, at de vil skat.

Skitser – Hvis du er god til skitsering og tegning, og derefter lave en skitse af den person, du giver gaven til, kan være en god idé.

Sling pung – Lær at lave en pung, som din ven kan bruge som en slynge, og glem ikke at give det et unikt touch.

Snekugle – Ligesom skibet i flasken, kan du nødt til at praktisere kunsten at lave sne glober, men når du er dygtige med det samme, kan du oprette nogle af de smukkeste gaver at give.

Sæber – kunsten hjemmelavet sæbe making er en gammel en, så tage en tur tilbage et par århundreder, og gense denne kunst at lave gaver, der vil blive afgjort værdsat.

Tøjdyr – Making bamser, rag dolls, eller andre bamser til børn som gaver vil gøre dem meget glade og introducere dig til et håndværk idé, der dø en langsom død, takket være kommercialisering af det samme.

Trøjer – En gave idé, der fungerer kun, hvis du nyde strikning og kan skabe vidunderlige designs, der vil være store gaver.
toppen,

T

Batik tøj – Hvis den person, du giver gaven til en hippie med bopæl i ham, derefter lære at binde farvestof og skabe nogle boheme tøj til ham.
toppen,

W

Vægtæpper – Brug perler, smykker og andre sådanne dekorative elementer til at skabe smukke vægtæpper, der vil have et sted af stolthed i enhver stue.

Tegnebøger – Der er mange forskellige måder at gøre en tegnebog, og hvis du er på udkig efter en praktisk gave idé, så er dette en af ​​de bedste muligheder for de 100 hjemmelavede gaveideer.

Watch – Hvis du kan lære at lave et ur, så kan du helt sikkert forsøge at lave ure. Dette kan være faktisk lettere, da du kan bruge ringer fra gamle ure og give dem et nyt liv ved at arbejde vidundere med stropperne.

Vind kime – Lær at lave vindspil og give dine venner og familie en melodisk gave.

Træ håndværk – hvis du er god til træbearbejdning så er der mange ting, som du kan oprette lignende hylder, bog kasser, æsker, osv., der kan gøre for meget gode gaver.

Vævet kurve – Lær kunsten at væve kurve og skabe Gavekurve til venner og familie.
toppen,

Y

Garn håndværk – Du behøver ikke nødvendigvis at vide strikke for at skabe håndværk ved hjælp af garn. Børn kan bruge uld til at skabe mange smukke gaveartikler.
toppen,

Den bedste del om at modtage gaver er at lære, hvor meget troede at den anden person har lagt i gaven. Med en af ​​disse hjemmelavede gaveideer, vil virkelig gøre den person, du giver gaven til, sætter pris på din indsats. Disse gaver behøver ikke at blive nødvendigvis kun gives i feriesæsonen. De kan være en fødselsdagsgave, en Mors dag gave, eller en gave til en anden lejlighed.

Gaver til kvinder
Personlige gaver til en Best Friend
Easy Håndlavede Gaver
Havearbejde Gaver til mænd
Chokolade Gaveideer til Baby Shower
50th wedding Anniversary Gaver til Wife
Fødselsdagsgave for teenagepiger
Værste julegaver
Veninde Gaveideer
Film Gift Basket Ideer
Gode ​​Gaver til kvinder over 40

Leave a Reply