Anniversary Gaver til kæreste

Modstrid med den sædvanlige tro på, at piger er vanskelige at forstå, faktum er fyre er endnu mere kompleks. Specielt når det kommer til gaver! Når en gave gives til en pige, vil det i løbet af spænding være tydelig i hendes kropssprog. Men det er ikke det samme med fyre. De er aldrig så udtryksfulde om deres følelser omkring gaver. Du vil bare se et bredt smil (eller kan være en antydning af smil!) på deres ansigt, selv om de elskede gave! Men ja, vil der helt sikkert være en lys glimt i deres øjne … men det er så svært at fange, at man momentant glimt! Så piger er altid forvirret, mens du vælger jubilæum gave til mænd. Den bedste vej ud er at gave dem noget, som de vil sikkert gerne. Anniversary gaver til en kæreste, er en helt anden historie. Gennem hele året er vi tænker, at en særlig dag, den dag fejrer den tætte sammenhæng. Men, indtil den sidste dag, vi er ikke sikker på hvad der gave ham!

Creative Anniversary Gaver

Collage: Søg efter alle de billeder du to klikkede lige fra dag 1. Holde dem sammen og gøre en stor collage af alle dine fotos. Det vil være en collage ikke kun af dine fotos, men også af dine minder! Den første gang du mødte, din første date, din fødselsdag, osv. alle disse magiske øjeblikke vil blive låst i sammen i denne collage. Du kan overraske ham ved at hænge den collage i dit soveværelse eller hans kontor, hvor det vil hele tiden være foran ham. Det vil være en meget speciel gave til ny kæreste!
Gave Hamper: Du kan gøre en gave hæmmer dig selv. Du kan gøre det hæmme af en hjerte form ved hjælp af sukkerrør og male det rødt. Put en flaske af den bedste champagne, vil noget lignende Brut champagne absolut indstille atmosfæren. Glem ikke at inkludere et løfte ring i kurven. Du kan købe et dyrt løfte ring som den om diamant eller guld, eller endda en billig men holdbar løfte ring lavet af titanium. Du kan også tilføje en kage til kurven og tage ham til en grill middag på stranden og derefter overraske ham ved at foreslå ham! Det vil være en vidunderlig romantisk gave.
Scrapbog: Scrapbook er en innovativ såvel som sød gave. Du behøver ikke at undertrykke dine girly valg for denne gave! Gør scrapbog lige så farverig som du ønsker, holde nogle af dine bedste billeder og dekorere det med dine personlige kommentarer … din særlige gave er allerede!

Nyttige Anniversary Gaver

Hvis du ønsker at være i hans tanker hele tiden, give ham noget, som han kan bruge hverdag. Den ting vil minde ham om dig det øjeblik han ser det, og han kan også bruge det! Her er et par sådanne ting.

Fodbold eller Rugby Ball: Alle fyre er sports freak. Så giv ham noget relateret til hans foretrukne spil såsom en fodbold. Hvis han ikke er meget i udendørs spil, men er glad for indendørssport, du kan gave ham noget som et skakbræt lavet af elfenben. Han vil helt sikkert skat det. Et lille stykke af rådgivning: Lær skak!
Elektronisk Indretning: Ingen fyr i denne verden kan leve uden gadgets! (Fattige piger, kan de ikke leve uden deres kærester!) Så du kan inkludere et nyttigt gadget på din liste over gaver til mænd som en nyeste mobiltelefon eller iPod eller noget køligt men billige som en bluetooth-enhed. Men husk, du køber det for din kæreste, så pink eller lilla elektroniske gadgets er en komplet nej nej!
Andre nyttige gaver: Du kan også give 2-3 små gaver sammen. En læder tegnebog kombineret med en flaske parfume kan fungere fint. Der er nogle andre muligheder som en trøje af hans favorit fodboldhold, som han kan flagre eller et års medlemskab af en atletisk klub eller af en musik klub, hvis han er en musikelsker. Det vil sikre en år fuld af glæde for ham!

Personlig Anniversary Gaver

Der er intet særligt end en gave, der er specielt udvalgt til dig! Mens valget personlige gaver til din kæreste, så prøv at huske alle de små samtaler du havde, hvor han må have nævnt noget, han altid har ønsket, men tænkte ikke på at købe det for sig selv. Her er din gyldne chance!

Digital Photo Watch: En digital foto ur, er en rigtig god idé! Det er den nyeste trend blandt technophile folk! Det er et sædvanligt ur, men med en forskel. I dette ur, kan du gemme dine billeder! Alt du skal gøre er at tilslutte en USB til din bærbare computer og trække og slippe fotos. Mindst nu, vil ‘tid’ ikke være en forhindring mellem jer begge.
Personlig Art Prints: Personlig kunst prints er en af ​​de gaver, der vil sikkert gøre ham falde i kærlighed med dig igen, og for evigt! Personlig kunst prints er rammer, der indeholder naturskønne billeder eller billeder af gader, parker, stræder mv, hvor dine specielle minder er indlejret. Men det er ikke en livløs ramme! Billederne er i form af et diasshow. Dine minder rent faktisk vil blive værdsat for evigt med disse udskrifter!
Embedded Knife: Hvis du ønsker at give nogle af verdens gave til din kæreste, give ham en sølv kniv indlejret med hans navn på det! Du kan skrive nogle self opfundet kærlighed citater på den anden side af kniven. Det vil blive en af ​​de usædvanlige gaver til mænd Indeed!

Disse jubilæum gaver vil hjælpe dig til at styrke bånd af kærlighed mellem jer to, og ja, denne gang behøver du ikke at bare antage hans glæde, vil det være indlysende på hans ansigt. Held og lykke!

Cool Fødselsdagsgave
40th Birthday gaver til kvinder
Fødselsdag gaver til venner
Bedste Gaver til unge kvinder
Billig gaver til kvinder
20th Anniversary Gift
Hjemmelavet Romantisk Gaver til Ham
Personlige gaver til en Best Friend
2 års jubilæumsgave
Gaver til svært at købe for det enkelte menneske
Hjemmelavet Gaver til far

Leave a Reply