Bedste Gaver til mænd 2012

Det er et kendt faktum, at for de fleste kvinder, at købe en gave til en mand synes langt vanskeligere end at købe en til en anden kvinde. Selvfølgelig kan mænd ønsker at være uenig, men tro det eller ej, det er en oplevelse, at de fleste kvinder har haft. Vi ønsker kun at give den bedste, den seneste, den unikke, og at én ting, at mænd ønsker mest. Mens give alle disse ikke er muligt, er der et par gaver, der er mere populært hvert år end andre. 2012 er ikke anderledes, og her er nogle af de bedste gaver til mænd i år, som du kan vælge imellem.

Gode ​​Gaver til mænd

Du kan være lidt uforstående over for nogle af de gaver, der er nævnt her, fordi nogle af disse ikke er let at erhverve gaver. Men hvis du kan nå at få og give dem, vil du blive nummer et i enhver mands liv, du vælger at give denne gave til. Gå gennem dem, og du vil finde ud af hvorfor!

Billetter til De Olympiske Lege
Hvis den mand, du ønsker at købe en gave til en sports buff, så har du ingen bedre gave at give end billetter til de kommende Olympiske Lege i London i juli i år. Du behøver ikke at bruge penge på hver begivenhed, bare få billetter til de begivenheder, han er interesseret i. Selvom lejlighed, hvor du ønsker at give denne gave kommer efter OL, det er en gave, som du trygt kan give på forhånd! Planlæg ud hele tidsplanen nu, så du er sikker på, at gaven arbejder sin magi.

Hvis du tror, ​​billetter til OL begivenheder er ud af dit budget, eller planlægger en tidsplan omkring disse begivenheder er vanskeligt, kan du få ham officielle OL tøj / gear, der er tilgængelig på alle sportsbutikker. Det vil stadig have en stor indvirkning.

Kindle Fire
For en tech lædertøj der ikke let give efter for Apple brummer, Kindle Fire, udgivet i november 2011, er et varmt produkt, der vil tjene som den perfekte gave. Giver dig adgang til bøger, film og tv-shows fra Amazon App Store, denne enhed har også en browser kaldet Amazon Silk, der kan bruges til alle dine internet-relaterede krav. Uanset om du ønsker at få din far denne gadget til at holde op med verden, eller giv den til din kæreste / mand / bror som en ny »legetøj«, det er absolut den perfekte gave til enhver mand i dit liv!

Så-og-nu Caricature
For en fyr, der vil tage det godt, lave en karikatur, der skildrer ham et par år siden (dengang), og hvad han er nu. Denne karikatur ikke nødvendigvis har at gøre med træk / ting, der er blevet forringet – for eksempel, han var tynd dengang og fedt nu. I stedet kunne du endda fremhæve egenskaber såsom hvordan han var doven så og er mere aktiv nu, eller hvordan han kan multitaske nu. Gør det sjovt, gør det vanvittigt morsomt, men sørge for, at ingen følelser er såret. Denne personlig gave kan bare ikke gå galt!

Red Carpet Movie Premier
Nogle store film forventes at blive frigivet i år. Hvis du kan klare at få ham billetter til en film premier, at han ser frem til, vil intet slå denne gave. Du kan have til at finde vej rundt og trække en masse strenge, og det er virkelig afhænger af, hvem denne fyr er, at du planlægger at få gaven til. Selv da ville enhver fyr elske denne gave, og vil helt sikkert sætte pris på den indsats du har lagt i planlægningen det ud. Gør noget anderledes i år, tage din udkårne til en rød løber film premier.

Hans signatur duft
Hvis du kender ham godt, du kender dufte han kan lide. Få en duft skabt, som vil blive hans underskrift, noget, der vil gøre ham unik, der vil definere kun ham. Woody, musky, krydret – enhver duft, som han er glad for, eller som du kan lide, når du er omkring ham, kan foretages. Tilpas flasken med sine initialer på dem, og du er god til at gå. Hvis du tror, ​​at du ikke kan være i stand til at skabe denne duft, gå på og få ham nogle af de bedste parfumer, der er signatur dufte. Parfumer altid værdsat af fyrene, så dette er endnu en gave, der bare ikke kan gå galt.

Her er et kig ind i nogle flere ideer.

Boogie Board (digital skrivning board)
Classic barbering kit
Digitalt kamera / videokamera
Bordfodbold / Billiard / Poolbord
Ølfadet
Unikke ølglas
Personlig bærbar computer eller telefon sag
Biografi af hans idol / yndlings skuespiller / sportsperson
Xbox Kinect
Vintage skak sæt / brætspil
Engraved lommelærke
Graveret fyldepen og planner / dagbog
Vintage plakat af hans foretrukne film
iPad 2
Fjernstyret helikopter
Liquor Gift Basket
Lommeur afmærket med sine initialer

Disse er nogle virkelig fantastiske gaver selv for mænd, der synes at have alt. Uanset hvad det er, sørge for, at du ved, det er noget, han vil gerne eller gøre brug af, og at han vil sætte pris på den tanke, du har lagt i denne gave. Held og lykke!

Fødselsdag Gavekurve for Mænd
Hvad er din gave til baby denne jul?
Graduation Gaver til kæreste
Bryllup Gaver til Bride
Gave til nogen, der har alt
Måder at gøre billige gaver i hjemmet
Valentinsdag Gaver til Ham
2 års jubilæum Gaveideer
Gift Basket gøre ideer
Fars dag Crafts
Militære Pensionering Gaveideer

Leave a Reply