Christmas Gift Ideer til forlovede

Den hvide sne overalt, snefnug falder på dit hoved og din forlovede ved din side. Glædelig jul til dig, siger jeg. Som du går gennem boulevarden i det skarpe vinter luft, hånd i hånd og matchende skridt for skridt, du bemærker, at byen forbereder sig til jul endnu en gang. Lugten af ​​nåletræ i luften, folk trækker juletræer i deres biler og en generel spænding handler om. o Og du tror, ​​du glemmer noget. Men hvad Så er det pludselig kommer til dig – en julegave er ikke blevet købt for forlovede! Panik, panik, og racing tanker … hvad de skal købe, og hvad at gave ham?! Nu du ønsker du havde nogle gaveideer klar, korrekt? Dette For at undgå netop dette øjeblik du behov for at få klar ideer til det julegave. Men hvis du ikke har haft dem ned pat endnu, du behøver ikke bekymre dig. Årsag nedenfor er nogle af de gaveideer, som du kan bruge til gulve på forlovede.

Julegaver til forlovede

Lad os tage sæsonen i betragtning her. Det er jul, så disse gaver kan have dette tema kører eller kunne være en blanding af, hvad du ville generelt gave ham. Her er nogle julegave ideer, som du kan se nærmere på.

Hookah Set
Ved du, hvad en vandpibe er? Har du set det apparatur der bruges til at ryge i de lande i Mellemøsten eller visse asiatiske lande, selv? Den leveres med en flaske, der er fyldt med væske indeni og har et rør fastgjort til den. Så alt du skal gøre er fylde flasken med en smag, som du kan lide, lyser det op og begynde puster væk. Der er flere varianter, der er kommet ind på markedet som fersken, kakao, æble, mynte osv. Det siges, at ryge en vandpibe ikke er lige så skadelig som rygning nikotin, fordi ingredienserne er alle naturlige (men du bliver nødt til at konsultere en læge for det sidste ord). Så hvorfor ikke prøve noget nyt denne jul og gave ham en vandpibe sæt? Pisk suset af de mest populære julegaver og købe ham en noget helt nyt i stedet.

Vinter Set
Det er vinter, og du kan få fuld fordel af, at én. Få ham en vinter sæt. Tænk udstødning og handsker og uldne jakker og meget mere. Advantage? Du kan give ham de farver, du kan lide, og måske han nægter at prøve. Han ved bare ikke, hvad der ser godt ud på ham. Eller du kan bare give ham, hvad han kan lide og har en lykkelig mand ved din side med denne julegaver til kæresten.

Comic Books
Hvis han var en glødende tegneserie bøger fan i sin barndom og størstedelen af ​​hans college liv (helvede, han stadig læser dem!) Så hvad bedre gave end at få ham en samling af hans foretrukne tegneserier? Forestil dig den drengede grin, når han unwraps denne gave.

Adventure Sport
Hvorfor ikke prøve et eventyr sport sammen, både af dig? Det er sådan en rush, kan jeg ikke begynde at fortælle dig. Vælg noget, du tror, ​​du kan klare med lethed og go, go, go!

Bøger og Chair
Hvis han er i bøger, så er dette en af ​​de bedste gaver til ham. Du kan enten få ham noget, som du ved, han er ved at dø for at læse eller du kunne få ham et gavekort fra en bog butik, så han kan vælge noget på egen hånd. Men her er hvordan du gør det sindssygt mere interessant. Hvis din lomme enig, købe ham en trøst stol – den slags, som du begrave i og kan krølle op med en bog … så slutte sig til ham derinde.

Gadgets
Gadgets og mænd. Jeg har aldrig forstået den forbindelse der, men den eksisterer. Udnyt det og få ham en af ​​de smarte high-end telefoner eller planlæggere eller tabletter. Tage ved hjælp af en fyr ven, hvis der er forvirring om, hvad man kan få ham. Efter alt, behøver du ikke ønsker at gå galt med denne populære gave.

Sexet lingeri
Hvem siger, kun han har til at få den visuelle fornøjelse af dig spankulerer dine ting? Du kan helt gøre det for dig selv. Få ham nogle sexet lingeri. Jeg tænker shorty korte shorts, dit navn ætset på bunden, en fræk besked trukket i en glød i mørke limerick … noget, der vil gøre det sjovt for dig virkelig og varme soveværelset nogle. Piger, vi virkelig bare vil have det sjovt.

Gutter, gør dig klar til at have en absolut behandler denne jul. Har jeg ret, eller har jeg ret, mine damer? Nyd din jul dengang og glem ikke at gøre gengæld.

Hvordan laver Gavekurve
Bedste Gaveideer
Gaveideer til mor og far
Pensionering Gaver til far
40th Birthday Gifts
Værtinde Gaver
Romantisk julegave ideer
Sentimental julegaver
Romantiske Gaver til kæreste
Havearbejde Gaver til mor
21-års fødselsdag Presents til piger

Leave a Reply