Creative Hjemmelavet Gaver

Gaver kan gøres for dine forældre, kæreste, veninde, dine fætre, venner, osv. De vil simpelthen elske disse gaver, som de er specielt lavet af dig. Her er nogle kreative gaveideer.

For mor

Du kan strikke poser, punge, tasker og mobile covers i hendes yndlingsfarve. Stitch bomuld tasker og maling på dem. Du kan også gøre hånd broderi på sækkene. Gør dækkeservietter ved at male på afskårne plastplader. Gør te coastere fra papmache. Og gave disse kreativt lavet artikler til din mor, hun elsker dem! Skriv et digt til hende og lægge det på køleskabet, så næste gang, hun går tæt på køleskabet, vil hun læse det. Dekorer jordovn potter med perler og pailletter og akryl maling og gave dem til hende. Køb biografbilletter til hende og hendes venner og sende hende ud, indtil den tid hun er ude, forberede middag og indstille bordet for hende. Lad hende føle overrasket over, hvad hun får, efter at hun er hjemme. Gør et forklæde til hende med noget malet eller skrevet på det.

For Dad

Selv hvis du tror, ​​at disse gaver ikke vil vise sig godt, vil din far værdsætte dem for resten af ​​hans liv … fordi du har lavet dem selv. Gør pen stande, ud af papmache. Du kan også lave konvolutter, far muligvis. De fleste af os skriver breve til vores kæreste eller veninde. Denne gang, skrive et brev til din far og fortælle ham hvor meget du elsker ham, nedskrive dine følelser sige, at du er, hvad du er bare på grund af hans kærlighed, nåde, og hans tilstedeværelse, når du har brug for det. Lav en nøgle stativ fra keramik og placere den på sit skrivebord. Hvis du har kokosnøddeskaller tilbage, dekorere dem og gøre et askebæger ud af dem. Lav en tegneserie af nogle dumme kampe, som du havde i fortiden og undskylder ham gennem dem. Dekorere en boks, der er minimum 4 inches lang og gøre det til et brilleetui. Lav en flot, farverig bog mark.

For Bedsteforældre

Jeg husker min bedstemor viser mig sorte og hvide billeder af hendes barndom, hendes ægteskab, og nogle andre lejligheder. Gør det samme for hende. Få en masse billeder klikkede med dig og dine bedsteforældre. Nu udskriver dem i sort og hvid og indsætte dem i et album lavet af dig, som har sorte sider. Tegn gyldne rammer omkring alle fotos for at gøre albummet udseende antik. Lav en havearbejde kalender og personalisere det ved at skrive i hjørnerne, noget om, hvad du føler for dem. Køb en glaskrukke og to glas, og male dem med glas farver. Hold det ud over deres seng. Sørg for, at krukken altid er fyldt med vand, så de ikke behøver at stå op hver gang. Stitch en dejlig varm tæppe for dem. Hvis du bedstemor har et par gamle kjoler, der ikke er wearable, skær dem i stykker, selvfølgelig med hendes tilladelse (men ikke ‘lade hende vide, hvad du er op til), og slutte det med andre stykker tøj for at gør hende til en pæn tæppe. Strik et sjal for dem at holde vintre væk. Dekorere små kasser, der kan anvendes til at holde deres medicin. Gør fotorammer med familien billedet i det og gave det til dem. Lav en bog stand ved at lave skillevægge i en stor kasse. Pynt denne stander med dejlige maling og kunsthåndværk. Bage en kage på deres bryllupsdag. Da de fleste af de bedsteforældre elsker havearbejde, vil de elske denne gave sikker … gøre en buket blomster, som de er vokset, eller salat fra de friske dyrkes Græskar, agurker, salat blade etc. og lave mad til dem.

For Girlfriend

Drenge, du virkelig nødt til at gøre noget af dette bare for at se din kærestes reaktion, kan du føle girly, samtidig med at disse gaver, men tro mig, det er værd at girlishness. Mal en sød tegnefilm på en t-shirt, hun vil elske det. Først vil hun ikke rigtig tror på, at det bliver gjort af dig, men være klar til den højlydte reaktion! Lav en læbepomade med ‘din’ foretrukne smag eller lære at lave en hjemmelavet lip gloss. Lav et smykkeskrin og sætte små foldede chits i dem med navnet på få tilbehør og bede hende om at plukke 3 af dem. Lad hende udfolde dem og købe hende uanset chits siger. Køb omkring 10 hår elastikker, nåle, hårspænder, og læg dem i en stok kurv og gave kurven til hende. Nå, jeg håber du nyder at gøre disse gaver til kæreste. Du kan også lave øreringe, halskæder og armbånd fra perler, hun vil gå amok forestille dig at gøre dem!

For Boyfriend

Hvis du er god til at strikke, vil en dejlig varm fuzzy trøje være bare en perfekt gave til ham. Efter sweater er færdig, kan du sprøjte nogle parfume, som du bruger hver dag, så sweater har din duft. Hvis du har små kasser, hvori penne kan passe, dekorere disse bokse med din kærestes navn skrevet i bittesmå skrifttyper i forskellige farver. Fyld alle sider af kasserne med hans navn skrevet på det. Mal en t-shirt med hans foretrukne citater, eller sætninger. Skriv en CD for ham, og omfatter sange, der repræsenterer dit forhold. En måned før sin fødselsdag, lave 30 små kort med søde linjer skrevet på dem og give dem til ham hver dag indtil ‘den dag’. Sørg for, at der er en vis sammenhæng mellem linjerne skrevet på kortene. Forbered morgenmad til ham og tage det til hans sted tidligt om morgenen. Køb ham 4 til 5 t-shirts, rul hver af dem, læg dem i en papmache kurv og gave det. Køb en flaske vin og nyde det i fuld moonlit himmel. Må ikke smide flasken, i stedet gøre et godt brug af det. Skriv kærlighed citater på et stykke papir, rulle dette papir og sætte det i den rensede flaske og gave ham flasken. Gør duftende stearinlys, og skære hans navn på dem.

For Husband

Gave ham en flot romantisk middag. Bag ham hans foretrukne kage. Lav en personlig kalender med særlige begivenheder fremhævede såsom dit ægteskab jubilæum, hans og din fødselsdag, engagementet dag, den dag han foreslog dig, etc. dekorere en fotoramme og gave det med billedet af jer begge. Disse lave nogle personlige gaver til ham. Du kan også bruge nogle af de gaveideer til kæresten som kreative hjemmelavede gaveideer til mand.

Det var nogle kreative gaveideer til dine kære. Gå videre og udtrykke din kærlighed gennem disse gaver … specielt lavet af dig, bare for dem.

Mors Dag Blomster og gaveideer
Hjemmelavet chokolade Gaveideer
Få Well Gaver til mænd
Gaver til kvinder under $ 20
Anniversary Ideer til mænd
Sidste-øjebliks-julegaver
40th Birthday gag gaver
Gaver under $ 20
Hjemmelavet Holiday Gaver
21-års fødselsdag Presents til piger
Hjemmelavet Gaveideer til Teenage Girls

Leave a Reply