Creative julegaver

Julen er en festival af glæde og af nyder dig selv til fulde! Du pynte juletræet, spille spil, gå til ture, spise din livret og vigtigst af alt, at give og modtage gaver. Julegaver er værdsat meget og de forbliver med os for evigt. Hvis disse gaver er godt tænkt på og kreativ nok, så kan du helt sikkert imponere din familie, venner og slægtninge. Hvis du har brug for nogle ideer til julegaver, du bruge nogle af de følgende ideer.

# 1 – En flaske Surprise
Du kan købe så mange glas, som du ville kræve på engros-og fylde dem op med godter. Du kan variere fyldet og give det et personligt præg. Du kan lave en krukke med ris mix eller fylde det op med alle de ingredienser blandes som pr proportioner, for at gøre den perfekte cookie eller kage. Du kan købe ingredienser på engros så godt og dermed holde budgettet til et bart minimal. Dette giver familien modtager gaven, frihed til at bage dessert, når de vælger at. Prikken over i’et ved at vikle et bånd omkring låget. Du kan gøre det samme med et sortiment af krydderier og krydderier.

# 2 – Foto Udskrevet Fabric
Alt du skal gøre er at tage en særlig mindeværdig foto, som du har brug for og få det trykt på et stof efter eget valg. Det kunne være noget så stort som sengetæppe eller så små som en uafgjort eller T-shirt eller endda en stof håndtaske eller laptop sag. Dette er en fremragende idé, og en gave, der vil være skattede for evigt.

# 3 – Personlig Stuffed Dolls
Du kan få en lavet dukke, for dit barn, bedsteforældre, ægtefælle, søster eller hvem du ønsker at give denne bedårende gave. Du kan bestille for denne gave eller gøre det på din egen. Dukkerne skal se ud som miniature kopi af den person, der er begavet og skal have en komisk appel til det. Du kan uddele-male dukken, og kram det med bomuld og klude.

# 4 – Comic Portrait
Tag et foto, som du gerne vil manipulere. Du kan enten få fotoet omarbejdede på af en foto butik ekspert eller du kunne doodle med det på dit eget skrivebord. Alt du skal gøre er at gøre det tilgængeligt ligne udskriften fra en tegneserie og bruge lyse farver til at tilføje effekter. Du kan også lave en collage eller få det custom-made, således at det samme foto diversificerer i rammer på 2, 4 eller 6 med forskellige farvekombinationer og unikke baggrunde. Denne gave kan også være indrammet og givet, for den person at værdsætte for livet.

# 5 – Enchanted Mirror
Du kan hjælpe dig selv og verden omkring dig til at føle sig trygge og smukke ved at gøre tilpassede væg spejle til dem. Du kan også få disse lavet hvis du ikke er alt for sikker, når det kommer til at arbejde på glas. Ideen er at præge eller stok, smukke rosende ord eller selvstændig bekræftelse på spejlet. Ord som Ærlig, Brave, stilfuld, Innocent og Beautiful kan bruges til at præge på spejlet. Disse spejle behøver ikke at have en ramme og kan være forsynet med et stærkt krog til ophængning på væggen. Når den person, der modtager denne gave vil se på spejlet, vil de føle vidunderligt om sig selv.

# 6 – Customized Glas
Du kan gave dine nærmeste og kære dem tilpasset glasvarer såsom ølkrus, vinglas, shot glas, krus og endda plader. Disse koster ikke meget og kan gives med en personlig besked til hver ven. Du kan skrive disse meddelelser ned og spørge i butikken ejeren til at præge den på glas eller få det trykt på dem ved hjælp af specifikke farver og billeder. Du kan tilføje kopier af fotografier så godt, hvis du ønsker det.

# 7 – Cool dørmåtter og Tæpper
Du kan endda få tilpassede dørmåtter med billedtekster, der er passende for personligheden af ​​den person, der får gaven. Billedtekster, såsom The Abode to Heaven is Here, og jeg er forrest i køen. Et sådant budskab kan gives til en religiøs person, der kan placere den foran bederum eller et sted, hvor personen gør sit kreative arbejde, såsom et værksted. Tæpper og vægtæpper kan bearbejdes inden for en lignende måde.

# 8 – For Kids
Du kan få tilpassede skateboards, laptop og telefonnumre skind lavet til børnene. Du kan give dem tilpassede sko, t-shirts, trøjer, sweatshirts, jakker eller hatte. Kun sørge for, at de kan lide det print, som du vil arbejde med. For en sikrere løsning gå til ting, du ved, de elsker, såsom band logoer, medlemmer, tegneseriefigurer eller en sports figur.

# 9 – Grunde Book
Du kan lave en bog på omkring 50 tykke sider og tegne små tegneserie tændstikmænd, der afbilder dine følelser for den, du holder af. Men denne gave er tidskrævende og kan ikke gives til alle. Så hvis der er nogen virkelig speciel du ønsker at give en gave til, det er en rigtig god idé. Husk at skrive, hvad du har lyst, til at udtrykke dine følelser bedre.

# 10 – en kurv fuld af Joy
Denne ene kan gives til mange. Lav små kurve, som du kan udfylde med et udvalg af lækkerier. Disse kan omfatte stearinlys, parfume, chokolade, spa olier, bagt mad, stationære og vin. Hvad du udfylder i kurven det helt op til dig. Du kan også personliggøre den gave og ændre indholdet i henhold til præference for den enkelte.

Forhåbentlig vil disse idéer til kreative julegaver hjælpe dig med shopping og købe de bedste gaver til denne kommende begivenhed. Du kan vælge fra en af ​​disse let at lave gaver, foretrækker håndlavede dem eller tænke på nogle flere gave ideer til at gøre lejligheden en speciel en. De bedste hilsner,

Hvordan man laver en Food Gift Basket
Anniversary Gaver til forældre
Ét års jubilæum Gaver til kæreste
Hjemmelavet Gaver til far
Bedste Gaver til Teenage Girls 2012
Romantisk Fødselsdagsgave
Pensionering Gaver til mænd
Eco-venligt Gaver
Gaver til mænd, der har alt
Unikke håndlavede gaver
Gaver til far

Leave a Reply