Cute Ting at gøre for din Boyfriend

Der kommer et tidspunkt i enhver relation, når vi længes efter at vise vores kærester, hvor meget vi holder af dem. Der kommer også et mætningspunkt, som henhører til gaver. Vi ender på tværs af vejene, forvirret over hvad de skal købe for dem. Hvad kan vi købe for dem, som andre ikke allerede har tænkt på? Tænk over det, noget købt ud af en gave shop, er bundet at finde på andre så godt, så hvordan kan din gave til ham være unik? Det kan bare ikke være! Det er frustrerende, det virkelig er … at indse, at din gave er så almindeligt, at alle kan få det, bare ved at tilbringe et par dollars for det.

Så kommer spørgsmålet, hvordan kan du gøre din gave unik og din egen? Jamen det er simpelt. Alt du skal gøre er at, gøre noget med dine egne hænder for ham! Nogle mennesker simpelthen har svært ved at gøre tingene for andre, fordi de føler, at de mangler kreativitet og talent. Hvilket jeg kan tilføje, er en kæmpe misforståelse! Alt, man skal gøre, er at anvende deres eget niveau af kreativitet og fantasi, så at komme op med noget rart, der kan gives som en gave. Så hvad nu hvis det ser ud som det er blevet gjort med en 2 års gamle? Så længe du er skaberen af ​​denne fascinerende kunstværk, og så længe dets lavet med kærlighed, vil det blive værdsat af din kæreste. Så slip på alle dine tvivl og hæmninger, og gør alt hvad der kommer til dit sind.

Kreative ting at gøre for din kæreste

For det første tænke på dine begrænsninger med hensyn til de ting, du kan oprette. Kan du tegne? Hvis ikke, kan du skitsere nok til at lade ham slags forstå, hvad du prøver at formidle? Det ville gøre stor, hvis du kan administrere lige så meget. Okay! Så hvis skitsering eller maling er ude af din liga, så hvad med at gøre noget ved hjælp af computer aided teknologi? Jeg er sikker på du kan gøre det? Det behøver ikke meget af en indsats, bare en smule fantasi.

# 1 – En æske Goodies!
Tag en almindelig skotøjsæske og pak det med en virkelig attraktiv plastic gavepapir. Eller brug en enkel sort indpakningspapir og dekorere det med klistermærker, og stiklinger af fotografier af jer to. Skriv søde ting med glitter og funkle penne. Brug bånd eller mørk stick-on. Lad den meddelelse, du ønsker at formidle være kendt tydeligt! For eksempel, hvis gaven er til hans fødselsdag eller for en særlig dag, eller bare fordi du har lyst til det, så bare skriv hvad du føler er passende til lejligheden. Fylde kassen med tilfældige ting, såsom:
Små bogstaver, som du skrev specielt til ham.
Chokolade og tyggegummi ruller.
Måske en schweizerkniv.
En oplukker.
Kan være en kompakt værktøjskasse.
En pen drev og nogle tomme dvd’er.
En nøglering
Kuponer for sportsbeklædning butikker.
En pakke af T-shirts.
En tegnebog og nogle nitter, hvis han bærer noget.
En bog eller cd, som han har været ivrige efter at købe for sig selv.
Kage eller boller, du har sikkerhedskopieret specielt for ham, af hans foretrukne smag.
Ny hud til sin telefon, eller laptop.

# 2 – Lav en collage
Har du to måder at gøre en collage, kan du enten gøre det ved hjælp af en dekorativ papir eller du cam gøre det på computeren. Uanset hvad, dette er en af ​​de nemmeste hjemmelavede gaver til din kæreste. Alt du skal gøre er, at først og fremmest samle alle de billeder, som du ønsker skal placeres på collage, så der skabes en ordentlig og logisk layout. For eksempel, læg dem i rækkefølge af begivenheder, der er opstået, eller erindringer, som er dyrebare. Copy paste, skifter farve, og re-størrelse billeder, hvis du ønsker det. Redigerer billeder, ved at tilføje billedtekster, og sjove billeder. Dette er din collage og du har al den frihed til at gå amok med det. Få det trykt, eller sende det til ham via e-mail eller få en udskrift og få det indrammet. Han vil elske det! Selv lave en på papir eller pap er altid bedre, da han vil komme til at se det hængende i sit værelse, når han kommer hjem!

# 3 – male ham en T-shirt eller noget
Her er hvad du kan gøre. Gå få dig selv en hvid T-shirt af hans størrelse. Nu kan du enten lave et portræt af en berømt rockstjerne, såsom Bob Marley, Jim Morrison, Curt Cobain, John Lennon, eller Bob Dylan eller du kan male et tegn såsom ‘Eddie’ fra Iron Maiden! Hvis han er i sådanne genrer, vil han helt flip over i glæde! Eller du kan bare gå abstrakt, og bruge et stænk af farve, og gøre håndaftryk eller tilfældig kunst. Du kan også gave ham en T-shirt med dine fotos trykt på det. Vælg en sjov pic såsom dem taget fra en Polaroid. Hvis du ikke ønsker at male på en T-shirt, kan du prøve at bruge sokker, eller maling på grå eller hvid, lærred sko.

# 4 – Lav noget ud af hamp
Tag nogle hamp strenge, hvis du ønsker, og lad dem trække i nogle stof farve. Når de har tørret, kan du gøre ham et armbånd, eller du kan gøre ham til en kæde med en fantastisk medaljon, eller du kan gøre håndtaget for en lille bomuldsstof taske, som han kan bruge som et magasin holder, eller hvad han vælger det for. Man kan endda lave et forhæng for ham, hvis du har tålmodighed, med en klud, som du malede, og derefter vedhæfte hamp fletninger som gardinkrogene, eller simpelthen at få dem syet på gardinet, så det skaber et farverigt mønster.

# 5 – gøre ham til en DVD
Brænd et par dvd’er med sine alt-time yndlingsfilm, at han ikke har, eller film, at han ikke har haft mulighed for at se endnu. Lav en anden, med alle hans yndlings tegneserier eller anime, fra hele verden, at han er vild med. Saml musik fra en række forskellige bands, at han er en stor fan af. Alt dette vil blive meget værdsat af ham. Hvis han kan lide fly og maskiner, samle dokumentarfilm, som han kan se og savle over. Hvis han er i spil som baseball og fodbold, få ham en samling af levende videoer af rekord-breaking spil Gårsdagens. Han vil være evigt taknemmelige for dig for denne enkle, men dybe gestus!

# 6 – gør ham til en fotoramme eller et album
Du kan også gøre ham til en fotoramme med pap, som du kan dekorere, eller du kan bruge nem indstilling ler, således at rammen. Brug en skala og en sløv kniv, for at give det mønstre, eller du kan blot bruge nib af din blyant eller tandstikker, at lave designs på leret, og derefter lade det tørre. Anvende forskellige kombinationer af farvet ler for at give det en stamme, spiral, eller retro look. Hvis du ønsker at lave et album, kan du finde håndlavede papir albums og rammer, i kreative butikker. Køb en og sted fotografier, breve, papirservietter, biografbilletter, slikpapir, eller endda post-its, at fylde albummet. Må ikke få en, der har en lås, da drenge vil være drenge, og de vil miste nøglerne!

# 7 – Play Treasure Hunt
Få dig at have det sjovt sammen med ham, da han nyder sin særlige dag. Skriv fingerpeg om små post-its og holde dem over hele huset eller i / på din kærestes kollegium locker. Føre ham til et bestemt sted, ville du vil have ham til at være, som kunne være en fancy restaurant, en bar ved fest, en grill, et spil, eller endda derhjemme. Du kunne stikke disse spor over hele dit nabolag, eller kun inden for huset. Sørg for at du har et fantastisk gave klar i slutningen af ​​skattejagt, så du både har lyst til dit hårde arbejde betalte sig!

# 8 – custom-made Gaver

Nøglen til My Heart Lockets – Du kan få Mizpa, eller puslespil orienterede lavet Lockets, for dig selv og din kæreste. Hvori du skal holde hjertet og give nøglen medaljon til din kæreste. Du kan også tage behørigt hensyn til hans hobbyer og interesser, således at man får en gave skræddersyet til ham. En metal plekter med dine initialer indgraveret, er en glimrende idé, hvis han spiller guitar. Metallet du vælger at gøre det plekter med, skal være ikke-ætsende og langvarig. Sterling sølv er en glimrende mulighed.

Tilbehør – Et par t-shirt, der har karikatur af et par forsøger at nå ud til hinanden gennem deres individuelle t-shirts. Få ham sko eller en taske, der er blevet malet specielt til ham, og viser ting, han kan lide. Sæt et tema, for designet for gaven du planter til at give ham. Temaer kan omfatte spil, såsom den nye Space Marine fra Warhammer 40K, eller komiske figurer såsom dem fra Watchmen, Sin City, eller endda Steen og Stoffer eller en Hip Hop baseret tema. En anden sød idé ville være at gøre en dreng på den ene sko og en pige på den anden side, så de gør en Cozy Par!

# 9 – Lav en Flip bog
En flip bog eller et billede historie bog, eller blot en historie ville være en stor gave idé, hvis din kæreste værdsætter kunst og litteratur. Disse gaver kræver en masse tid og tanke, der fortsætter med at sige en masse om, hvor meget du holder af ham og føler om ham. Hvis dette virker for meget, kan du bare samle et par bøger og udgaver, at han har forsøgt at tilføje til sin samling. Det ville gøre en uvurderlig gestus. Du kan også gøre dette med kompilationer, ved hjælp af lp’er, cd’er eller kassetter samt til musik og spil.

# 10 – Skriv ham en sang
Hvis det er nemmere for dig at udtrykke din følelse i en sang eller et digt, så kunne du enten bælte ud et par af hans favoritter, eller du kan komponere en af ​​dine originaler, for ham. Han er sikker på at få blæst væk med glæde!

Uanset hvad du giver ham, så længe det er sød og driver dit budskab igennem til ham, din gave er værd at alle dine bestræbelser. Alt du behøver er lidt fantasi. Så gå videre og gøre hvad du føler eller kan komme op med. Har ikke i tvivl, vil han elske dig alligevel, måske i endnu højere grad.

Silver Anniversary Gaver
Christmas Gift Ideer til Wife
Eco Friendly Gaver til kvinder
Gift Basket Ideer til Couples
Bedste Fødselsdagsgave til hende
Gode ​​Gaver til far
Bedste Gaver til hende
Bedste Gaver til kvinder under $ 30
Bedste Gaver til hende 2012
Billig gaver til kvinder
Papir Anniversary Gaver

Leave a Reply