Easy Håndlavede Gaver

Mens store-købte gaver er store muligheder, er det altid rart at vide, at nogen har lagt i tanke og indsats i noget, som de har købt til dig. Der er mange håndlavede gaveideer, der kan bruges til at gøre let håndlavede gaver. Du behøver ikke at være den mest kreative person på kloden for at gøre smukke håndlavede gaver. I denne artikel giver vi dig nogle nemme ideer til at gøre gaver til dine venner og familie.

Håndlavede Gaver for Kids

Farveblyanter
At lære at lave farveblyanter er ekstremt nemt, og de kan være virkelig gode gaver til børn. Hvis du har en masse små stumper af farveblyanter liggende, så du kan bruge dem til at oprette store, mangefarvede stykker af farveblyanter. Bare smelte dem sammen og derefter bruge forskelligt formede forme til at skabe sjov og interessant formede farveblyanter, som børnene kan bruge til at få en masse sjovt. Disse kan være stor part favoriserer.

Denim pengepungen
De fleste børn ønsker at gøre de samme ting som voksne og give dem tegnebøger eller punge kan være en god måde at lade dem føle voksen-lignende for lidt. Gør dem tegnebøger eller punge out of denim bruger et par gamle cowboybukser. Fjern de baglommer i jeans med en opsprætter. Gør dette omhyggeligt og sikre, at du ikke rippe lommerne i processen. Brug de to lommer sammen om at skabe en pung med håndtag lavet af bånd. Hvis du ønsker at lave en tegnebog, bruge andre stykker af denim for at skabe en klap og rum i tegnebogen. Sy de udvendige kanter. Tilpas det samme med knapper og initialer.

Filt Board
Der er ingen kid på planeten der ikke kan lide at dekorere følte brædder med papirklip, fotos, plakater, tegninger osv. Lav en filt bord derhjemme til havnen den kreative instinkt i dit barn. Alt du behøver at gøre en filt bord føles papir, pap, lim og en saks. Vælg et stykke pap og skære det til at passe den størrelse, du ønsker. Nu tager følte papir, der er større end bestyrelsen og holde det til bestyrelsen. Klæb ekstra papir på bagsiden af ​​brættet, så du giver den følte bord på et flot form. Du kan vælge at udsmykke bestyrelsen i et bestemt tema.

Håndlavede gaver til kvinder

Cookies og kager
Hvis dit mors staude klagen er, at du viser absolut ingen interesse i noget, der er svagt forbundet til køkkenet, så en stor håndlavet gave til din mor ville være at bage hende nogle lækre søde godbidder som en gave. Selv hvis du ikke Martha Stewart i køkkenet, der er mange nemme at følge cookie opskrifter, som du kan bruge. Bag dem og derefter sætte dem ind i glas. Bind et bånd rundt om den og give din mor en gave, at hun vil virkelig værdsætte, især hvis hun har en sød tand.

Scrapbook
De fleste kvinder er følelsesmæssigt og lære at lave en scrapbog med de kæreste minder, som du både har sammen kan være en genial gave at give. Lav en scrapbog med hendes yndlings digte, billeder, citater, osv, og du er sikker på at have en ekstremt glad person.

Håndlavede smykker
Making unikke håndlavede smykker er en meget nem opgave. Alt hvad du behøver er nogle perler, beading tråd, kroge og hægter, og et design for de smykker, du laver. Disse er nogle af de nemmeste håndlavede gaver at gøre.

Håndlavede Gaver til mænd

Distressed fotoramme
Den eneste udgift i denne gave idé er de penge, du vil bruge på at købe en billedramme. Når du har at tage hvid maling og male billedrammen helt. Nu anvende en anden frakke og tør forsigtigt med en klud. Nu tager en gammel køkkenkniv og skrabe væk malingen i hjørner og kanter. Lige ar overfladen og ikke trænge ind i træet af rammen. Du vil være i stand til at foretage en nødlidende fotoramme fra bunden ved hjælp af denne simple metode.

Stress Ball
En nem håndlavet gave for mænd er at lave en stress bold. Alt du behøver er en lille ballon, som er lavet af tykkere materiale end vand balloner. Sprænge ballonen og derefter placere en tragt inde i det. Nu fylde samme med majsstivelse. Fortsæt med at tilføje det, indtil du kan pin åbningen af ​​ballonen stramt. Sikre, at der uden ekstra luft tilbage i ballonen. Nu binde ballonen så stramt som du kan og dekorere det samme med klistermærker eller med hjælp af permanente markører.

Desk Set
En anden idé til en nem håndlavet gave til en fyr ven er at gøre et skrivebord sæt med forskellige husholdningsprodukter containere. Alt hvad du behøver er beholdere i forskellige størrelser, indpakning og håndværk papir, lim, saks, og dekorationer. Før du begynder at lave desk sæt, sørge for, at beholderne er rene og ikke har nogen rester. Beslut hvilken container ville være stor til hvilket formål, og derefter begynde at dekorere dem med indpakningspapir og forskellige dekorationer.

Nu hvor du ved, hvad de forskellige nemme håndlavede gaver at gøre brug af forskellige ideer er, bør du have noget problem at gøre disse hjemmelavede gaver. Disse gaver er ikke kun store gaver, men også en repræsentation af, hvor meget tanke og indsats er gået ind i processen fra din side.

Fødselsdagsgave for unge mænd
Luksus Gaver til kvinder
Måder at gøre billig julegaver
Tankevækkende Gave Idéer
Jul Ideer til forlovede
Fødselsdag gaveideer til mor
Romantisk fødselsdag overraskelser for ham
Fødselsdagsgave til gravide kvinder
Traditionelle 50 års fødselsdag Presents
Personlige gaver til børn
Havearbejde Gaver

Leave a Reply