Fars dag Crafts

Den kommende søndag er en speciel dag, fordi det er Fars dag! Ved du, hvorfor Fars dag kommer altid på en søndag (godt, i de fleste dele af verden)? Fordi søndag er det tidspunkt, hvor far får lov til at blive hjemme hos dig. Altså, hvordan du planlægger at gøre denne ferie mindeværdige for ham? Jeg er sikker på, du ønsker at gøre noget særligt for din far, ikke? Nå, der er en masse ting, du kan gøre for at gøre hans dag endnu mere speciel. Du kan tilberede ham nogle nice breakfast, hjælpe ham i haven, eller, som de fleste børn gør for deres far, købe ham en gave. Det handler ikke kun om at købe og præsentere nogle dyre gave, men ønsker ham på en speciel måde, og hvad ville være mere speciel, hvis du laver en gave til ham på egen hånd! Hvis du ønsker at få nogle ideer om kunst og kunsthåndværk for denne Fars dag, så er du på den rigtige side. Her er nogle nemme Fars Dag håndværk for børn og voksne, så godt.

* Klik på billederne for en bedre visning.

Fabric Maleri

Hvis du elsker at male, så her er der en chance for at vise hvor meget du elsker din far gennem dit talent. Fabric maleri er meget let, og du kan gøre en awesome fars dag gave med det. Hvis du ikke er sikker, kan du bede en voksen (ikke din far), for at hjælpe dig. Her er, hvad du skal gøre –

»
Få en ny plain t-shirt, sort eller hvidt er bedst for dette projekt.

»
Også, få din fars favorit stof-eller akryl-maling farver.

»
Tage 3-4 flade plader, afhængig af antallet af farver, du planlægger at bruge og overføre hver farve i hver af pladen, en farve i én plade.

»
Indsæt en tyk pap eller plastik ark inde i t-shirt, så farven ikke bliver udtværet, mens du male dit design. Du kan enten have dette design på forsiden eller bagsiden af ​​t-shirt. Hvis du har tid, kan du male både foran og bagpå.

»
De designs på billederne på din venstre og højre vil give dig en idé om, hvad du kan male. Hvis du tror, ​​du vil ikke være i stand til at male disse designs, kan du dyppe begge hænder i malingen farve og trykke dem mod t-shirt. Når du har placeret dine hænder på t-shirt, trække dem forsigtigt, således at designet ikke plamage. Lad t-shirt tørre helt.

»
Man kan også skære nogle klud materiale fra dit gamle tøj (dem, du ikke bruger længere) og skær dem i form af alfabeter med hjælp fra en voksen. Billedet til højre er lavet på samme måde. Du kan placere disse stiklinger på en t-shirt eller et kort. Det ville også være en stor gave til din far.

Egg Maleri og Håndværk

Dette er et andet interessant håndværk idé, der kan være en awesome minde for din far. Det bedste ved et æg, er, at du kan bruge den fra både indersiden og ydersiden. Så når du er færdig med at spise indersiden, skal du bruge skallen til at skabe nogle unikke dekoration elementer, som din far kan holde på sit skrivebord. Her er hvad du skal gøre –

»
For Elvis Look: Du skal bruge en fjeder stylet æggeholderen, maling eller vand farver, pap papir, hvidt dekorativt papir, nogle tilbehør til at dekorere, lim, og selvfølgelig, ægget.

»
Brug pap papir at gøre solbriller, arme og hår af Elvis.

»
Paint disse elementer i de ønskede farver. Også male ægget med hvide farve, og lad alle disse elementer til at tørre helt.

»
Once all de items are dry, holde them all til den egg med hjælp af glue, eller transparent tape. Pynt med noget tilbehør.

»
For Flower Pot: En meget enkel og smuk emne at gøre, for dette skal du bruge en æggeskal, små kunstige blomster med stilke, og nogle dekorative sten eller gelé terninger.

»
Tag et æg shell brudt ind halve, og vask det helt ud, så den ikke lugter af æggeblomme. Vask skallen forsigtigt, så det ikke revner.

»
Tag den rene og tørre æg shell, og fylde nogle dekorative jelly kugler (lavet af gel) i skallen. Du kan bruge forskellige farver gelé bolde elementet skal se mere attraktiv. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du købe nogle dekorative krystaller, men sørg for at de er lette nok til skallen til at håndtere deres vægt.

»
Sæt nogle kunstige blomster i skallen og gave det til din far. Hvis du vil, kan du male Glad Fars Dag på æggeskallen, så godt.

Notepad til far

Du ved, at far har en masse ting at tage sig af, ikke? Og du ved også, at han meget oprørt, når han glemmer nogle vigtige ting, som han havde at gøre. Så hvorfor ikke give ham noget, der hjælper ham til at huske hans vigtige arbejde? Lav en notesblok til ham! Det er meget let at lave. Her er hvad du skal gøre –

»
Du ville kræve et par A4 papirer, en farverig pap ark, papir punch, en spiral snor (selv en dekorativ tråd ville gøre), farver og blyant til at gøre design på forsiden af ​​notesblokken.

»
Tag et par A4 ark hvidt papir. Antallet af ark vil afhænge af tykkelsen af ​​notesblok. Du kan tage omkring 8 – 10 ark, så når du folder dem til at gøre notesblok, kan du få omkring 30 – 40 sider (inklusive begge sider af papiret).

»
Fold disse plader i halve at lave en bog-lignende mønster. Skær disse plader fra linien, der er dannet på siden.

»
Nu tager alle disse plader sammen og læg dem sammen. Ligesom hvordan din lærer holder dine svarark når du er færdig med din eksamen!

»
Fold disse plader i halve for at skabe et center linje, som vil hjælpe dig med udstanse hullerne. Punch to huller, en i toppen og en i bunden af ​​siden, i lige stor afstand fra mærkningen, samtidig med at siderne i en foldet måde.

»
Nu tager den kartonarket og skær det i samme størrelse som de sider, du har udstansede i det foregående trin. Du er nødt til at gøre to stykker af disse pap plader til at dække for-og bagsiden af ​​notesblok.

»
Du kan lave nogle pæne design på forsiden af ​​notesblokken. Billederne på din venstre og højre kan bruges som eksempler. Hvis du ikke ønsker at tegne, kan du skrive nogle interessante tilbud eller digt til din far.

»
Når du har lavet design, og sørget for, at den er helt tør og gjort, kan du placere papirerne og dækker sammen, og sætte en snor, eller en dekorativ tråd gennem hullerne for at binde notesblok sammen.

»
Du kan binde snorene, eller tråden i form af en bue til at gøre notesblok se attraktiv. Eller andet, kan du bruge spiral strygere, ligesom på billedet til højre.

Photo Collage

Når vi går til en udflugt, far er altid klar med sit kamera til at indfange alle de sjove øjeblikke. Har din far gøre det samme? Hvis svaret er ja, så vis ham, at du også kan gøre noget særligt for ham at bruge disse smukke billeder. Go lave en collage! Det er enkelt at lave, og ikke engang tager meget tid. Her er hvad du skal gøre –

»
Du ville have en farverig pap ark, en limstift, og en samling af en hel del af din familie billeder.

»
Beslut dig for, hvordan du vil placere billederne. Du kan enten placere dem vandret, på en ensartet måde, eller du kan slippe ensartethed og placere dem i en zigzag måde, men sørg for, at udseendet af collage er tiltalende og billederne er smukt synlige.

»
Når du har besluttet på placeringen, en limstift bruge, for at holde billederne på pappet. Hvis du vil kan du også skrive nogle beskeder eller tilbud for din far.

»
Frimærkesamling er en berømt hobby for mange børn og voksne. Hvis din far har også hobby at samle på frimærker, så kan du lave en collage af samme og gave det til ham, ligesom på billedet til højre.

Tegn til din far

Hver eneste barn har nogle særlige øjeblikke med deres mor og far. For eksempel, da jeg var barn ville min far altid tage mig til zoo for at se min favorit fugl, påfuglen. Så havde jeg lavet en tegning, hvor mig og min far er i zoologisk have, med en påfugl ud for os. Har du en speciel aktivitet, som du nyder at gøre med din far? Det kan være alt fra camping til fiskeri til havearbejde. Så denne Fars dag, så fortæl din far, hvor meget du sætter pris på de øjeblikke tilbragt med ham. Gør ham en tegning. Nogle eksempler er givet på din venstre og højre.

Din tegning ville se mere attraktiv, hvis du indramme det godt. Man kan lave en ramme på din egen med en papæske, eller du kan spørge en ældre at få det tegning indrammet for dig. Men husk, det er en overraskelse for far, så sørg for gaven forbliver en hemmelighed, og ingen fortæller ham.

Jeg er sikker på disse ideer har hjulpet dig tænke over nogle virkelig gode håndværk, som du specielt kan skabe for din far for at fortælle ham, hvor speciel han er for dig. Jeg er sikker på din far ville elske din gave, og værne om det resten af ​​sit liv. Så hvad venter du på? Grab alle de stationære, at du har brug for, og begynder at arbejde på din gave, søndag er lige rundt om hjørnet.

Top 10 Valentinsdag Gaver
Anniversary Gaveideer til Par
Hot Julegaver 2011
Bedste Fødselsdagsgave til far
Fødselsdagsgave til mor
Tilpassede Gavekurve
Jul gag gaver
Family Christmas Gift Exchange Idéer
Bedste Fødselsdagsgave til din mand
Anniversary Gaveideer til Boyfriend
Gaveideer til In-Laws

Leave a Reply