Første bryllupsdag Gaver

Ligegyldigt hvor mange år du kan have dateret til før jer to blev gift, den første bryllupsdag er altid en særlig lejlighed og en som du er nødt til at give din partner noget særligt. Efter alt, har du brugt et år som et gift par, og det er en big deal!

Gaver til Wife

Jeg regner med, at mænd har flere problemer i at købe den perfekte gave til deres kone end koner gøre for deres ægtemænd. Så lad mig tage dette spørgsmål først!

Smykker
Så simpelt som det bliver. Kvinder elsker smykker som mænd elsker … såvel mænd elsker noget så meget som kvinder elsker smykker! Så afhængig af dit budget, kan du få din kone noget spænder fra diamant besat platin, guld, til sølv, til … noget! Og der er så mange forskellige typer af smykker til rådighed fra halskæder til ringe, til øreringe. For dem med større end livet lommer kan gå for hele sættet!

Fotorammer
Kvinder elsker fotos, især af sig selv, og mere så når billederne er med den, de elsker mest. Så hvorfor ikke få en rigtig chik ramme til hus en af ​​dine bedste billeder tilsammen. Så igen, en mere unik bryllupsgave er et maleri eller et portræt af jer to sammen. Bare få en god nok kunstner til at gøre det.

En Spa Trip
Hvorfor ikke jer to gå ud og få en dejlig massage fra en professionel massør? Det er noget, der vil slappe af dig både og lad du har en stor dag sammen. En spa kan selvfølgelig være meget mere end blot en dejlig massage. Du kan gå til en nice dampbad, eller for et bad med jacuzzi. En tur til spa rigtig god måde at forkæle din elskede og dig selv.

DIY shopping tur
Stadig ikke sikker på, hvad gave at købe? Hvorfor ikke lade kvinden bestemme selv? Sommetider shopping er bedst at overlade til den kvinde, der altid ved, hvad hun vil. Så tage hende på en shopping tur! Og så måske for en dejlig årsdagen middag også!

Gaver til Ægtemand

Selvfølgelig er dette afsnit meget lettere at skrive, da jeg simpelthen kan liste de ting jeg gerne vil blive begavet på min bryllupsdag!

Gadgets
Du ved mobiltelefoner, MP3-afspillere, kameraer, ure. Din mand kan have en i forvejen, men det betyder ikke stoppe hans omrejsende øjne fra spotting og lyst til noget nyt. Er der noget, som din mand har haft sit øje på sidst?

Hobby Stuff
Hvad laver din mand i hans fritid? Kan han lide at spille et musikinstrument? Eller er han i videospil? Eller gør han kan lide at se film? Du kunne få ham en gave, der går med hans interesser, så han altid vil nyde det over lang tid.

Collectibles
Personligt ville jeg dræbe for en af ​​disse hip-kolber, men hver mand har sine egne ting. Nogle mænd som designer askebægre, lightere, slips, knopper mv En af de bedste første jubilæum gave ideer til den klassiske mand.

Billetter til et spil
Og så igen, ligesom shopping tur idé, kan du lade manden have nogle sjove på egen hånd. Så hvorfor ikke købe et par billetter til hans foretrukne spil? Eller til en nice film? Eller til et show eller en musical, der er i byen? Du har en stor tid sammen!

Så disse var nogle store første gaver til din ægtefælle. Efter alt, er det din store dag, så du er nødt til top det med en god gave!

Håndlavede julegaver
Gaveideer til In-Laws
Cute Ideer til Boyfriend
Dating Anniversary Gaver
Pensionering Gaveideer til far
Bedste Julegaver
Mors Dag Blomster og gaveideer
Pensionering gaver til kvinder
Personlig Gaver til Teenage Girls
Personlige gaver til børn
Værtindegave Idéer

Leave a Reply