Foto Gaveideer

En særlig øjeblik, lejlighed eller en bedrift leder tankerne hen på fest, ønsker og gaver. Gaver er den bedste del af en fest, uanset hvor lille eller stor årsagen til det er. Nå, vælge en unik gave hver gang kan være en rigtig vanskelig opgave. Desuden, hvis du ønsker at give en personlig gave så, at de samme behov være virkelig enestående og tankevækkende. Så hvordan om nogle fotogaver? Der er en række af flotte gaver, som du kan vælge. Gå gennem de unikke ideer nævnt nedenfor og hilse dine nære og kære på den mest specielle måde.

Photo Collage

Hvis du er på udkig efter hjemmelavede gaver, for at give et særligt præg til stykket, så en collage kunst gøres ved hjælp af fotografier er noget, man altid kan forberede. For at gøre denne gave, skal du bruge en samling af fotografier af den person, for hvem du er ved at forberede den gave, hans / hendes familiemedlemmer, venner og et par af sådanne fotografier relateret til ham / hende. Nu afhængigt af antallet af billeder, du har, tage en rektangulær eller kvadratisk stykke sort eller rødbrun lærred. Bare skære tallene i disse fotografier, ser bort fra de baggrunde. Hvis du har et stort antal billeder, bare bruge ansigt cut-outs fra pics. Tag håndværk lim og holde disse cut-outs på lærredet. Husk det bedste pic kan forstørres og limes i midten for at danne fokus og resten af ​​snaps kan limes hele vejen rundt. Ok Ser du har en fantastisk fotocollage klar. Indram det at give en anstændig udseende, pakke og gør dig klar til at overraske modtageren!

Photo Movie

Du har brug for familie fotografier, single og gruppe billeder af hvert medlem af din familie. Når du har denne samling, scanne billeder, hvis de er i trykt form og gør dig klar til at gøre et foto film. Få en tom dvd til dette formål. Nå, skal du vide, hver dem navn i tilfælde af dem, der er fra de ældre generationer, kan du tage hjælp fra en af ​​jeres familiemedlem. Nu lave en film fra din still billeder, tilføje musik, billedtekster og titler, vil nogle citater i mellem være en god tilføjelse. Pak det pænt og gave det. Direkte indlæse DVD, og ​​starte filmen efter festlighederne er overstået til at se disse overraskede ansigter.

Foto Skins

Der er en række websteder, der tilbyder foto skind, som kan anvendes på en bærbar computer, mobiltelefon, iPod, PDA eller MP3-afspiller. Skins tilføje en stil element til de personlige elektronik og beskytte dens overflade. Disse skins er nemme at blive anvendt eller fjernet og kan bestilles til din enhed med rette.

Photo Dairy

Denne ene af den romantiske, personlig idé til den eneste ene i dit liv. Saml de fotografier, minderne af gange du har tilbragt sammen. Arranger dem date klogt. Nu tager en bog med blanke blanke sider eller tage et mejeri og begynde indsætte hver af disse fotografier på en ny side. Placer hver enkelt i kreativ måde, vippes eller i forskellige hjørner, i bunden eller toppen af ​​siden. Nu udfylde resten af ​​sted ved at skrive den dato, eller det specielle ved det øjeblik, hvor denne pic blev klikket. Du kan også skrive nogle søde elsker citater eller digte og personen kommer til at føler virkelig særligt. Bind en smuk rød satin blonder til det og pak det pænt.

Andre Gaver

Bortset fra de ovennævnte gaveideer, kan du også vælge nogle enkle og billige gaveideer. En af disse er at få et fotografi trykt på t-shirt, krus, eller nøgle-kæder. En personlig fotokalender er også en fælles idé, hvor du kan have 12 forskellige billeder for hver måned i kalenderen. Der er en række websteder, der tilbyder denne service, hvor du også har muligheder i størrelse og design af kalendere. Du kan også gå til lærred fotoprint. Selvfølgelig den digitale fotoramme kan ikke blive glemt.

Disse fotogaver er sikker på at blive elsket af modtageren. Pick den ene, som du føler er den bedste gave, pak det og præsentere det med et smukt smil. Modtageren vil helt sikkert elske sådan en fantastisk personlig gave.

Romantisk Gaveideer
Personlig Wedding Gaver
40 års jubilæum Gaver til forældre
Bedste gaver til kærester
50th wedding Anniversary Gaver
Hjemmelavet Anniversary Gaveideer
Gaveideer til forældre
Billige Fødselsdagsgave til mænd
Gaveideer til kæreste forældre
Gaver til mødre, der har alt
Fødselsdag Gave Ideer til far

Leave a Reply