Gaver børnene kan gøre

Når det kommer til feriesæsonen eller nogen speciel lejlighed, ikke kun voksne, men også børn er begejstrede. Hovedsageligt fordi de ved, at på særlige dage, vil de være at få tonsvis af gaver fra deres forældre og andre familiemedlemmer. Og mange gange, selv de ønsker at gøre noget særligt for deres forældre også. Men køber gaver på en lille godtgørelse kan være svært. Så hvad er den bedste måde at gå rundt dette dilemma og stadig komme ud med kreative gaver? Nå, gør dem selvfølgelig. I vores artikel, vi kommer til at se nogle gaver, som børnene kan gøre for den pågældende dag. Overrask dine forældre med disse vidunderlige, men let hjemmelavede gaver til forældre.

Kreative Gaver, der gør hele forskellen

Første ting først. Du skal angive et budget. For at gøre billige gaver, du har brug for at vide, hvor mange penge du har, og hvordan kan du sætte den til at bruge. Hvis du har planer om at gøre gaver på egen hånd, ville det være bedre, hvis du kunne betale for de udgifter samt. Dette vil vise dine forældre at du er ansvarlig så godt. Jeg tror det er ligesom at dræbe to fluer med ét smæk, du laver gaver til dine forældre og vise dem, at du er gammel nok til håndtere ansvar. For at gøre billige gaver, holde læsning følgende forslag.

Gaver til at gøre for mor

Servietholdere
Under en festlig lejlighed, hvor mange familier vært middagsselskaber derhjemme familie og venner samles til et lækkert måltid. Tja, som en særlig gave til mor, kan du gøre dekorative servietholdere. Alt du skal gøre er at købe skinnende pony perler og lametta piberensere. Indsæt omkring 20-24 perler ind i røret renere og dreje begge ender til at fastgøre kuglerne. Drej piberenser ind i en løkke til at gøre det til en cirkel, og din serviet indehaveren er klar. Gør mindst 12 sådanne ferie servietholdere.

Hår Spisepinde
“Tage det roligt. Dette er en stor hår tilbehør til din mor, at hun vil elske hver gang hun bærer det. For at gøre håret spisepinde, saks, få et par af træ spisepinde, søm filer, blyantspidser, maling, tråd, perler, og limen. Skær spisepinde for at gøre dem 6” lang og bruge blyantspidser at pege enderne. Brug søm filer til sløve kanterne, så det vil ikke skade nogen. Brug dit valg af maling farve til at male spisepinde. Sæt perler i et 10” lang ledning fra begge sider, giver plads i centrum, og sno enderne til at sikre perlerne. Drej den midterste del af ledningen på spisepinde og den er klar. Er det ikke en stor hjemmelavet gave idé?

Gaver til at gøre for far

Personlig T-Shirt
Hvis du søger efter måder at gøre billige gaver i hjemmet til far, så få en hvid T-shirt, Styrofoam plader, stof maling, og pap. På en flad overflade, holde pap stykke første og på toppen af ​​det, t-shirt placere. I styrofoam plader tilføje forskellige stof maling farver. Har børnene trin i de forskellige farver og gå direkte på T-shirt til at forlade deres fodspor, og de kan også sætte håndaftryk. Lad T-shirten tørre og give ham som en gave.

Nej Sy Tørklæde
Det er koldt udenfor, og når far har at gå til arbejde, hvad bedre måde end en håndlavet tørklæde for at beskytte ham. Få et stof, der har samme tryk, foran og bagpå. Vælg en blød, 56” bred ternet stof, som enten beige eller sort i farven. Husk, at tørklædet er for far, så vi er nødt til at holde farven i tankerne så godt. Skær det dog længe du vil og holde bredden på 12”. Træk nogle tråd strenge fra alle 4 sider, så det giver tørklædet et cool look. Denne måde, vil du ikke nødt til at sy det så godt. Stryg stoffet og gave pakke den ind i en boks for at give det til far.

Der er tonsvis af måder at gøre billige gaver til dine forældre. Hvis du vil beholde de gaver som en overraskelse for dine forældre, kan du bede om hjælp fra dine bedsteforældre eller ældre søskende. Jeg håber, at disse gaver var hjælpsomme og du har fundet, hvad du ledte efter.

18-års fødselsdag Memorabilia
Gaveideer til forældre
Hjemmelavet Gaver til kvinder
Gift Exchange Games
Gode ​​Gaver til far
Top 10 Valentinsdag Gaver
Hvad at få din kæreste til jul
20th Anniversary traditionel gave
Gaver til kærester
Bedste Gaver til unge kvinder
Gratis julegaver til familier med lav indkomst

Leave a Reply