Gaver du aldrig tænkt på, for den person, der har alt

Hvis du leder efter en unik gave til nogen, der er notorisk vanskeligt at købe for, behøver du ikke lede længere end Hammacher Schlemmer kataloget. Siden 1848 er Hammacher Schlemmer tilbudt fine tøj, elektronik, møbler, kontorudstyr, og et unikt udvalg af betænksomme gaver til voksne og børn. Og alt, hvad de sælger kommer med en levetid garanti for refusion eller udskiftning.

Hammacher Schlemmer åbnede første gang i New York City, i Manhattan midtby, 13 år før borgerkrigen begyndte. I det tidlige 19. århundrede, hurtigt butikken fik en fast ry for at tilbyde høj kvalitet builders ‘hardware ikke findes andre steder. William Schlemmer begyndte at sælge værktøjer foran sin onkels isenkræmmer, da han var 12 år, og steg gennem virksomhedens rækker til at købe sin onkels interesse i 1867, sammen med hjælp fra Alfred Hammacher. Butikken var en af ​​de første i USA til at installere elektrisk belysning, og var blandt de første abonnenter i første telefonbog i New York City. Butikken første katalog, der blev offentliggjort i 1881, som en indbundet hardcover bog.

Virksomheden flyttede til sin nuværende placering på East 57th Street i 1926, hvor det tilbød de offentlige tolv etager i husholdningsprodukter, personlige ejendele, og de første elektriske apparater til rådighed for forbrugerne. I 1930’erne og 40’erne, der blev indført i butikken den første pop-up brødrister, elektrisk barbermaskine, dampstrygejern, blyantspidser, elektrisk dåseåbner, og kaffemaskine. Andre bemærkelsesværdige firsts omfattede første mikroovn, telefonsvarer, og trådløs telefon. Hundredvis af genstande introduceret til offentligheden ved Hammacher Schlemmer, som syntes usædvanlig og finurlige på tidspunktet for deres indførelse er nu almindelige i alle amerikanske husstand.

I dag er museum-lignende Hammacher Schlemmer butik i Manhattan har alt fra ægte tyrkiske badekåber og opvarmede elektrisk håndklæde står til tv armbåndsure og personlige dvd-afspiller. Robotic støvsugere er fra $ 200, og en syv-personers konference cykel er $ 18.000. En fjernbetjening golfbold kan hjælpe dig spille en ond prank på din favorit golfspiller, og CD / DVD Titel Printer ($ 129,95) kan du udskrive titler direkte på diske til en permanent studie-producerede udseende. Verdens mest bærbare musikalske tastatur, Roll-Up Keyboard, har 49 bløde gummi taster bundet til en fleksibel neopren pad som dem der bruges i våddragter. Hvis du har længtes at lytte til din samling af vinylplader, ridser og alle, vil du ønsker at købe en autentisk klassiker drejeskive for at spille autentisk klassisk vinyl.

Hvis du stadig er på et tab for den perfekte gave til den ven eller elsket en, der har alt, og du virkelig ønsker at blæse dem væk med din originalitet, kan du få dem noget, som ingen andre i deres kvarter-måske endda deres by- vil være at få til jul. Den svævende Hover Scooter bærer en heftig prisseddel på $ 16999,95, men er det ikke værd at enhver pris for din elskede én til at svæve rundt på en personlig transport enhed, der er hyldet af New York Times som en miniature flyvende tallerken med cykelstyr? Det tager kun få minutter at lære at ride scooteren, og gashåndtaget og koblingen er monteret på styret for præcis manøvrering, mens du skimme langs svævende inches over jorden på en pude af luft.

Hvis du ikke tror, ​​at hover scooter er helt, hvad du leder efter, så måske bør du trække alle sejl. Hammacher Schlemmer er det eneste sted på jorden, kan du købe en speciel udgave, life-size, fuldt animatronic fjernstyret version af Robby, robotten fra den klassiske 1956 film Forbidden Planet. Stående syv meter høje, er Robby skabt af de samme tegninger, forme og skabeloner bruges til at oprette den oprindelige kostume, og er lavet af den kendte kunstner Fred Barton, manden bestilt til at genoprette den oprindelige robot efter salget til en Southern California prop museum i 1970. Hver mekanisme er håndlavet af de fineste materialer, og denne version er fjernstyret. Du vil blive glad for at have en levetid garanti på denne gave, fordi det vil koste dig $ 49,999.95.

Hammacher Schlemmer har tjent kundernes behov på måder, som ingen anden butik kan, for over 150 år. Deres produktudbud har stået sin prøve tid, ændrer sig som nødvendigt for at holde trit med en stadig udvikling verden. Men fra starten, var deres fokus på høj kvalitet, holdbarhed og fremragende kundeservice-og de ting har aldrig ændret sig.

Stress Relief Gaver
Cute Ting at gøre for din Boyfriend
Veninde Gaveideer
Eco Friendly Gaver til kvinder
Easy Håndlavede Gaver
Lang distance forhold Gaver til hende
Instruktion for fremsættelse Gavekurve derhjemme
Bedste Gaveideer
Gode ​​Anniversary Gaver til kærester
Havearbejde Gaver til kvinder
50th wedding Anniversary Gaver til mand

Leave a Reply