Gaver til Make til jul

Denne ferie sæson undgå den gale rush i indkøbscentre ved at give ud håndlavede julegaver til dine nære og kære. Vælg nogle nemme julegaver i år og bedazzle din familie med dine kunstneriske evner. Lad os tage et kig på nogle julegaver, som du cab gøre derhjemme.

Strik og Stitch
Strikke en trøje til din kære er en af ​​de bedste hjemmelavede julegaver, især hvis du bor i et koldt område. For dem der ikke har afhentet strikkepinde i deres liv, er det en forholdsvis nem ting at lære. Hvis du har begrænset tid og evner du kunne strikke et tørklæde med de personer initialer på at gøre det til en personlig gave. En af de bedste julegaver til at gøre for børn er strikker dem et par handsker, og hvis du ved hvordan man gør broderi du kunne skrive noget på deres handsker som ‘Merry Christmas’.

Madlavning og bagning
Bagning chokolade chip cookies som gaver er en anden mulighed for dig. Pak dem i en dekorativ krukke samtidig med gaver dem, sætte nogle fancy bånd omkring krukken og skrive ‘Merry Christmas’ på toppen cookie i krukke med fløde. Præsentation er lige så vigtig som dine kulinariske evner. Hvis du har lidt tid på hånden bage 4 forskellige flavored kager til at repræsentere alle de fire årstider og pakke dem i en stor papkasse, som kan rumme alle fire. Skriv inspirerende budskaber på alle fire kager og giver et julekort, der siger, at du pleje uanset hvilken årstid. Fødeemner er de bedste julegaver at gøre derhjemme, og de en god måde at sige, at du pleje.

Kunst og Kunsthåndværk
Denne jul lave noget med dine egne hænder som en gave til dine venner til at lade dem vide, hvor meget du værdsætter deres venskab. Julen håndværk er en af ​​de bedste måder spredt ånden denne ferie sæson. Klip et Santa Figur på et stort stykke pap, størrelse afhænger af dit valg. Gå til en butik nær dig og få et stykke rødt farvet fløjl klud, bomuld, sorte knapper og sort bånd. Skær den røde klud til at gøre julemandens kjole og bruge det sorte bånd i bæltet. Også lave en taske, som du kan holde fast på Julemandens tilbage med clips eller hæfte den. Stuff nogle bomuld i maven regionen til at give et liv-lignende udseende til din Santa. Brug også bomuld at gøre julemandens skæg, holde det fast med lim. Nu sætte nogle håndlavede julekort i Julemandens sæk, dette er en af ​​de nemme julen håndværk for børn.

Cool tilbehør
Gå til en butik, hvor du kan få nogle perler, plast perler, alfabet blokke, nylon tråd, osv. Hvis dine familiemedlemmer yndlingsfarve er lyserød, skal du vælge nogle lyserøde perler, når du gør en halskæde for dem. En anden idé er at bruge julen farver som rød og grøn for dit tilbehør. Hvis du får alfabet blok meget godt, hvis ikke derefter male bogstaver på til perlerne og sår i kælenavn for din elskede én ind i armbåndet. Disse nemme julegaver at gøre er ganske populære med teenagere i dag.

Julekort, billedrammer, musik CD’er, er nogle af de andre gaver at gøre til jul. Lad din fantasi løs og starte dit projekt for gaver lidt tidligt, så du ikke får forhastet og nyde kunsten at give den lystige sæson.

Havearbejde Gaver
Stress Relief Gaver
Julegave ideer til kæreste
Christmas Gift Ideer til teenagere
Bedste Julegaver
Gaver til far
Bryllupsdag Gaver til mand
Family Christmas Gift Exchange Idéer
Hjemmelavet Gaveideer til din kæreste
Hjemmelavet Gaver til mænd
Gourmet Chokolade Gavekurve

Leave a Reply