Gaver til piger, der har alt

Din kæreste, givet hende gode indkøbsmuligheder færdigheder, har alt og man kan ikke tænke på noget særligt for at købe til hende. Hverken kan du tænke på gifting hende nogle nyeste gadgets eller er du i stand til at komme med gode ideer, som kan hjælpe dig med at gave hende noget unikt. Piger, der har alt er de vanskeligste arter at være glad, når det kommer til gaver. Så hvad at gave hende, når hun har alt? Du ønsker ikke at gave hende de samme ting igen! Tja, uanset om du er faldende korte af ideer relateret til gaver til piger, der har alt, din pige må bestemt være mangler i de ting, der er nævnt nedenfor.

Gaver til piger, der allerede har alt

Uanset din pige har alle de gaver, som du kan tænke på, vil hun altid velkommen din tid, kærlighed og påskønnelse i hendes liv. Så gaver, at vi indfører yderligere kan ikke være den nyeste iPhone blev lanceret på markedet eller den fedeste modetøj, der har ramt butikkerne, men de er yderst simpel. Så du skal ikke blive overrasket, mens du læser om dem.

Ekstraherede Soulful Moments
Det har været måneder, du ikke har bestået en enkelt dag sammen i fred med fokus på hinanden. Hvis det er tilfældet, er nu det bedste tidspunkt at gøre det. Tilbring tid med hende for en dag på ethvert sted, du har det godt. Hold alle distraktioner væk, især din-tit-ringer mobiltelefoner. Nyd den tid med hinanden. Det skal være som en genforening. Cherish obligationerne, som du har oprettet og føler taknemmelig for det. Din tid og udelte opmærksomhed kan aldrig værdsætte enhver anden gave til hende. Uddrag nogle liv øjeblikke kun for hende.

Et romantisk Escapade
Nej, jeg siger ikke gå til en ferie i Caribien, hvor masser af liv prioriteter er der for dig at administrere. Hvis du kan gå til nogle af de eksotiske destinationer betød for par, det er fabelagtig. Men hvis du ikke kan planlægge nogle store ferier, tage mindst to dage fri fra dit arbejde. Flygte til det nærmeste sted (par hundrede miles) i din tilstand. At være i et område, der er masser af romantiske spots for par. Dette vil være igen en unik gave, fordi hun vil få fuldstændige to dages tid til at være sammen med dig. Kvinder, (vel at mærke) elsker at værdsætte øjeblikke med deres kære. Og glem ikke det sjove du har! En romantisk aften ved stranden … nedgående sol … beach walk … havet fødevarer … pulserende natteliv og hvad ikke!

Lad hende Rejuvenate
Montering i mange roller, din pige ansigter masser af fysiske og følelsesmæssige pres dagligt. Lad hende slappe af og forynge ved gifting hende en dejlig spa voucher. En komplet kropsmassage kan gøres ved dig, helt sikkert (du ikke har noget imod, jeg kender). Men denne gang, give hende et gavekort til en lempelse massage i et spa-center, der er kendt for deres tjenester. En komplet pakke, der omfatter kropsmassage, ansigtsbehandlinger og alle skønhed arbejde kvinder vælger, vil gøre hende til at føle forynget. Hun vil elske at for sikker.

Skifte rolle
Her kommer den hårdeste én. Hun vil ikke tvivle på, at du kan gave hende den nyeste gadget på markedet, men vil hun (for en tid) sikkert tvivl dit hjem ledelseskvalifikationer selv for en enkelt dag. Hvis det er virkelig det, så er det tid til at bevise hendes fejl. På hendes fødselsdag, stå tidligt op, springe din træning (om nødvendigt) og forberede morgenmad til hende. Dagen vil fortsætte på den samme rutine, og du vil være den mænd-i-afgift for huset på denne ene dag. Morgenmad til middag og alle huslige pligter vil være dit ansvar. Jeg siger dig, det er ikke så svært, som det ser ud, er det utroligt svært i virkeligheden! Prøv det og det vil være den bedste gave til alle kvinder der har alt.

Memory Basket
Opsaml små bidder af farverige papirer, der let kan foldes! Skriv så mange ting som du kan huske i din forening med hende, på separate stykker papir. Skriv én ting på ét stykke papir. Det kan være noget, der ligner, hvorfor du elsker hende, din første date dag information (hvis du kan huske noget som helst!), Ture, som du er gået sammen og lignende andre ting. Vær proaktiv og gøre det mindste for en uge. Hold en blyant og papir klar med dig overalt, så du kan notere noget, der kommer til dit sind. Dekorere kurven, satte et flot kort i den, foruden de stumper af papir med søde personlige meddelelser, og gave det til hende. I kurven kan du også udfylde chokolade. Hun vil blive overrasket over at vide, du kan huske en masse ting for dine første frieri dage! Test din hukommelse nu.

Billederne taler
Saml alle billeder, som du har i din pc eller laptop med hende. Få dem trykt i passende størrelser. Køb en ordentlig træplade, at malere bruge og holde disse billeder på dem. Du kan skrive små sedler under hvert billede. Nu kan dette gøres meget kreativt, hvis du kan udøve din fantasi. Det vil være en gave meget tæt på hendes hjerte. Hold alt som en overraskelse, naturligvis!

Enhver af de ovennævnte gaver kan være dyrebare gaver til piger, der har alt. De vil formidle din kærlighed og omsorg for hende ligesom alle traditionelle gave. Nu, at du kender til disse bedste gaveideer, være proaktiv og arbejde på at gøre dem til virkelighed. Ønsker dig alt det bedste!

21-års fødselsdag Gaver
Gaveideer for teenagepiger
Cute Anniversary Gaver til kæreste
Gode ​​Gaver til kæreste
Går Away Gaver
6 måneders jubilæum Gaveideer
Tilpassede Broderier
Romantisk gave ideer til ham
Fødselsdag Gave Ideer til Sister
Romantisk fødselsdag gave ideer til ham
Gaver, der giver Back

Leave a Reply