Gaver

Gaver er beregnet til at blive givet frit, selv om der generelt findes ideen om gensidighed, og den person, der modtager gaven normalt føler behov for at give noget rart til gengæld. Inden for mange sociale strukturer udveksler sådanne gaver som penge, forskellige varer og så videre kan bidrage til den sociale sammenhæng og samhørighed. Der endda er sådan en ting som gave økonomi. Så har økonomer består dette begreb for gaver til en ny gren af ​​økonomi. I en mere udvidet forstand, gør ordet gave henvisningen til de fleste noget, der har kapacitet til at gøre den anden person, hvis ikke lykkeligere, i det mindste mindre trist, og ses som stor fordel, ofte uventet, og med elementer af venlighed og tilgivelse .

Gaver har en særlig symbolik i religion. For eksempel, i den østlige ortodokse kirke er den vin og brød givet på liturgi kaldes Gaver både fra det religiøse samfund til Gud, og fra Gud til mennesker, da de repræsenterer Legems og Blods Jesus Kristus, vor Frelser.

Stadig relateret til den jødisk-kristne tradition, et interessant faktum om det er, at i det Gud opfattes som en gave-giveren af ​​masser gode ting til menneskeheden: Men hvem er jeg, og hvem er mine folk, at vi kunne give noget til du? Alt, hvad vi har, kommer fra dig, og vi giver dig kun, hvad du først gav os! 1 Krønikebog 29:14 New Living Tradition (NLT). Selv livet på jorden er en gave fra Gud og Salomo skriver i Præd 5:19 at modtage rigdom og godt helbred fra Gud til at nyde livet er godt. At nyde dit arbejde og acceptere din lod i livet – det er faktisk en gave fra Gud.Prædikeren 5:19 (NLT).

Senere, i kristendommen, er den vigtigste gave fra Gud skikkelse af Jesus Kristus, Guds Søn, som blev givet til os, fordi Gud elskede verden så meget, at han ønskede os at få liv og ikke at dø desuden den eneste måde at modtage livet er at sætte vores lid til Kristus, Guds Søn. En anden gave fra Gud, stadig en del af den Hellige Treenighed, er Helligånden: Peter svarede fortalt de tidlige kristne, at efter dåben i Kristi navn, vil de modtage den gave af Helligånden. En anden væsentlig og vidunderlig gave, der tilbydes af Gud til troende, er den gave om evigt liv, selv om vi fortjener døden, fordi vi er syndere, den gratis gave fra Gud er evigt liv i hans Søn Jesus Kristus.

Bortset fra alle disse gaver, der er mange andre åndelige gaver, som Gud er villig til at tilbyde sit folk for at forbedre deres liv, styrke kirken og være til stor hjælp for andre: helbredelsens gave, gave undervisningen, gaven at tale i tunger, gave udfører mirakler, gaven at opmuntre, profeti, idet der skelnes mellem spiritus, til udlægning af tungemål, visdom, dømmekraft, viden. Alle disse gaver Gud fortsætter med at give sine folk, som han behager, hver af Guds børn får nogle af disse himmelske gaver lavpunkt gavmildhed Jesus Kristus!

For så vidt angår materielle gaver angår, pakken ikke spille en væsentlig rolle. Indpakningen er forskellig alt efter forskellige kulturer over hele kloden. I de vestlige lande for eksempel, er gaver normalt udbydes i indpakningspapir, ofte sammen med en gave note om, hvor det kan skrives modtagerens navn, giverens navn, lejlighed, dato, og så videre. Kinesiske folk på den anden side mener, at gaver indpakket i rødt papir kan medføre held.

Men de bedste gaveindpakning kunstnere er absolut den japanske. De giver en særlig betydning for den handling af gaveindpakning, som de betragter et simpelt stykke papir beregnet til indpakning af en gave som sjælens spejl. Så de blander yin og yang elementer, derfor antikke og moderne, jordnær og himmelsk, rustikt og elegant. De bruger komplicerede teknikker, kan også give et fingerpeg om indholdet af pakken. Efter alt, lad os ikke glemme, at japanerne er de store mestre af papir foldning, den berømte origami.

2 års jubilæum Idéer
Pensionering Gaver til Lærere
Eco-venligt Gaver
Real Estate Lukning Gaveideer
Forretning Gaver til jul
Julegave ideer til far
Gaveideer til Senior Borgere
Gode ​​Gaver til hende
Gaver til mødre, der har alt
Bedste Gaver til kvinder
Christmas Gift Ideer til ansatte

Leave a Reply