Gode ​​Anniversary Gaver til kærester

Du og din kæreste er snart kommer til at fejre et jubilæum. Du elsker ham, og han ved det. Men du stadig føler som om der er noget galt, fordi du simpelthen ikke kan komme op med en fornuftig og god jubilæum gave til ham. Du ved, at du ikke behøver at give ham noget, men du bare nødt til. For at hjælpe dig på dine gaver bestræbelser, her er en blog artikel, der vil uddele nogle interessante idéer om hvad du kan få din kæreste denne årsdag.

Unikke Anniversary Gaver Du kan give

Alle jer piger på udkig efter, at noget særligt for din kære kæreste, her er kød! Nedenfor er nogle virkelig innovative gaver, som du kan give din kæreste til at vise, hvor meget du elsker ham, og hvor meget han betyder for dig. Tjek dem ud og bruge dem, der passer dig, dit budget og vigtigst din kæreste!

Karikatur
Hvis din kæreste er sportslige nok, og du både kan nyde en god griner for egen regning, så denne idé er perfekt. Lave noget research og finde ud af nogle gode karikatur kunstnere i dit lokalområde. Du kan endda gennemse online eller tjek aviserne for at finde dem. Kontakte nogen, hvis arbejde du kan lide og bede ham eller hende om at lave en karikatur af dig og din kæreste for din jubilæum. For at gøre dette, kan du enten give kunstneren et fotografi af jer to, eller du kan lave en aftale og bede ham om at lave en levende karikatur. Resultatet vil være en morsom billede, som du kan indramme og give din kæreste til at hænge på hans værelse.

Kærlighed Valuta
Her er en interessant og romantisk hjemmelavet jubilæumsgave. Du skal bruge nogle ressourcer for at få denne ene lavet. Du får brug for valuta farve papir, saks, kuglepenne, blyanter, lim, en reel valuta note osv. Nu, hvad du skal gøre, er, ved hjælp af reelle notat til reference, skal du efterligne de farver og nuancer over på fancy papir. I stedet for at skrive det beløb på valuta note, kan du skrive ned et bestemt ønske om, at din kæreste har eller noget, han altid har ønsket dig at gøre for ham. Lav et par noter som disse og give dem til ham på dit jubilæum, beder ham om at indløse dem til “opgave”, der er nævnt heri.

Limited Edition
Din kæreste er sikker på at være lidenskabelig omkring noget. En hobby, en film, en bog, en forfatter, en kunstner, noget eller nogen. Alt du skal gøre er, at finde ud af hvem eller hvad det er. Så kig rundt, og vi mener virkelig, meget alvorligt kig rundt, for den ældste version af arbejdet i det pågældende kunstner eller forfatter. Det kunne være den første udgave af en bog eller et musikalbum, en autografer fotografi eller sports tilbehør til en sports person, en film plakat med en hele tiden klassiker osv. Uanset hvad det er, er du nødt til at være ubarmhjertig i din søgning og villig til at bruge nogle seriøse penge på det. Disse ting er ikke billige, så vær forberedt. Men bare rolig, den se på hans ansigt, når han ser den ulejlighed at du gik til, vil blive helt værd og mere.

A Little Bit of Everything
Hvis der er én gave, der er blevet overdrevet og overused, det er denne ene. Men det betyder ikke tage væk den enkle skønhed og eftertænksomhed af gaven. Få din kæreste en goody taske eller gavekurv fyldt til randen med alle hans mest foretrukne ting i hele verden. Chokolade, elektroniske gadgets, bøger, musik-cd’er, film dvd’er, øldåser, ølkrus, armbåndsure, sport tilbehør, papirvarer, osv. er nogle af de ting, som du kan sætte ind i denne gavepose. Nogle af dem kan tilpasses så godt. Du kan vedhæfte en lille note til hver gave, og fortæller ham, hvad det er, og hvorfor du giver det til ham. Du kan afslutte gaver session med en lang, gammeldags kærlighed brev stilet til ham.

Giver en god jubilæum gave til din kæreste er en af ​​de mest specielle ting, som du finder dig selv at gøre. Bare husk at have et aspekt af hans personlighed indpodet i den gave, du giver ham. Hvis du tror, ​​at han ikke vil identificere sig med hvad du giver ham, så her er et spor: ikke give det til ham! I stedet give ham noget lille og enkel, men noget, som han vil bruge og elske! Tillykke med jubilæet!

Cute Billig Gaveideer
Første års jubilæum Gaver
Anniversary Gaveideer til Ham
Hele familien julegave ideer
Små Gaveideer
Romantisk julegave ideer for Her
Fødselsdagsgave til mor
Hvordan laver julegaver
Veninde Gaveideer
Gaver til kræftpatienter
Håndlavede julegaver

Leave a Reply