Gode ​​gaveideer til far

Kald mig en fars pige, men jeg tror stadig, at fædre og faderskab er stærkt undervurderet. Jeg mener, ja mødre er meget vigtige, de har en guddommelig tilstedeværelse og alle. Men fædre er dem, der holder din hånd og lære dig at gå. Dads er dem, der ikke vil fortælle dig hvad du skal gøre, men vil bede dig om hvad det er, du ønsker at gøre. De vil acceptere dig for hvad du er, ingen spørgsmål, ingen ændringer. De vil presse dig til at nå dine drømme, og opfylde alt det, du kan. De vil støtte dig i livet, den måde de bruges til i parken, da du var barn.

Wauw! Her vil jeg gå, få alle sentimental. Lad os komme til sagen. Gode ​​gaveideer til far – dette begreb bør gives tanke og opmærksomhed. Selv om jeg ved, at alle ikke er i stand til det, har du mulighed for at vælge fra denne lille liste, til at komme op med de bedste gaver til en far.

Secret Adventure
I dagens høje tempo verden, alle hvor er optaget, får en dag fri kan være svært. Nå, tale med din fars chef. Sørg for, at han får en fridag. Lad ham ikke vide om det. Så når han er på sit kontor indgangen …Kidnappe ham. Ja, det vil være svært, hvis din far er så stærk som mine. Men gør det. Så tage ham ud for en dag lang picnic til et sted, at han gerne ville have. Gave ham en dag med familien, som han elsker. Gør alt, hvad han ønsker, hvis han elsker fiskeri, fiske. Hvis han elsker film, gå på en film amok. Lad dagen blive hans valg. Med en enkelt undtagelse, … hvis han ønsker at gå tilbage til arbejdet ikke lade ham.

Day of Indulgence
Mens kvinderne interesse for kurbade i velkendte, mænd også ville elske en dag med forkælelse. Selvom jeg stærkt føler, at de ikke ville sætte pris på at være alene. Book din far og mor (eller hans kæreste / kone) en dag på spa. Sørg for at de holde udnævnelsen. Gave ham en dag fyldt med afslapning og forkælelse med den kvinde, han elsker.

Memory Book
Er din far den slags, der elsker at se på erindringer? Tja, de fleste fædre er. Som sådan ville en virkelig stor gave til din far være en håndlavet album af dine minder med ham. Fra fotografier, til indfaldende fortællinger. Gennem dette album du kan fortælle ham, at du huske alle de gamle dage, og du kan også fortælle ham, hvad du følte dengang. Ligesom hvis du fortælle om hændelsen lige før en eksamen, når du var nervøs, den måde, han råbte til dig at tro på dig selv. Du kan skrive i albummet hvordan dengang du tog det som en udfordring, og senere som en gave!

Hobby Time
I processen med at hæve os en tendens dads at glemme deres virkelige interesser. Ligesom, hvis din far er glad for skuespil og operaer, er jeg sikker på, at han var nødt til at sætte det i venteposition, mens hæve dig. For Fars dag, gave ham billetter til en leg, eller en koncert af en kunstner, som han kan lide. Hvis det er muligt, kan du også give ham backstage passerer, så han får lov til at møde kunstneren. Mand, hvor lyder jeg vred. Jeg kan ikke vente på en lejlighed til at gøre det for min far. Denne gave vil vise ham, at mens han havde travlt med at ignorere selv og ser ud for dig, du havde et godt øje på ryggen så godt.

Surprise Party
Kast et surprise party til ære for din far. Hvad er anledningen? Nå, vil det være en overraskelse, når der ikke er nogen reel lejlighed. Bare samle hans bedste venner og nære familie og har en get sammen i huset. Kog op hans foretrukne menu og få stedet se den måde, han gerne ville have det. Faktisk kan du endda give ham en bedste far i verden prisen ved denne fest. Gør det til en hyldest til livet og kærligheden. Jeg er sikker på, at selv den hårdeste far vil blive berørt af den følelse.

Ja, jeg er ikke rigtig en væsentlig pige. Jeg tror, ​​at en gave skal være fra hjertet og givet med kærlighed. Så selv om ingen af ​​disse sentimentale gaver passer dig, jeg har et forslag. Hent ham, hvad han virkelig ønsker, og give det til ham med al den kærlighed, du kan mønstre. Glem ikke at fortælle ham, hvor meget du elsker ham. Det er her jeg underskriver! Al den kærlighed til alle fædre!

Wedding Anniversary Gaver
Billige Gaver til mor
Gode ​​Fødselsdag Presents for kærester
Bedste 50 års fødselsdag Gaver til mænd
Billig Gaver til far
Gode ​​20:e Fødselsdagsgave
Anniversary Gaver til kæreste
Tilpassede Broderier
Personlige gaver til lærere
Gag Gaver til en 50 års fødselsdag
Sommer gaver til kvinder

Leave a Reply