Håndlavede Gaver for Kids

At give en gave til et barn kan være noget af en opgave, især hvis barnet er kræsne og kræsne om, hvad han kan lide og meget bestemt om hvad han ikke gør. Give den forkerte gave kan vise sig at være intet mindre end katastrofalt. Udtrykket i hans ansigt siger det hele. Og der er ikke noget mere hjerteskærende end at se den triste udtryk på kid ansigt, når han får noget, som han ikke ønsker, eller noget, han ikke ved, hvordan man bruger. Nå, en god mulighed, som du kan bruge for at forhindre nævnte udtryk i at blive vist på kid ansigt er at gøre nogle søde håndlavede gaver og give dem til ham eller hende. Denne blog artikel vil give dig nogle ideer for det samme.

Easy gaver, som du kan gøre for Kids

Håndlavede gaver har mange fordele. For det første, de er en af ​​de mest billige muligheder for gaver. For det andet gør en gave tilføjer et personligt præg på det Det gør det endnu mere specielle. Hvad er de bedste muligheder? Lad os finde ud af i afsnittene nedenfor.

Gift Bag
At give en gave pose til et barn er en meget god idé. Det handler ikke kun tjener som en gave i sig selv, er det også en meget nyttig og praktisk idé. Du kan lave en pose ud af papir, stof, filt, silke, osv. Uanset hvilket materiale eller stof, du vil bruge. Hvis du ønsker at holde posen neutral, og vælg derefter farverne for posen i overensstemmelse hermed. Eller du kan har lyst til det op ved hjælp af forskellige nuancer af pink til en pige og blå nuancer til en dreng. Du kan bruge perler, pailletter, kvaster, osv. at dekorere dem. Du kan også brodere et særligt budskab til kid på ydersiden af ​​posen, hvis du er god til det. Glem ikke at fylde posen med chokolade og samtidig give den til barnet.

Photo Album / Scrapbook
En anden idé, som du kan bruge, er en håndlavet fotoalbum. Du kan bruge gamle aviser eller en gammel bog til at gøre det. Her er en artikel om ændrede bog idéer, som du kan bruge til at vide, hvordan du kan forvandle en gammel bog til noget kreativt og nyttigt. Giv dette billede album til kid og bede ham om at indsætte sine foretrukne billeder i det. Han kan indsætte det bedste billede, der er taget på hans fødselsdag hvert år. På denne måde vil gaven blive bevaret i lang tid også!

Sne Globe
Børn har altid været fascineret med sne glober. Der er noget om de smukt faldende hvide pletter, der fortryller børnene og tage dem til en helt ny verden. Klik på denne artikel for at vide, hvor let det er at gøre sne glober for børn. Du vil blive glædeligt overrasket, og du vil elske at gøre dem. En anden ting du kan gøre, er, samle alle de materielle og gave det til ham. Når han ser omtåget, involvere kid i frembringelsen af ​​snekugle. Han vil helt sikkert nyde at gøre det og vil elske det endelige produkt endnu mere.

Rag Doll
Hvis der er noget let er, hvad du leder efter, så er der ingen nemmere måde at behage en lille pige end med en sød kludedukke. Det er ikke meget vanskeligt at foretage en kludedukke enten. Bare samle materialer som papir, saks, stof, knapper, bomuld og andre fyld, nåle symaskine osv. Trace ud omridset på et stykke papir, derefter dække det med stof, tilsæt fyldet, tæt op folderne og sy på tøjet og knapper og sy på en smuk smil. Du kan brodere et navn til dukken så godt.

Nå, det var nogle unikke ideer til håndlavede gaver, som du kan prøve fr børn. Har du en god tid at gøre og gifting dem.

Hjemmelavet chokolade Gaveideer
Præsentere ideer til kæreste
Bedste Julegaver 2011
Gag Gaver til en 50 års fødselsdag
Papir Anniversary Gaver
Family Christmas Gift Ideas
Gift Basket Ideer
Første bryllupsdag Gaver
Personlige gaver til en Best Friend
Gaveideer til Boyfriend
Gaver til Teenage Girls

Leave a Reply