Håndlavede Gaver til Ham

Han er speciel. Han gør dig til at smile. Han er den eneste person, du vil dele din lykke og dine problemer med. Han er den eneste, du ønsker at komme hjem til, i slutningen af ​​dagen. Han er den, du ønsker at være sammen med hele dit liv. Sådanne følelser er til tider meget svært at udtrykke, men du er nødt til at finde en måde at vise, hvor speciel han er for dig, hvor meget han betyder noget. Oftere end ikke, vi alle ty til at give en gave som et udtryk for vores kærlighed. Dette er måske en af ​​de bedste måder at udtrykke hvordan vi virkelig føler. Mens de fleste af jer kan gå ud og købe noget, han altid haft lyst, hvilket gør noget på egen hånd tilføjer, at lille personlige præg på gaven. Og det er ikke en gave, der betyder noget, men tanken bagved gaven. Hvis dette er, hvordan du tror, ​​så her er nogle ideer, du kan vælge fra, at gøre og give ham en gave, der er nyttigt for ham, og at passende viser, du holder af, at han bekymrer sig om.

Simple Håndlavede Gaver til Ham

Nu ved vi alle, at du måske ikke nødvendigvis være uddannet i den kunstneriske afdeling, men der er ingen skade i at prøve, er det ikke? Det faktum, at du har besluttet at gøre noget for ham indebærer, at du er villig til at gøre en indsats for at skabe noget, som han vil sætte pris på. Så her er et kig ind i nogle gaver som du kan gøre for ham nemt.

En sag for hans Gadgets
Hvis han har en iPod touch, en iPad, en Kindle, eller enhver anden gadget, der kræver pleje, kan du nemt gøre ham en vidunderlig sag for disse emner. Brug farver som grå, marineblå, flaskegrøn, beige, chokolade brun, sort, etc. for at gøre sagen, farver, at han ikke vil være “flov” ved at gennemføre. Det er sikkert, neutrale farver, du kan bruge. Gør brug af stoffer såsom fløjl eller filt til en luksuriøs fornemmelse. Endelig, hvis du ønsker at personalisere det, gå videre og brodere sine initialer på den. Hvordan kan han ikke elske denne ene? Mænd elsker deres gadgets, og hvis du giver ham noget at tage sig af disse, er de forpligtet til at være dybt værdsat.

En T-shirt med et Funny Sige
Et enkel idé, der vil behage jeres mand er en t-shirt, som du kan male med et sjovt citat eller et billede på det. For eksempel er et krus øl, eller et citat som der er for meget blod i mit alkohol-system, et citat, der er karakteristisk for hans personlighed perfekt til t-shirt. Hvis han er en stor fan af en bestemt sport, male på noget relateret. Hvis du tror at male en t-shirt er for svært, kan du gå videre og designe et print på din computer, og få det trykt på t-shirt.

En skitse af jer begge
Hvis du har en god hånd til at tegne, en skitse, der smukt indfanger jer begge er en stor gave idé for ham. Hvis du er god til maleri, lave et oliemaleri med samme, at han helt sikkert vil værne om. Hvis du tror, ​​skitsering er ikke din forte, prøv en karikatur. Selv om det stadig kræver dygtighed, betyder det ikke, at du skal være perfekt med billedet. Endelig, hvis du tror, ​​du kan ikke gøre hverken, prøve at lave et maleri af noget, der repræsenterer jer begge. For eksempel kan to heste, elefanter, baseball bats, hvad du synes er karakteristisk for jer begge, gøre en stor gave. Det kunne sandsynligvis have en boble med jer begge at sige noget, kunne det nemt omdanne det til en sjov gave!

Bogmærker
Nu her er en meget nem gave for dig at gøre. For den mand, der elsker at læse, er et bogmærke en af ​​de bedste håndlavede gaver du kan give ham. Brug karton papir til at gøre det. Du kan gå på at pynte det med et citat om læsning, et fotografi af hans foretrukne forfatter, en simpel tegneserie billede, eller stemple den med motiver såsom en knap.

Coasters
Nu kan du tror, ​​hvordan coastere er specielle. Sådan gør du: En stor kæreste eller en kone er en person, der forstår hendes mands behov og giver ham den nødvendige plads, han behøver. Gør ham bordskånere, som han kan bruge, når med sin bande af guys, mens du ser det store spil, eller på video game aften, eller nogen anden lejlighed. Køb nogle billige men almindelig plast, træ eller glas coastere. Mal dem billeder af pin up piger eller blot sætte klistermærker af disse på coastere. Voila! Din gave er klar i løbet af få minutter. Han kommer til at tror, ​​du er almindelig awesome når han ser disse!

Et puslespil med en besked
Et puslespil er et godt valg, hvis du vil have gaven til at være romantisk. Udskriv, eller skrive, en romantisk besked til ham på et tykt stykke papir såsom lager papir. Lad hele papiret være dækket med en slags design (sige et billede af jer begge som et vandmærke) i baggrunden. Må ikke gøre det alt for almindelig. Lim det grundigt til et stykke pap af samme størrelse. Sikre, at der ikke er luftbobler mellem papir og pap, og at papiret har overholdt pappet korrekt. Brug nu en hobbykniv til at pænt skåret ud puslespilsbrikker fra meddelelsen. Disse behøver ikke nødvendigvis at være puslespilsbrikker, men tilfældigt formede stykker, der kan sættes sammen igen nemt. Din gave er klar!

Som nævnt tidligere, når de foretager en håndlavet gave, det er tanken, der tæller. Ingen gave er mindre speciel end den anden, hvad enten købt eller håndlavet. Ideen er, hvad du ønsker at give til ham, som et udtryk for din kærlighed til ham. Så længe det er lige fra hjertet, kan enhver gave vise, at du pleje, at du elsker, og at du vil have ham til at være ved din side for evigt.

Gaveideer til In-Laws
Anniversary Temaer efter år
50th wedding Anniversary Gaver til forældre
Personlig Gavekurve
Gaveideer til kvinder, der har alt
Gaver til Make til jul
20th Anniversary Gift
Gift Basket Ideer til Couples
Unikke kaffekrus
Anniversary Ideer til mænd
Gave ideer og forslag til din kæreste

Leave a Reply