Håndlavede Gaver til Lærere

Efter vores forældre, er det vores lærere, der motivere, opmuntre og vejlede os om, hvordan i verden. Mange af os har haft varige påvirkninger på vores liv for vores lærere. Der er mange lejligheder, såsom årets udgang, eksamen, ferie, lærer påskønnelse uger, etc. når de studerende får mulighed for at takke deres lærere. Hjemmelavede gaver er måske den bedste måde at takke dem, da de viser, hvor meget indsats en studerende er villig til at sætte i for hans lærer. Nedenfor er de bedste hjemmelavede gaver.

Paper Flower Bouquet!
Hvis du har taget din kunst og håndværk klasser alvorligt, skal du have lært at lave papir blomster. Så hvorfor ikke udnytte denne dygtighed i jeres for at gøre håndlavede gaver. Du kan lave blomster ud af nogle lyse farvet papir eller klud og drys dem med en god parfume, før de giver den til din lærer. Nu vil du spørge mig, hvorfor ikke rigtige blomster. Af den simple grund, at papir blomster aldrig visner.

Mal en T-shirt
Du skal ikke være en Picasso at male en T-shirt. Nogen, selv dem, der aldrig har plukket et maleri pensel i deres liv kan komme op med nogle flotte designs. En nem måde at gøre dette på er at søge på internettet for nogle gode lærere citater og blot skrive en eller to af dem på T-shirten. Eller du kan gøre dine håndaftryk på T-shirts i en cirkel eller en firkant, så det ligner en design. Hvis du ved enhver chance du er god til maleri, så du kan springe disse tips og male noget smukt til din lærer.

Bage en kage!
Hvis du ved, hvordan man kokken eller i det mindste kender sine basics, bage en kage til dine foretrukne lærer. Spørg din mor eller din søster til at hjælpe dig med opskrift og forberedelse. På kagen, skriver Tak Ms Jane. Eller alternativt kan du bage nogle småkager, pak dem pænt i en smuk æske og gave det til din lærer.

Scrapbook
En af de bedste håndlavede gaver, som din lærer vil værne om i lang tid fremover, er at lave en scrapbog, især viet til hende. I det, kan du indsætte din klasse fotografier med hende, herunder fotografier af parterne eller begivenheder eller ture, du må have gået til. Skriv nogle hjerte følte meddelelser med angivelse af, hvor meget du ser op til hende. Du kan skrive ting som, Ms Jane er min helt, fordi ….. Jeg beundrer Jane fordi hun er ….. Pynt scrapbog med klistermærker og andre dekorationer, gør det farverig og smuk og derefter præsentere det til din lærer.

Æske med Thank You Notes
Dette er et andet interessant lærer påskønnelse gave. Tag en konstruktion papir og skær den i små 20-25 strimler. På hvert af disse strimler, skrive nogle ægte takkekort til din lærer. Når du er færdig, fold hver af dem pænt og læg dem i en gennemsigtig beholder. Tilføj et par chokolader til denne krukke og dekorere det med glitter. Når din lærer læser takkekort én efter én, vil hun helt sikkert blive rørt ved din søde gestus!

Håndlavede smykker
Hvis du er på udkig efter gaver, som din lærer kan faktisk bruge, så håndlavede smykker er et ideelt valg. Til fremstilling af smykker du får brug for ting som perler, farvet glas, skaller og en streng. Smykker at gøre er meget let, og hvis du søger på internettet, vil du finde mange websteder, der giver dig instruktioner om, hvordan man gør det derhjemme.

Håndlavede gaver som dem nævnt ovenfor, er den perfekte måde at fortælle din lærer, hvor meget hun er beundret og respekteret af dig. Tak gaver behøver ikke at være ødsel eller uddybe, selv en simpel kort og en blomst fra din side er mere end nok til at vise dine følelser for din lærer. Selvfølgelig, hvis du er villig til at gøre en indsats ved at gå ind for nogen af ​​disse gaver vil det være ligesom prikken over i’et.

Gaver du aldrig tænkt på, for den person, der har alt
Gaver til en gravid kone
Gaver til Teenage Girls
Bedste Gaver til kæreste
Hjemmelavede gaver
Romantiske Gaver til hende: unik gave ideer til kvinder
Julegaver til mor 2011
Gourmet Chokolade Gavekurve
Cool Fødselsdagsgave
Gourmet Kaffe Gaver
Billige Julegaver til mænd

Leave a Reply