Hjemmelavede gaver for at gøre

Alle elsker at modtage gaver fra deres nære og kære. Og hvis gaverne er specielt lavet til dem, derhjemme, kan de gøre nogens dag speciel. Her er nogle nemme hjemmelavede gaver, som er sikker på at bringe et smil på ansigtet af den person, de er beregnet til.

Nedenfor er proceduren for tre former for gaver i hjemmet, som kan begavede på jubilæer, taksigelse, housewarming og mange andre lejligheder.

Æske of Love
En kasse med kærlighed er en af ​​de mest tankevækkende gaver til din bedre halvdel, og er en stor jubilæumsgave. Denne gave kan også gives af forældre til børn om at vise dem, hvor meget de bliver passet.

Nødvendige materialer
Byggeri papir, en gammel kasse, såsom en skotøjsæske eller en silkepapir boks, glitter, chokolade og lim.

Fremgangsmåde:
Tag byggeri papir og skær den i 50, lige store, strimler. Nu på hver strimmel, skriver ægte kærlighed beskeder til din elskede. Du kan skrive anekdoter om, hvad fik dig til at forelske sig i dem. Du kan også skrive nogle særheder i deres personlighed, der gør dem endnu mere indtagende til dig. Ideelt set bør dette håndværk projekt sættes i gang en måned i forvejen, således at hver strimmel er skrevet på en anden dag. På den måde vil det være langt mere velskrevet og ville lyde ægte. Efter strimlerne er blevet skrevet, fold dem pænt. Nu tager den gamle kasse og stikke en farvet byggeri papir på alle sine sider. Sæt kærlighed strips inde denne boks sammen med chokolade. Gør hjerteformet skåret ud af rødt byggeri papir, holde glitter til disse hjerter og holde dem rundt boksen. Anbring dækslet af kassen og din Valentinsdag gave er klar.

Velkommen Log
En velkommen tegn er en gave til alle årstider. Det kan gives som en taksigelse gave eller en julegave. Det er en af ​​de nemmeste håndlavede håndværk at gøre, som har en stor nytteværdi også, som alle kan lide at dekorere indgangen til deres hus med en innovativ og smuk velkomment tegn.

Nødvendige materialer
Et træ plaque, spray maling, akryl maling, pensel, bore, skrue krog, forskellige træ figurer såsom et juletræ form, hvis gaven er til jul, eller en kalkun form, hvis gaven er til thanksgiving.

Fremgangsmåde:
Tag træ plaque og spray paint det, så malingen fuldstændig dækker det fra alle sider. Hold træ mindeplade på siden, så det tørrer helt ud. Når det er tørt, tage akrylmaling og skrive velkommen på træ plaque.Sørg for at bruge to modsatrettede farver, så at ordet velkommen skiller sig ud. Nu tager træ form efter eget valg og bore et hul på toppen af ​​det. Spray male træ form og dekorerer det med akrylmaling også. Hold den på siden til tørring. I mellemtiden vedhæfte en skrue krog på bunden af ​​træ plaque. Nu hænge træ form fra denne krog, står foran. Formerne kan ændres fra den ene sæson til den anden, så du kan male et par flere figurer og give dem sammen med denne ferie gave.

Håndklæde Bouquet
Et håndklæde buket kan blive begavet som en housewarming gave til en nabo. Det er let at lave og kan bruges som en basar håndværk til en fundraising begivenhed.

Nødvendige materialer
To små håndklæder i forskellige farver, en hvid og en anden gul, en parfumeret sæbe, en kunstig blomst lavet af stof, bånd, små blomster accenter og varm lim.

Fremgangsmåde:
Fold det farvede håndklæde fra begge sider, så siderne mødes i midten. Fold hvide håndklæde på samme måde, og anbring det mellem den blå håndklæde. Sørge for, at størrelsen af ​​hvid klud er lidt mindre end det farvede stof. Placer sæbe i midten af ​​håndklæder. Nu tager enderne af de to foldede håndklæder og holde dem sammen, så de kommer i grebet. Binde en bånd rundt om det, således at sæben ikke falder ud og er fastgjort i disse håndklæder. Placer kunstig blomst og blomster accenter på toppen af ​​dette håndklæde buket ved hjælp af varm lim og voila! En af de enkleste og mest innovative og let på pungen, gaven er klar.

Her er håbet, at de ovennævnte ideer vil være til gavn for dig. Når du foretager personlige gaver det er ikke kun nøjagtigheden eller skønheden i gave, der tæller, men også pleje, bekymring, kærlighed og tænkte bag gaven, der betyder noget.

Pensionering gaver til kvinder
5. bryllupsdag Gaver
Fars dag Crafts
Gode ​​Romantiske Gaver til mænd
Hot Julegaver 2011
Gaveideer til In-Laws
20th Wedding Anniversary Gift
Fødselsdag Gavekurve for Mænd
Gaver til hendes 30 års fødselsdag
Julegave ideer til far
Fødselsdagsgave for folk der har alt

Leave a Reply