Hjemmelavede gaver

Tænker på gode gaveideer kan være sjovt, hvis du ved, hvad der præcist du søger efter. Men det meste af tiden, man ikke har nogen idé om, hvad du gave, og det er når man holder roaming planløst i det enorme marked! Hvis du ønsker at undslippe denne skræmmende situation, kan du gøre en gave selv. Det vil helt sikkert være mere specielle end færdige gaver, og det vil også forhindre et stort hul i lommen! Men hvordan skal du beslutte, hvad de skal gøre? Nå, for at du bliver nødt til at observere modtageren, hans valg, hans behov, livsstil osv. Efter at du bliver nødt til at lave en liste af to-tre ting i det mindste, som han ikke har. Og så kan du endelig nå frem til en konklusion. Hvis du ønsker at springe alt dette kompleks langvarig proces, skal du rulle ned og læse om nogle hjemmelavede gaver, der er helt generaliseret, og er sikker på at gøre den anden person smil.

Hjemmelavet Gaveideer

For Guys

Personlig T-shirts: Personlig t-shirts er en af ​​de bedste gaver til mænd i alle aldre! Du kan give disse til din yngre eller ældre bror, far og også kæreste! Det er heller ikke meget vanskeligt. Bare købe en almindelig hvid t-shirt og derefter lade din kreativitet flyde! Mal den med nogle unikke billeder eller skrive nogle kreative kommentarer på det. Håndaftryk er også en unik idé. Bare ikke rodet t-shirt så meget, at det vil blive en del af dit hjem museum!

Romantisk Bogmærke: Dette er en af ​​de romantiske hjemmelavede gaver til en kæreste, selvfølgelig. Gør dette bogmærke unikke ved hjælp af forskellige materiale som bånd i stedet for papir. Color med dobbelte farver som rød og hvid, tegne nogle små skyggefulde hjerter på det og til sidst skrive nogle unikke kærlighed citerer og siger til ham.

CD Holder: En CD holder er en af ​​de nyttige gaver til fyre. Realiseringen af ​​denne gave er ganske let. Du kan strikke en CD holder, og hvis du ikke ved, hvordan man strikker, kan du gøre det med genbrugsmaterialer som papir eller pap. Dekorere det med billeder af hans foretrukne skuespillere / skuespillerinder eller bånd. Faktisk kan du lave en CD holder af papir, som indeholder billeder af alle hans foretrukne people! For dette, skal du lave en collage af billeder på en almindelig ark og derefter foretage en CD holder ud af det.

For Girls

Håndlavede smykker: Enhver form for smykker, er en kvindes bedste ven! Så du kan give denne gave til kvinde uanset alder! Making smykker er ganske simpelt, alt du skal gøre er at samle nogle funky ting som perler, skaller, stykker af dekorative glas, rhinestones mv og strik dem sammen i en snor!

Hand Print Wall Hanging: Dette er en af ​​de unikke hjemmelavede gaver til din ældre søster eller ven. Alt du behøver at gøre for denne gave skæres en lang stykke karton papir, dyppe dine og dine søskende hænder i to-tre malinger og læg dem på pap! Hvis du finder dette alt for rodet, kan du gøre hånd print forme også. For dette, blandes gips og vand og der er afsat. Tryk nu på hænderne i fugtigt sand og derefter hælde det gips blanding på det, så lad det natten over. Den næste dag simpelthen male det, nu du er klar med en virkelig personlig gave.

Treasure Box: Lav en kasse ud af en pap eller andet materiale, som du finder derhjemme. Dekorere det med glitter og maling, pailletter, papir mv tilføje elementer som gamle fotografier, hjemmelavede delikatesser, neglelak, scrapbog etc.

For Couples

Personlig Typeskilt: Dette er en unik gave til et nygift par. Lav en navneplade ud af træ eller papir, alt efter hvad du finder lettere. Du kan også købe et simpelt navneskilt fra markedet og derefter dekorere det den måde, du ønsker. Parret vil helt sikkert være glade for at se noget så unikt!

Hjemmelavede delikatesser: Dette er en stor hjemmelavet jubilæum gaver. Forbered parrets livretter derhjemme, holde det simpelt, bare lave to søde ting efter eget valg og en krydret snack. Hjemmelavet mad gør enhver person glad, så du behøver ikke at bekymre dig om din gave blive accepteret eller ej.

Album: Saml nogle gamle billeder af parret. Hvis du har nogle sorte og hvide fotos, meget godt. Start med billeder af deres barndom, og lad det sidste foto er af deres ægteskab. For at gøre gaven mere interessant, tilføje kommentarer under hvert billede, selvfølgelig kun humoristiske kommentarer! Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede jubilæumsgaver.

Det var nogle af de hjemmelavede gaver til dine kære. Da alle disse gaver vil tage nogen tid, der skal foretages, så begynde at arbejde lige nu! De bedste hilsner,

Gaveideer til kræftpatienter
Personlig Gaver til hende
Hjemmelavet Lærer Gaveideer
Gode ​​gaveideer til mor
Cookie Bouquet Idéer
50th wedding Anniversary Gaver til Bedsteforældre
Hjemmelavet Gaveideer til din kæreste
Bedste Gaver til hende 2012
Gaver til Bedstemor
Unique Valentinsdag Gaver
Bachelorette Gaveideer

Leave a Reply