Hjemmelavede julegaver for voksne

Det er ganske sandsynligt, at ikke præsentere hjemmelavede julegaver, fordi du vælger den mest bekvemme løsning, dvs købe gaver fra butikker, få dem pakket ind og derefter gave væk. Simpelt nok! Men hvis du er en kreativ person, så hvorfor ikke udforske dine evner til at lave gaver til dine kære denne jul? Hjemmelavet gaver er altid speciel, og når vejes i forhold til kærlighed, de overgår værdien af ​​selv de dyreste gaveartikler og showpieces holdes på gave butikker.

Hjemmelavet julegave ideer for voksne

Hjemmelavede gaver er så specielle, fordi de har følelser og tanker, der er knyttet til dem. Du har sat din indsats så kærligt at gøre gaver, og jeg er sikker på de vil blive elsket af den person, der begavet med. Hold gave materialer til fremstilling klar, før du begynder med processen. Tag et kig på de gaver, som du kan gøre derhjemme.

Bake og Pack
Selv kliché, vil alle elske denne gave. Bag en stor julekage derhjemme og gave det til dine venner eller familie. Pak kagen i en skinnende papir og vedhæfte en besked til den person, til hvem du er gifting. Bortset fra kager du kan fylde goody kurv med cookies, brownies og donuts. Disse er nogle delikatesser, som alle afventer i julen tid.

Aromatiske Stearinlys
Dette er en af ​​den bedste løsning for hjemmelavede julegaver til voksne. I stedet for at købe de aromatiske stearinlys, du kan gøre dem derhjemme. Hvordan? Processen er enkel, blot smelte bivoks, bland aromatiske pulvere og derefter indsætte vægen. Du kan købe formene fra markedet til at skabe forskellige former for stearinlys. Hæld den smeltede bivoks og lad det stå. Lyset er nu klar. Pak det og pynte med glitter.

Photo Frame
Hvordan laver man en fotoramme derhjemme? Ikke svært. Køb et træ pap eller et papir pap. Skåret ud rammen med en saks. Prøv improvisere figurerne snarere gør den gamle form for firkantede rammer. Lim hjørnerne eller pin det med små søm. Pak rammen med en skinnende satin klud og derefter indsætte billedet i det. Du kan også male et billede af din kæreste, hvis du er god til at male.

Candy Planter
Måske har set dem på gave butikker, right? Denne sæson gøre dem derhjemme! Det er en vidunderlig personlig gave at præsentere voksne i julen tid. Brug flerfarvede papir og skum for at gøre blomster og træer. Du kan bruge en ledning til at gøre stilken og pak det med papir. Fastgør stilken ved styrketræning det i træerne eller blomster. Læg dem i en lerkrukke. Mal potten med lyse farver. Wrap slik og sprede dem inde i potter i stedet for at fylde med sten.

Vægtæppe
Nasse op på alle de gamle cd’er du har, og lave en mur hængende ud af det. Spray cd’en med glitter og indsætte smarte klistermærker på den for at forbedre sin moderne appel. Nu lim et stykke pap til at dække hullet i midten. Hvis du vil oprette et typisk jule tema, kan du indsætte billeder af lille Jesus, mor Maria, Santa Claus og andre elementer synonyme til jul. Følg samme teknik til andre cd’er som godt. Vedhæft et bånd med cd’erne at gøre en løkke og derefter pakke det forsigtigt i en gaveæske.

Andre muligheder til Hjemmelavet Gaver

Personlig kalender
Håndlavet uldne beklædningsgenstand
Udformede fliser
Håndlavede rejser brochure
Memory tegninger
Tema gave kurve

Denne jul, bruge lidt tid på at gøre håndværk værker derhjemme. Jeg er sikker på du vil komme op med flere og flere ideer til at gøre julegaver. Nyd julen med gaver, kærlighed og glæde ved at være sammen med venner og familie. Glædelig jul!

Jul Family Gaveideer
Christmas Gift Ideer til ansatte
40 års jubilæum Gaver til forældre
Anniversary Gift List
Cute Anniversary Gaver til kæreste
Bryllupsdag Gaver til forældre
Få Well Gaver
Hvordan man laver en Money Tree
Gode ​​Anniversary Gaver til kærester
Personlig Wedding Gaver
Gode ​​Gaver til far

Leave a Reply