Hjemmelavede julegaver til kæreste

Hvorfor holde sig til den kedelige gamle gaver fra de kedelige gavebutikker? Forudsigelig. Det er, hvad det er. Ingen overraskelse element enten. Så hvad jeg siger du gør dette år er du slå hele handlen omkring, og gør nogle hjemmelavede julegaver til ham. Han har vel ikke forventer du at gøre sådan noget, så overraskelse element vil være, at meget mere og de gaver, som selv vil være helt specielt. Hvorfor? Årsag når du lægger din indsats til at gøre en gave, der er en masse tanker lagt i den for at gøre noget rart, at den anden person vil elske. Men jeg er helt forstå, hvis du ikke kan virkelig tænke på gaveideer, så at få dig i gang og hjælpe med de hjemmelavede gaveideer, her er nogle forslag, som du kan bruge. Hvis du er forvirret over, hvad du kan få din kæreste til jul, henvises til følgende ideer.

Bedste Hjemmelavet Boyfriend Gaveideer

Hjemmelavede gaver er nogle af de mest betænksomme gaver at vælge angår din kæreste, fordi de viser, at du har lagt i en stor indsats og tænkte i at lave dem. At de ikke er simpelthen købt fra hylden. Derfor er personlige gaver er altid en stor gave idé. Her er nogle ideer til den slags hjemmelavede gaver, som du kan få for din kæreste.

Memory Jar
Denne ene har fået til at tage kage fra blandt alle de personlige gaver. Køb en glaskrukke og derefter fylde den med ‘Memory chits «. Det ved du godt. De sjove, følelsesmæssige, fjollet, trist episoder, der har skabt erindringer gennem span af jeres liv eller blot hans. Du kunne indpasses i temaer som “Den første gang du mødte ‘,’ Hans første dag på college«. Gør det endnu mere speciel ved at spørge sine venner, kolleger og familiemedlemmer at skrive en gældsbevis om deres favorit hukommelse af ham.

Bage og Make
Det er sandt, er det virkelig – vejen til en mands hjerte går gennem hans mave (jeg er ikke udelukke andre måder). Så komme ned til det og bage ham en flot kage, eller et parti af cookies. Du kan gøre det virkelig cheesy ved at bage ham en enorm rød hjerteformet kage med virkelig osteagtig budskaber såsom “Jeg VUV dig ‘eller noget i den retning. Eller du kan prøve nogle mere eksklusive bagværk, der vil vare hele julen og nytår sæson. Hvert gang han tager en bid af det mest værdifulde, vil han huske dig. Nice huh?

Song Medley
Det kan være en kliché, men det virker rigtig godt. Sæt dig ned og lave en omfattende, gigantiske, humongous liste over sange, han kan lide. Så få ned og optage dvd’er med alle disse sange. Disse sange vil udelukkende være hans samling. Hver gang han ønsker at høre hans yndlingssange, han har dem klar til en lytter. Perfekte. Perfekte.

T-Shirt Graffiti
Denne ene kan vendes til romantisk, sjov, fræk eller anden følelse, som du ønsker at give det. Alt du skal gøre er købe en flot hvid eller sort (eller hvilken som helst anden farve for den sags skyld) T-shirt og derefter graffiti alle mulige ting på den. Gå amok med sjove citater og ordsprog, eller tændstikmænd skildrer din kærlighedshistorie, eller steder, der har været vigtigt for ham – ligesom hans foretrukne bar, eller navnet på hans kollegium og den slags. Dette gør for en af ​​de mest perfekte hjemmelavede julegaver til mænd, tror du ikke?

Fotorammer
En af de bedste gaver til din kæreste er at samle nogle af de mest mindeværdige snaps af jer sammen, og nogle eksklusive snaps af hans, og derefter gave dem til ham med en fotoramme og alle kopier af det valgte snaps. På den måde kan han holde skiftende snapsen igen og igen og har en påmindelse om jer

Foto Collage / Album
Kig igennem hele hans barndom snaps og de andre, at du kan få dine hænder på og vælge dem, som du mener er rigtig gode. Arrangere dem i et album, tilføje interessante billedtekster til dem og præsentere det for ham. Jeg vil vædde på, at han vil elske at kigge gennem albummet hele tiden. Hvis du er god til edb-software, så du kan scanne dem og lave en collage af samme og præsentere den for ham.

Tilføj nogle andre gaver, som du tænker på at gøre i denne liste af hjemmelavede julegaver til kæreste, som noget, du har strikket af dig selv eller en cd med sange, du har sunget. Stol på os, han vil elske dem alle.

Gode ​​20:e Fødselsdagsgave
40th bryllupsdag Gaveideer
Fødselsdag gaver til venner
Romantisk Gaveideer til Boyfriend
Gode ​​gaveideer til mor
30th bryllupsdag Gaver
Cool Gaver til kæreste
Julegaver at gøre derhjemme
Perfekt gave til mor
Spa Gavekurve
Unikke gaver til kvinder, der har alt

Leave a Reply