Hjemmelavet Anniversary Gaver til kæreste

Mærkedage er så, så specielt. De dage, der fører op til den store dag altid gør mig nervøs og spændt. De er en påmindelse om et par smukke forhold og de dyrebare øjeblikke, de har tilbragt med hinanden. Hvilket er grunden til, når et jubilæum er lige rundt om hjørnet, er det indlysende, at vi, kvinder, kommer til at gå overbord og brusebad vores kærester med vidunderlige, meningsfulde gaver. Og selvfølgelig skal det element af romantik og følelser skal afspejles med disse gaver også. Selvom der er hundredvis af gaveideer, som du kan tænke på og købe en personlig gave har sin egen charme. Derfor gør en kreativ gave til din kæreste kunne være mere end en udfordring.

Making hjemmelavede gaver kan lyde enkelt nok, men det tager en masse tanker og arbejde. Man kan ikke bare skære billeder, lave en montage, og overraske ham med det, der grænselinjerne på kliché. Årsagen til at der er så meget pres på en hjemmelavet gave er, fordi det viser ham, at du holder af, hvad han betyder for dig, og hvor vigtigt hans tilstedeværelse er i dit liv. Og dermed at hjælpe dig med at træffe den rigtige gave, har vi sammensat nogle personlige gaver. Forhåbentlig kan du finde noget værdifuldt fra denne artikel eller i det mindste efterlade med en inspiration.

Gaver du ikke kan få galt med

Først og fremmest, før vi begynder en liste over alle de hjemmelavede jubilæum gaver til kæresten, er du nødt til at beslutte, hvad budgettet er. Afhængigt af det, kan vi sagtens forstå, hvad dine muligheder er. En god måde at starte er ved at spørge dine venner om, hvad de gav deres kærester som gaver. Dette er kun for at hjælpe dig brainstorme for din egen gave. Må ikke kopiere deres ideer til din specielle fest, bare være kreativ med deres ideer og spille den fremad.

Duftende stearinlys

Duftende stearinlys er romantisk, sød, og absolut en vidunderlig gave til fyre. Tror ikke mig? Lad mig forklare. Forestil dig, du er på dit eller hans sted, er du fyre hænger ud og måske du to ønsker at få en smule mere romantisk. Så hvad hjælper dig med at skabe stemning? Stearinlys, selvfølgelig. Making stearinlys derhjemme, at også med duftende æteriske olier, er helt rigtig. Lys dem over hele soveværelset, tæt på pejsen, eller omkring badekar. Nu får du hvad jeg prøver at sige? Og hvis du vil, kan du endda sætte stemning før han kommer og har en hyggelig, romantisk aften sammen.

En krukke of Love

Nu er den første årsdag idé lyder måske corny til nogle af jer, men det virker. Få rød farvet håndværk papir, tage en blyant til at gøre 100 kvadrater (stor nok til at skrive mindst 10 ord i hver firkant, og skær dem ordentligt. Hvis man håndværk papir ikke er nok, tage så mange som du har brug for. Nu, med en sølv eller guld glitter pen, nedskrive 100 grunde til, at du elsker ham. Når du er færdig, tage saksen igen, og skær firkanter i hjertet figurer. Placer hvert stykke inde i en glaskrukke. Det er en vidunderlig måde at udtrykke dine sande følelser for ham, og han vil kærlighed det, at du har taget sig tid til at gøre denne gave til ham. Da han modtager gaven, han vil elske dig for den smukke tanke. Og hvis du ikke har så meget tid, kan du endda skrive ham et smukt digt og læg den i en flaske. Det vil være som en besked flaske til ham.

Romantic Dinner … Selvfølgelig.

Det er sandt damer! Den hurtigste vej til en mands hjerte går gennem hans mave. Og hvis du aldrig har kogt for ham, er dette vil være en af ​​de bedste gaver til ham. Vil du have en gave, der ikke kun bliver husket, men også elsket. Guys tendens til forlægge gaver givet til dem (medmindre det har noget at gøre med videospil eller gadgets). Madlavning hans foretrukne måltid er en tankevækkende idé, som kan bruges som din 6 måneder og / eller 1 års jubilæum til stede for ham. Light et par stearinlys på og omkring middagsbordet eller tage ham på en romantisk picnic / middag i parken. Selvom du ikke behøver at gå overbord med forberedelserne, kan du få en masse sjov med denne idé. Uanset hvad du vælger, er han sikker på vil være tilfredse.

Personlig kalender

En anden stor gave idé er en kalender dedikeret til ham eller 2 af dig. Vi ved alle, at fyrene tendens til at glemme de store begivenheder og datoer. Hvilket er grunden til, dette er den perfekte gave til din mand, hvis han tilfældigvis bekvemt glemmer ting. Saml 13 billeder af ham med dig og alle hans venner og bruge 12 af dem som hver måneds kalender fotos. For den 13. én (vælge den bedste) og har det være forsiden af ​​kalenderen. Du kan tilføje små, personlige billeder af jeres, hans venner og mennesker, han kender, og placere dem på deres fødselsdatoer. Denne måde, vil han ikke glemme nogens fødselsdag (sneak i et billede til Valentinsdag og dit jubilæum). Er det ikke en fiks idé?

En bog af skrot

Nu scrapbooking lyder måske ikke som et helt robust idé, men det har sine egne frynsegoder. En scrapbog kan have poster om store begivenheder og resultater i hans liv indtil nu; datoer og øjeblikke, der fremhæver hans succes. Scrapbog er en stor hjemmelavet gave, når du er på et budget. Plus, du er fri til at omfatte enhver form for dekoration du kan lide. Denne bog vil ikke kun være en påmindelse for ham på alle hans resultater, men vil også inspirere ham, når han har brug for det. Livet bringer mange udfordringer undervejs og små påmindelser, såsom din scrapbog, kan vende tingene rundt for ham.

Noget, der dufter dejligt

Hvad med en kurv af friske, duftende, dejlige hjemmelavede badesalt? I fyre kan bruge badesalt i en jacuzzi eller badekar (kys). Den er en rigtig god måde at slappe af og have nogle alene tid sammen så godt. Eller, hvis ikke badesalt, hvordan ca massageolier lavet med duftende æteriske olier. Det er en fantastisk måde at spice tingene lidt op. Og denne gave er ikke kun for ham, du drage fordel af det så godt. Hvor vil han bruge badesalt og olier? Med dig, selvfølgelig! Så gå videre, få denne gave (selv hvis du køber ham noget andet).

Male et billede

Ikke mange af os er kunstnerisk, men for dem, der kan fortælle det hele med penselstrøg, kan de vælge denne form for romantisk gave. Mal hans portræt med akvareller, olie maling, trækul, eller blyant, det kommer til at blive en af ​​de gaver, han aldrig vil glemme. Uanset om det er et portræt, eller en abstrakt kunst, kan de følelser i et maleri springe ud og udtrykke sig på million måder. Plus, når han hænger det på sit værelse, vil det hele tiden minde ham om dig.

Det kan synes rigtigt, at med de fleste gaver, vil de få henlagt eller anbringes i en skuffe aldrig at blive brugt igen. Men hvis han bekymrer sig for dig, som jeg er sikker på han gør ellers vil du ikke tage så meget besvær med at finde ideer til ham, vil han elsker det.

Ét års jubilæum Gaver til kæreste
Fødselsdag Gavekurve for Mænd
Hjemmelavet Gaver til far
Pensionering Gaver til Boss
Julegaver 2011
Easy Håndlavede Gaver
Perfekt gave til mor
Hjemmelavet Romantisk Gaver
Cute Anniversary Gaver til kæreste
Små Gaveideer
Julegaver for Best Friend

Leave a Reply