Hjemmelavet Anniversary Gaver

Giv din bedre halvdel en meget speciel gave i år. Du kan gøre hvad som helst under solen for dem, så længe dens kommer fra hjertet. Disse gaver har brug for tid og engagement, og derfor skal du sætte i alt, indsats i at gøre en gave ville vise nøjagtigt, hvor meget du holder af. Kom op med skøre idéer, som du kan gøre for dem. Selvom, at bare give dig en idé om, hvad alt hvad du kan gøre for dem, her er nogle forslag til hjemmelavede jubilæum gaver.

Lav en personlig Rack
Denne idé får brug for en masse kreativitet, men de endelige resultater ville være fantastisk. Ideen er at skabe en personlig rack til at holde CD’er, bøger, skønhedsprodukter eller smykker. Gør en, der enten kan hænges på væggen, eller som kan placeres korrekt. Hvis du kender en smule tømrer, vil dette være en let opgave. Selv om det er langt nemmere at lave, den ene med formbar metal. Mal dette rack med en passende farve som sølv eller gylden. Placer din kærestes eller kærestes yndlings cd’er eller bøger i reolen. Overraske dem, når de kommer hjem.

Beaded gardiner
Denne ene er virkelig nemt at gøre, alt hvad du behøver er en masse kugler. Køb flere forskellige farvede perler og lange gennemskinnelige syntetiske tråde. Nu gør et gardin med flere kæder af perler, så når de hænger ned, disse perler glimter i lyset. Tilsættes små klokker på spidsen af ​​strengene, således at det sigøjnere føler. Du kan endda tilføje små spejle, eller større perler i mellem, for at give den et unikt look.

Centerpiece
Gå på jagt efter en stor glasskål, som du kan bruge som en centerpiece. Nu købe nogle gennemsigtige og farverige glas småsten samt nogle naturlig flod småsten, som har glatte overflader. Dekorere skålen med disse sten for at give et mønster indefra. Fyld skålen op med vand og derefter tilføje Flydelys på dem. Det andet alternativ ville være at tilføje sand, så at placere småsten bliver lettere. Nu placere en stor duftende stearinlys i midten eller i stedet placere 3-4 stearinlys i et mønster i skålen. Denne centerpiece vil se smuk, når dens tændt under aftenen, og kan være en romantisk alternativ til en candle light øjeblik.

Aroma Potpourri
Tilføj afrodisiaka til dine daglige bad tilbehør. Fyld op en kurv eller en glasskål med et udvalg af aroma olier og flydende bad sæbe, der har eksotisk duft. Fyld denne kurv med naturlige håndlavede sæber, som du ikke behøver gøre. I stedet købe dem fra en naturlig kosmetisk butik. Tilføj i ansigts masker, naturlig loofah, massageolier og exfoliants. Lad din bedre halvdel føler forkælede og smukke med denne gestus.

Glas Maleri
Du kan male vin briller eller øl krus med passende design. Du kan tilføje sjove ordsprog på krus sammen med design eller billeder. Dette kan være en meget flot gave til kærester samt veninder. Disse gør en god gave idé og kan gentages for at give en til venner så godt.

Skræddersyede Badekåber
Køb nye badekåber for jer begge, og du kan enten sy initialer din bedre halvdel på din egen hjælp sølv eller gylden tråd. Du kan også få dem gjort på ordre. Disse gør virkelig søde og personlige gaver.

Gør Vin
Du ville blive overrasket over at vide, hvor nemt det er at lave vin derhjemme. Selvom du sandsynligvis ikke vil kunne holde hele processen en hemmelighed for længe. Ikke desto mindre ville det stadig komme som en stor overraskelse, når de smager din vin og indse, hvor godt det egentlig er. Vinen vil tage et par dage for at være helt klar.

En Mural
Du kan få en mur størrelse udskrift af et fotografi med jer to poserer sammen. Få dette billede fast på væggen. Hvis ikke, kan du få et portræt af jer to malet på hele væggen. Dette er en vanvittig idé, men der er blevet gjort af mennesker, der er vildt forelsket. Hvis det er for meget, få en stor foto indrammet og placere den på væggen.

Et par digte
Du kan enten vælge blår skrive et par romantiske digte til din ægtefælle, eller du kan downloade nogle rigtig fuzzy dem, således at formidle dine følelser. Hvis du ikke er i digte, kan du skrive en romantisk brev til din ægtefælle og lad ham / hende vide, hvor meget du pleje.

Hjemmelavet Gaver til forældre
Afhængig af din alder, kan du give en passende gave. Børn kan lave et håndlavet kort, som de kan lave tegninger og skrive en sød tak.

De kan bage cookies til deres forældre med hjælp fra babysitteren eller andre voksne.
De kan bringe små blomster, eller spare lidt af deres lommepenge, så at købe deres mor og far separate gaver.
De kan gøre ting som punge eller flip-flops med farverige gaffatape!
Ældre børn kan tjene deres forældre morgenmad på sengen med nogle friske saft eller kaffe.
De kunne rense bilen, slå plænen, og rydde ud i skraldespanden for deres forældre. Rengør huset, gøre en smule støvning.
De kan gøre det til et punkt til at rense deres eget værelse, så der for en gangs skyld vil forældrene ikke føle, at de har forstærket i en krigszone.
Børn kan få deres forældre til at gå ud på en middag dato, til en fancy restaurant ved hjælp forudbestilling eller kuponer eller ved at spare op til et par måneder.

Selvfølgelig med lidt mere fantasi, kan du komme op med endnu bedre ideer. Årsagen er, at du kender dine kæres bedre end nogen anden, nogensinde muligt. Hele formålet er at lade den anden person vide, hvor meget du holder af dem. Så gå videre og gøre netop det.

50th wedding Anniversary Gaver
Håndlavede Fødselsdagsgave
Havearbejde Gaver til kvinder
Gaver til ansatte til jul
Hjemmelavet Gaver til mor
5. bryllupsdag Gaver
Bedste Pensionering gaver til kvinder
Få Well Gaver til mænd
Gaveideer til fars 50 års fødselsdag
Gaver til kræftpatienter
Militære Pensionering Shadow Boxes

Leave a Reply