Hjemmelavet chokolade Gaveideer

Vidste du, at chokolade ofte betegnes som fødevarer af Gods, og det er ikke uden grund. Efter alt hvad der er mere liflig og lækkert berusende som chokolade. I nogen af ​​sine utallige former har chokolade en måde at hypnotisere personen spiser den. I dag chokolade er en af ​​disse fødeemner, der gør for strålende gaver. Men hvorfor holde sig til butikken gjort, boxed versioner, når du kan gøre chokolade derhjemme. Vi giver dig nogle ideer, som du kan bruge.

Chokolade Gaveideer, som du kan gøre derhjemme

Mange mennesker tror, ​​at det at lave chokolade derhjemme er en vanskelig opgave, og de vil vægrer sig ved tanken om at gøre noget, der er svagt ekspert ligesom. Men Sagen er, at chokolade er ikke så svært et medie at arbejde med, og når du får hænge af det, kan du prøve og gøre de samme ting, som en ekspert chocolatier gør.

Kunst du kan spise

Har du nogensinde tænkt på at skabe kunstværker med chokolade? Nå, processen er ikke ligefrem let, men det er en genial gave idé. Alt hvad du behøver er forskellige typer af chokolade, som du kan smelte at skabe spiselige maling og pensler for hver af chokolade maling, du bruger. Kan man også købe chokolade farvestoffer til at producere et utal af forskellige farver. Du kan vælge at bruge en stål-bakke eller karton som bunden af ​​maleriet. Næste du har brug for en udskrift af maleriet, som du vil oprette. Indsæt dette på karton og dække det med pergament papir. Nu kan du begynde at male med chokolade ved hjælp af billedet som en stencil. Start altid med den mørkeste nuance af chokolade og slutter med den letteste skygge. Altid sikre, at den smeltede chokolade ikke er for varm, som der vil forårsage luftbobler, der skal dannes. Når du er færdig med maleriet, gør det muligt at bo, så det kan blive fast og du kan derefter vende det rundt og læg den i en gaveæske.

Basket of Temptation

Så har du gjort forskellige typer af chokolade i virkelig lang tid nu? Hvilken bedre måde at sætte disse færdigheder til at bruge så for at gøre en gave kurv, der kombinerer alle de forskellige typer af chokolade, som du er dygtig til at gøre? Fra likør chokolade til frugt og nødder dækket chokolade, fra hvid chokolade til mørk bitter chokolade er det op til dig at udvide din horisont og skabe mange forskellige typer af chokolade, at dit familiemedlem eller en ven er sikker på at lide. Gør forskellige rum i gavekurv til alle typer af chokolade, som du kan tænke på og gøre. Du kan også lære at lave chokolade slikkepinde hvis du ikke allerede ved, hvordan man. Disse er en favorit hos mange mennesker. Vær særlig opmærksom på emballage gavekurv. De fleste mennesker foretrækker at placere alt i en fletkurv, men hvis du, så kunne du vælge en neutral farvet boks, og gøre små pakker af alt det, du lægger i det. Det er meget svært at gå galt med en chokolade gavekurv

Smelt og skimmel

Realiseringen af ​​en chokolade skulptur kan synes som en vanskelig opgave, men det kunne være langt fra sandheden. Der er to måder at gøre en chokolade skulptur, ville man være at bruge en form for at skabe en skulptur efter eget valg, og den anden måde ville være at gøre chokolade ler. Hvis du er vant til at lave lermodeller, så den anden metode er en meget nemmere metode. Bare smelte chokolade, som du har, og derefter tilføje nogle majssirup til det smeltede chokolade. Nu hæld denne blanding på papir, der er vokset og bredte det over hele voks papir indtil det er omkring en halv tomme tyk. Dække den med et lag vokspapir. Man kan bruge chokolade ler, efter det har fået lov at bo i omkring tre timer.

Stater i sagen

Chokolade er velsmagende, uanset hvilken form den er i. Kager, småkager, ren chokolade, flydende chokolade, og der er absolut ingen måde at modstå chokolade alt efter hvad form den er i. Så hvis du ønsker at gave nogen chokolade, så er dette en af ​​de ting, du kan gøre. Opret chokolade godbidder i forskellige former. Bag en dekadent chokoladekage, smelte i din mund småkager, chokolade dækket frugt, chokolade, slik, flydende chokolade i en flaske. Du kan gå helt amok med de mange sorter af chokolade, som du kan gave nogen. Dette er en af ​​de bedste gaver, du kan give en person, der er helt vild med chokolade, i nogen af ​​sine mange stater.

Disse er blot nogle af de mange hjemmelavede chokolade gave idéer, som du kan prøve, hvis du planlægger at gave en elsket en nogle lækre godbidder. Forhåbentlig vil disse ideer være let at følge og giver dig mulighed for at skabe nogle sande kunstværker.

Anniversary Gaver til kæreste
Bryllupsdag Gaver til Wife
Gift Giving Etiquette
Papir Anniversary Gaver
Party Gave Idéer
Christmas Gift Ideer til ansatte
Hjemmelavet Lærer Gaveideer
Gift Basket Ideer
Fødselsdag fotobog Idéer
Unisex Gaveideer
Julegaver for Kids

Leave a Reply