Hjemmelavet Gaveideer til Friends

Du har opbrugt den liste over top ti gaver til venner i de seneste par år, og helt ærligt du er træt af at besøge den samme butik og købe lignende gaver hvert år. Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, så kunne du sikkert lave noget på egen hånd. Griner du den blotte antydning? “Lad vær. Making hjemmelavet gaver er ikke så svært, som det ser ud til at være, og heller ikke du skal være meget kreativ. Alt du skal gøre er at vælge fra en af ​​de mange hjemmelavede gaveideer og derefter bruge den til at skabe en vidunderlig gaveartikel.

Hjemmelavet Gaver til kvinder
Du er kede af at købe de samme gamle gaver til dine veninder. Tøj, bøger og alle de andre altid mistænksomme er blevet gjort til døden, og du er på udkig efter gaver, der er mere personlige. Nedenfor er tre af de enkleste funktioner, du kan bruge til at gøre en gave, at din ven er sikker på at værdsætte.

Smykker Rack
Enhver kvinde, du kender ville have en enorm samling af smykker, som hun aldrig slidt. Spørg hende hvorfor og hun vil fortælle dig at det er fordi hun næppe nogensinde kan finde det i tide. Gør hende det bedste, hun kunne besidde så at hendes smykker er sat til god brug. Et smykke rack er en stor mulighed for en håndlavet gave og gøre den ene er meget enkel. Alt du behøver er et stykke af krydsfiner, svamp, filt papir, og din fantasi. Dette board kan gøre en forbløffende rack til alle hendes øreringe. Vedhæft dekorative, træ dørhåndtag i slutningen, og hun har plads til at hænge hendes halskæder så godt.

Badesalt og Sæber
Du er klar over den slags stress og spændinger, som din ven har været igennem i den seneste tid. Hvilken bedre til at give som gave til at hjælpe hende slappe af derefter piske op nogle badesalt og sæber, der vil hjælpe hende slappe af og opdatere hende. Det er ekstremt nemt at lave badesalt derhjemme, hvis du har de nødvendige materialer. Opret en gave kurv af badesalt og sæber med forskellige dufte, og du vil have en meget afslappet og glad ven.

Keramik
Dette er for de mennesker, der har en stor interesse i keramik eller endda dem, der ikke. Hvis du ikke ved, hvordan man laver gryder, købe dem og derefter male dem i forskellige designs til at gøre artefakter, at din ven er sikker på at værdsætte og elske. Skabe design, som du kender vil matche indretningen af ​​hendes hus. Disse kan være strålende gaver til housewarming parter.

Hjemmelavet Gaver til mænd
En behagelig ændring fra de sædvanlige gaveideer af bøger, tegnebøger, gavekort, dokumentmapper, etc. hjemmelavede gaver til din fyr ven vil sikre, at han værdsætter, hvor meget du holder af ham, og hvor meget tanke og indsats du har lagt i at gøre en gave til ham.

Little Black Book
Hver fyr skal have en af ​​disse ligesom enhver kvinde har brug for sin egen lille sorte kjole. Hvis du ved, at din ven ikke har et lille sort bog eller har fyldt op alle siderne i den, han har, gør ham til en. Brug genbruge papir til at understøtte den grønne sag, og bruge sort råsilke til forsiden af ​​bogen. Det vil skabe en smuk og elegant lille sorte bog.

Phone Case
Du kan ikke gå galt med denne ene. Hvis han har en telefon (og hvem gør ikke), han har brug for en telefon sag. Tilpas en for ham ved hjælp af materialer, du kender passer hans personlighed. For en biker, gøre en af ​​læder med nitter. For en sporty fyr, så prøv med denim eller håndværk én ud af sportslige bolde. Indskrive eller brodere sine initialer på telefonen sagen og gave det til ham på hans særlige dag. Dette er en gave, han er sikker på at være taknemmelige.

Madbægre
Husk den gamle mundheld om, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave? Tja, det er absolut sandt og intet (og jeg mener absolut intet) kunne være en bedre gave til din ven, end en krukke fuld af hans foretrukne cookies. Alternativt kan du gøre ham et stort måltid i slutningen af ​​en lang dag på arbejde, eller endda give ham kuponer som oplyser, at han kunne kræve et fødeemne, at han kan lide, når han vil.

Der er mange andre sådanne hjemmelavet gave idéer, som du helt sikkert kan bruge til at skabe nogle smukke og tankevækkende gaver til dine venner og kære. Hjemmelavede gaver vil virkelig hjælpe dine venner forstå, hvor meget de betyder for dig.

Bachelorette Gaver
Romantiske Gaver til Ham
Christmas Gift Ideer til Wife
Gaver til hende
Hjemmelavet mad Gaver
Håndlavede julegaver
Gode ​​Fødselsdagsgave
Making Shadow Kasser og rammer
Top Gaver 2012
Cute Julegaver til Boyfriend
Romantisk Julegaver til Boyfriend

Leave a Reply