Hjemmelavet Gaver til Lærere

Gifting en hjemmelavet gave til din lærer vil helt sikkert gøre din lærer glad, ikke kun på grund af den indsats, som du har lagt i at gøre disse gaver, men også på grund af det faktum, at du beundrer og værdsætter din lærer nok til at overrække hende en gave. Men mange studerende bruger en masse tid spekulerer på, hvad at gøre. Valg unikke gaver til lærerne er bare et spørgsmål om de kan lide og interesser læreren.

Den bedste dag at præsentere din lærer med en gave er lærerens dag. Gaver kan endda gives til lærerne på deres fødselsdage og din eksamen dag. Graduation dag er ikke en dag kun betydet for jubel af elevernes præstationer, det er en dag, der er også bestemt til at fejre lærernes resultater. Da der kun er et par gange, som kan anvendes til gifting dine instruktører, skal du gøre det værdig ved at vælge unikke gaver.

God hjemmelavet Gaver til Lærere

Personlig Foto Album
Vælg et fotoalbum, der har en almindelig dæksel, der kan forskønnet. Udnyt markører, maling, klistermærker, og decals til pynte albummet udefra. Spørg alle studerende at få deres baby fotos, og skolen billeder af nogle fornøjelige øjeblikke tilbragt i skolen. Sæt etiketter af elevernes navne til hvert billede eller foto.

Hjemmelavede delikatesser
Hvis du ønsker at gave din lærer med en helt hjemmelavet stede, et fødeemne tilberedt derhjemme er det bedste valg. Hvis du er god til at lave mad, kan du forberede chokolade, kager, eller cookies, og dekorere dem på nogen måde du ønsker. Hvis du ikke kender til at lave mad, kan du bede din mor til at gøre det fornødne for dig.

Creative stoftasker
Besøg en lokal generel butik og købe en billig, almindelig canvas carryall. Dress den med stof maling ved trækning. Derudover kan du også gøre det til en personlig gave ved at dyppe hænderne i stof maling og omhyggeligt at placere farverige hånd indtryk på begge sider af totalisatorspil. Fyld tote med materialer, som læreren vil udnytte, gerne tissuepapirer, papirlommetørklæder, slik, teposer, fotorammer eller lignende.

Potteplante
Køb en almindelig urtepotte fra et drivhus eller en plante rabat shop. Du kan derefter farve ydersiden af ​​potten med akrylmaling, og dække det med plakater og mærkater. Coat det med sæl eller beskyttende belægning, og holde det til side til tørring. Fyld potten med enten blomster eller plantefrø, eller genplante noget som allerede spiret. Du kan binde en ornamental tråd omkring kanten og fastgør det med tyggegummi. Gå ikke glip på at informere din lærer om de instrukser tage ordentlig pleje af anlægget.

Innovative Notesblokke
Køb en simpel notesblok fra Gaveshop, som ville være let at tilpasse. Du kan derefter tilpasse det på den måde, du ønsker, og den måde du tror, ​​din lærer ønsker. Tilføjelserne kan omfatte farverige tegning, billeder, små digte og citater, og nogle andre kreative ting. Du skal blot sørge for, at du holder tilstrækkelig plads til læreren at skrive på. Du har også en mulighed for at gøre gaven komplet ved at inkludere en duftende pen med notesblok.

Andre gode muligheder omfatter lave din egen personlige lykønskningskort til din lærer. Du kan vise dine følelser, beundring og respekt for din lærer ved at inkludere nogle korte sætninger. Dette er en meget enkel og sød gave, der ville ikke engang koste dig noget.

Du kan vælge noget at læreren beundrer eller kan lide. Bare sørge for, at du medtager en påskønnelse brev eller note med den gave. Hjemmelavet lærer gaver er den sikreste måde at sige, at du værdsætter og pleje din lærer.

5 års jubilæum Gaver
Unikke gaver til far
Gaveideer til Bedsteforældre
Gaveideer til hende under 20 dollar
Romantisk Julegaver
Anniversary Gaver til kæreste
Havearbejde Gaver til mænd
Personlige gaver til lærere
Personlig Gavekurve
Julegaver til kæreste
Unikke 50th wedding Anniversary Gaver

Leave a Reply