Hjemmelavet Holiday Gaveideer

Et gave bringer smil på nogens ansigt. Størrelsen aldrig betyder noget, fordi en gave er en gave. Når en gave er håndlavet af dig, ville det blive værdsat tæt til modtagerens hjerte. Du ville være lovet for den indsats, du har foretaget. I dag er mange af os næppe har nogen tid at lave hjemmelavet ferie gaver. Vi køber gaver fra en afdelings eller en gave butik og ender konkurs. Man kan ikke omfatte på kvaliteten, når du køber en ferie gave til dine kære og nær dem. Denne ferie sæson, hvorfor du ikke tage lidt tid ud til at komme med et par ferie gaver? Tro mig, ville dem, der modtager værdsætte dem og elske dig for den tid og indsats du har lagt i.

Et par hjemmelavede Holiday Gaveideer

Hjemmelavet ferie gaver er billige. Både børn og voksne vil nyde modtage hjemmelavede gaver. Lav en liste over de personer, som du ønsker at præsentere en hjemmelavet ferie gave. Her er et par ideer til hjemmelavet ferie gave.

Opskrift Book – Du kunne præsentere denne personlig hjemmelavet ferie gave til dine nære og kære dem, der nyder madlavning. Det kunne være en ven, et familiemedlem eller en af ​​dine søskende. For eksempel, hvis modtageren er god i bagning kan du præsentere hende med en personlig opskrift bog. Denne hjemmelavet ferie gave idé bør startes mindst et par måneder før feriesæsonen. Du kan begynde med at indsamle opskrifter fra gamle blade eller købe en brugt bog om opskrifter. Skriv dem ud pænt på en spiral notebook eller hvide ark med spiralryg. Også omfatte illustrationer, hvis du har en kunstnerisk flair. Modtageren vil blive begejstret for at se det.

Håndmalede Keramiske te krus – Et andet hjemmelavet ferie gave idé er at købe et sæt af seks almindelig hvid keramiske krus fra en billig butik. Også få et sæt af farvestrålende keramisk maling. Dette håndværk kan gøres af folk med kunstnerisk flair og også dem, der ikke kan trække. Man kan bruge en stencil eller et stempel at printe design på de keramiske te krus. Når de er tørre, pakke dem i en papkasse og pak det med en ferie tema gave wrapper. Endelig binde det med en satinbånd.

Chokolade Gift Hamper – Det ville gøre en vidunderlig hjemmelavet ferie gave til børn og også voksne, der elsker chokolade. Du kan begynde med at indsamle og opbevare et par chokolade hver gang du går til en afdelings butik. Så med den tid, er det tid til at sende din gave, kan du placere dem i en glittet papir taske eller en håndsyet stofpose. Bind munden med en ferie tema satinbånd og gaven vil være klar.

Signature Håndklæder – Hvis du er god med nål og tråd, prøve denne hjemmelavet ferie gave idé. Køb et sæt af rene hvide håndklæder. Du skal også have et design i tankerne til syning initialerne modtageren. Du kan dekorere de fire kanter med passende snørebånd eller satinbånd. Dette ville gøre en fantastisk gave til din mor, tante eller bedstemor.

Der er forskellig slags hjemmelavet ferie gaveideer. En af de populære hjemmelavede ferie ideer præsenterer en dekoreret kaffe krukke fyldt med cookies. Du kan enten lave dem derhjemme eller købe hjemmelavede cookies. Hjemmelavet badning salte og honning bad olie ville også gøre vidunderlige hjemmelavede ferie gaver.

Personlig Gaver til hende
Gaver til Bedstemor
Fødselsdag Gave Ideer til Sister
Unikke gaveideer til kæreste
80 års fødselsdag gaveideer
Pensionering gaver til kvinder
Unikke fødselsdag gaveideer
Sådan køber du en Lastminute gave
Gag Gaver til en 50 års fødselsdag
Graduation Gaver til kæreste
Unique Valentinsdag Gaver

Leave a Reply