Hjemmelavet Lærer Gaveideer

En lærer, der kan vække en fornemmelse for en enkelt god aktion, for én enkelt godt digt, udretter mere end han, der fylder vores hukommelse med rækker og rækker af naturlige objekter, der er klassificeret med navn og form. ~ Johann Wolfgang von Goethe

Hver elev, hvad enten i folkeskolen, har midt skole, gymnasium eller universitet, en favorit lærer eller professor, de elsker. Deres metode til at undervise og at komme igennem til de studerende, deres intellekt og åbenhed, muligvis alt om er at appellere til dig. Og måske mange studerende, der har haft lejlighed til at studere under ham / hende vil være enige. Du måske stadig er i hans / hendes klasse eller allerede har avancerede til anden klasser, og er på udkig efter en måde at vise, at læreren, hvor meget han / hun betydet for jer. Ord kan svigte os til tider, men der er en måde at udtrykke dine sande følelser. Hvordan om at komme op med nogle hjemmelavede gave ideer? Du kan lave billige, enkle, men alligevel gode gaver, der ikke vil gå ubemærket hen. Her er nogle forslag, du kan arbejde på.

Gaver fra elever til lærere

Selv om der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil søge efter kreative gaver, såsom pension, Lærerens Vurdering Day, eller noget andet, de følelser er ens. Og det faktum, at du gør disse gaver på egen hånd, det giver et mere personligt præg, der kan aldrig blive overset. Så lad os gå til gaveideer.

Picture Collage
Det er få af de store gaver til lærerne. Uanset om du er i din lærers klasse på nuværende eller ej, mĺ have du taget billeder af din klasse. Så indsamle de billeder af dig, din lærer og andre medstuderende. Du skal bruge disse billeder til at lave en collage på en ramme. Pak gaven ordentligt og give det til din lærer. Se hans / hendes ansigt lyser, når gaven åbnes.

Male et billede
For vores næste hjemmelavet gave, kan du tegne eller male din lærer portræt. Hvis du er god til tegning, kan du bruge dette talent for at give din lærer en mindeværdig gave. Alt du behøver er den nylige billede af din lærer og male det med enten vand eller olie farver, eller endda trækul.

Et lykønskningskort
Er der nogen ferie kommer op snart? I løbet af feriesæsonen, kan du lave en personlig lykønskningskort til din lærer ved dig selv. Uanset om det er et julekort, Thanksgiving-kort, Halloween-kort, eller en nytår kort, vil den personlige touch sige mere end tusind ord. Du kan endda skitsere eller male noget i fronten og skrive et digt inde i samt. Vil ikke at gøre en awesome hjemmelavet gave?

Indendørs Plant
Her er en stor lærer påskønnelse gave, der kan gøres af alle, uanset alder. Der er mange indendørs blomstrende planter såsom afrikanske violer, orkideer, Meyers citron, Croton og mange flere, der kan gives som en gave. Hvad du skal gøre er at tage en container eller potte, plante frøene i, og give det til din lærer. I et par måneder, vil der være en smuk plante med vidunderlige blomster blomstrer på det.

Bage nogle cookies
For en vidunderlig håndlavet gave, kan du prøve din hånd på bagning. Nu afhængigt af hvor gammel du er, træffe de nødvendige assistance fra din mor, bedstemor, ven, søster eller en anden. Hjemmelavede småkager pakket ind i en smuk kurv, kan det blive bedre end det? Du kan endda lave 2-3 dusin cookies i forskellige varianter som chokolade chip, havregryn rosin, mandel smør, eller hvid chokolade macadamia.

Disse er nogle af de gaver, som du kan gøre som overbringe din sande følelser for din lærer. Der er mange flere hjemmelavede gaver, der kan gøres for alle de hårde arbejdstimer sat i af din lærer.

Jul Gavekurve
Cute Presents til din Boyfriend
Julegaver til far
Hjemmelavet gaver til venner
Forretning Gaver til jul
18-års fødselsdag Gaver til piger
Cool Fødselsdagsgave
Friske Frugtkurve: Gourmet Frugt Gift Basket
Billig Get Well Gaver
Hjemmelavet Gaver til far
Gaver til Teenage Girls

Leave a Reply