Hjemmelavet Lærer Gaver

Mens nogle lærere er strenge og truende, nogle er virkelig sjovt og venlige. De gør læring til en glædelig oplevelse, de hjælper udvikle vore talenter, så vi kan være mere kreative. Hvis vi ikke er så god i et emne, de hjælpe med at fjerne vores frygt og gøre os klar over, at emnet mere. De er der altid for dig, og du kan tale med dem om noget. Lærere elsker at modtage gaver lige så meget som børnene gør, og hjemmelavede gaver skiller sig ud fra resten for den kærlighed og arbejde, der lægges i dem. Gør fantastiske hjemmelavede gaver til lærere med enkle materialer og lad læreren opleve glæden ved barndommen igen.

Top 20 Hjemmelavet lærer Gaveideer

# 1 – Tegn Something
Din tegning eller maleri behøver ikke at være perfekt, men det bør gøres med kærlighed. Prøv at tegne noget, der vil vise, hvordan du føler dig om din lærer. Du kan bruge blyanter, farveblyanter, maling eller endda sand og nøddeskaller at gøre det så smuk, som du kan. Din lærer vil virkelig gerne det.

# 2 – Brug Clay
Man kan også bruge en bred vifte af farver, når du laver noget med ler. Slutresultatet af håndlavede gaver til lærerne viser dit niveau af respekt og omsorg for dem.

# 3 – Maling kaffekrus og blyantsholdere
Tag en almindelig plast eller keramik krus eller blyant stå og dekorere det med maling, glimmer, fotos, ordsprog og tegnefilm. Det vil give det et fantastisk udseende og vil være en gave læreren vil helt sikkert bruge.

# 4 – Paint Sports Caps, Sko, og forklæder
Nu her er en virkelig cool idé til gaver, en som du kan helt sikkert give til din lærer. Tag en hvid sports kasket eller et forklæde eller endda et par enkle lærred sko og male dem med stof maling, giver det virkelig rart motiver eller farvemønstre.

# 5 – Lav en fanside på Facebook
Denne type gave er absolut omkostningseffektiv og moderne. Lærere vil være begejstret for at have en fan side af deres egne på social networking websites som Facebook, hvor de studerende kan komme og uploade billeder, og bliver fans af deres lærere og gøre det til et forum for lærere og elever for at drøfte spørgsmål og interagere mere frit.

# 6 – Lav en scrapbog
Making særlige scrapbøger er også nice gaver, kan de fyldes op med stiklinger af et svar ark din lærer scoret for dig, af Year Book fotos og Report Card erklæringer. Du kan skrive poesi, en skrive op på din lærer, noveller, lave små tegninger, eller noget du ønsker at tilføje. Du kan dekorere det med glimmer, håndaftryk i forskellige farver, visne blade blomster, klæbemærker, smilende ansigter, badges, eller endda sende hjælpemidler!

# 7 – Lav en kalender
En håndlavet kalender er en rigtig god idé, som hver kroppen bruger det hele året rundt. Tag billeder af dine klassekammerater, og opdele dem i tolv mapper, så du ikke går glip af nogen af ​​dine venner. Få disse billeder scannet eller blot holde dem på bogen mellemstore kalender. Du kan også tilføje søde citater og talemåder for hver måned og dens foto. De gør gode personlige gaver.

# 8 – Lav en håndtaske
Lav en patch arbejde håndtaske, ved at skære ud designs eller figurer af stof med forskellige farver og mønstre. Sy dem over et lærred taske til at give den et unikt og personligt look.

# 9 – Make Fotorammer
Gør virkelig attraktive fotorammer med pap stykker, plast, træ, papir-mash, ler, tekstiler såsom silke, bomuld, uld, tændstiksæske sticks, is pinde, osv.

# 10 – Gift en dagbog eller Books
Gifting en dagbog for indsættelse down tanker eller gifting en bog er en meget flot gave. Du kan gøre dækslet til dagbogen eller book selv med stof, patch arbejde, et maleri eller en collage. Tilføj funkler, skinner, bånd at forskønne den.

# 11 – Gør Cards
Realiseringen af ​​et kort er en af ​​de bedste påskønnelse gaver. Den er enkel og ikke tidrøvende. I det, kan du skrive ting, som du aldrig fik at fortælle din lærer, for at vise hvor meget du holder af. Det er en af ​​de ældste og mest effektive gaver til lærerne.

# 12 – lave smykker og navneskilte
Hvis du ved, hvordan man laver smykker så du kan gøre nogle af dine yndlings kvindelig lærer, ved hjælp af perler, knapper, papir mosede ind i perler, plast eller endda fjer såsom Peacock fjer. Dette er helt sikkert en sød gave til dame lærere. Til dine mandlige lærere kan du lave et navneskilt eller en dør skilt, eller endog et vægtæppe hjælp uanset materialer, du kan tænke på, såsom skrot metal.

# 13 – Lav en klasse T-shirt
Tag en klasse fotografi af alle dine klassekammerater med dine lærere og få scannes på T-shirt til dine foretrukne lærere. Den næstbedste løsning ville være at male en T-shirt selv med hvad du kan, eller bede dine klassekammerater til at indsætte deres håndaftryk dyppet i forskellige farver med deres navne underskrevet under deres hånd print. Eller tag permanente tuschpenne og få en hvid T-shirt underskrevet af alle dine venner med nogle kærlige ord fra hver elev og gave det til din lærer. Sørg for, at T-shirten skal passe din lærer, så det er altid bedre o købe en fri størrelse en.

# 14 – bage en kage og cookies
Det er noget, du skal søge dine forældres hjælp til, er der intet sødere at bage kager eller cookies, for din lærer. De vil virkelig sætte pris på jeres indsats samt nyde smagen.

# 15 – Gift en Secret Box
En hemmelig kasse er en af ​​de gode gaveideer, de er sjældne og virkelig cool. Disse bokse ligner smukke bøger fra ydersiden, men er hule indefra og kan bruges til at holde værdifulde ting. Nogle af dem kommer med en lås og nøgle, som gør dem endnu bedre.

# 16 – Giv Gavekort og gavekort
Spørg dine forældre om ekstra gavekort eller gavekort. Eller endnu bedre, så spørg eleverne i din klasse til frivilligt indbetale, hvad de ønsker at bidrage til et pengeskab, således at købe disse kuponer. De kan være til en restaurant, butik, skønhedssalon, shopping mærker, til en koncert eller teaterforestilling. Uanset hvad det måtte være, vil de være nyttige for din lærer.

# 17 – Bliv lærer for the Day
Dette vil være en stor gave at give dine lærere på Lærerens Dag. Udpeg studerende til at klæde sig ud og opføre sig som dine lærere. Hver elev vedtage deres egne tildelte lærer. Anmod dine lærere til at fungere som studerende og hele processen vil være yderst løssluppent og sjovt. Dette vil også give lærerne en pause fra undervisningen til denne særlige dag. Det er også gør stor tak gaver.

# 18 – Play Games
Sørge for små og sjov klasse værelse spil, så din lærer og klassen kan have det sjovt og få til at interagere meget mere. Små gaver såsom chokolade til dem, der vinder, vil tilføje til spændingen af ​​spillene. Du kan endda invitere din primære for disse spil, hvis du ønsker det.

# 19 – Kast en Farewell Party
Hvis en af ​​dine elskede lærere forlader skolen eller går på pension så du og dine klassekammerater kan arrangere en afskedsfest. Dine forældre kan også bidrage eller være en del af det. Du kan tilføje bannere, lave en kort digital præsentation til din lærer med fotografier af, da de var børn selv, i skolen, siden den dag de kom din skole / college, klasse og gruppe fotografier som godt. Dette er en af ​​de fremragende pensionering gaver til lærerne. Din lærer vil aldrig glemme denne pensionering gave og vil blive rørt ved al din kærlighed. Da denne gave kræver en samlet indsats og bidrag fra mange studerende er det et af de bedste eksempler på lærer gaver fra studerende.

# 20 – Gift From The Whole Lot!
Gør det til en regel, at alle studerende i klassen skal medbringe en gave hver for læreren. Disse gaver skal afgøres på forhånd, således at hver gave er unik og ikke gentages. En studerende kan få blomster, mens en anden kan få kort, kan den tredje bringe en pose slik, kan en anden bringe et stykke legetøj. Eller at slække på det hårde arbejde, kan hver elev medbringe, hvad de ønsker. Målet er at vise din kærlighed til din favorit lærer!

Alt, hvad der kræves for at gøre disse gaver er nogle kreativitet. Du behøver ikke længere at bruge for meget på Gavekurve eller forsinke dit hjemmearbejde. Disse hjemmelavede gaver er nemme at lave og ikke tidskrævende.

Romantisk Fødselsdagsgave
Great Gaver til mor
Overkommelige julegaver
Gode ​​Anniversary Gaver til kærester
2 års jubilæumsgave
Billig julegaver
Hjemmelavet Lærer Gaver
Nyfødt baby Gourmet Gavekurve
40th Birthday Gaver til Wife
50th wedding Anniversary Gaver til Wife
Christmas Gift Ideer til teenagere

Leave a Reply