Hjemmelavet mad Gaver

Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, bryllup eller en festival som jul, tilbyder en smuk gave er en unik måde at fejre den særlige lejlighed i en stor måde. Men, kan du være lidt forvirret, mens du vælger den gave til din familie og venner. … bare rolig. Med en bred vifte af unikke gaveideer, kan du vælge mellem forskellige attraktive gaveartikler, smykker, personlige gaver, gavekort og fødevarer gaver.

Det er sagt, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Så fødevarer gaver altid lave en perfekt gave til enhver lejlighed. Der er en bred vifte af gourmet gaver til rådighed på markedet, eller du kan lave fremragende mad gaver på egen hånd. Hjemmelavede gaver, der er lavet med stor omhu og kærlighed, er altid unik og speciel.

Hjemmelavet mad Gaveideer

Hjemmelavet mad gaver forkæle smagsløgene i modtageren. Hvis du har en smule viden og interesse for madlavning, så du nemt kan forberede en række fødevarer gaver såsom cookies, kager og chokolade, alle af dig selv. Man kan pakke de gaver i attraktive beholdere, bakker, krukker eller kurve. Man kan også bruge blomster eller farvestrålende bånd for et mere dekorativt udseende. Et par eksempler på populære fødevarer gaver er krydret nødder, hjemmelavet granola mix, syltetøj, tørrede suppe mix, pickles, hjemmelavet grill gnide, hjemmelavet vin, chokolade trøfler, fudge og kiks.

Du kan også lave nogle dejlige gave kurve med din kreativitet. Vælg en dekorativ kurv og indlæse den med en række forskellige fødevarer såsom slik, kager, karameller, chokolade og frugter. Du kan lave sund mad gave kurve med tilsætning af frugter som appelsiner og æbler, tørrede frugter, urte eller grøn te og fedtfattig granola.

Tag et kig på et par mad opskrifter for nogle lækre mad gaver, der let kan foretages i hjemmet:
Bean Soup Mix

Ingredienser
¼ kop tørrede garbanzo bønner
¼ kop tørrede røde kidneybønner, sojabønner eller pinto bønner
¼ kop tørrede hvide bønner, sorte bønner eller Lima bønner
¼ kop tørrede hele eller delt ærter
2 spsk hele hvede bær
2 spsk tørrede selleri flager
3 spsk hakket tørret løg
2 tsk øjeblikkelige oksekød bouillon granulat
2 spsk perlebyg
½ tsk tørret basilikum, knust
1 laurbærblad

Vejledning:
I en attraktiv glaskrukke, placeres hver bestanddel i en separat lag. Eller du kan blande alle ingredienserne sammen, og derefter pakke bønne suppe mix ned i glasset. Vikl krukke med en dekorativ stof.

Candy Turtles

Ingredienser
½ lb blød karamel slik
1 kop pecan halvdele
1 spsk piskefløde
8 ounce halvsød eller mælkechokolade

Vejledning:
I en skål, blandes sammen karamel slik og fløde og mikrobølgeovn blandingen i cirka 30 sekunder. Rør det godt og igen mikrobølgeovn. Gentag fremgangsmåden, indtil fløde og karamel blandes godt. Arranger pekannødder på bagepapir i grupper på tre eller fire. Spred en spiseskefuld af karamel blandingen over nødderne. Lad det sat for omkring en halv time. Smelt chokoladen i mikroovnen. Dyp slik i den smeltede chokolade. Fyld slik skildpadder i en smuk flaske eller arrangere i en bakke i en dekorativ måde.

Med disse ekstraordinære ideer, kan du udtænke dejlige gaver til dine nære og kære. Det er også en god mulighed for at vise din madlavning færdigheder og bliv værdsat af dine familiemedlemmer og venner.

Creative julegaver
Personlig Gaver til hende
Går Away Gaver
Håndlavede Gaver til Ham
Gag Gave Idéer
Hvordan laver Gavekurve
Gratis julegaver til familier med lav indkomst
20th Anniversary traditionel gave
Fødselsdag Gave Ideer til Sister
Gaver til den person, der har alt
Første års jubilæum Gaver

Leave a Reply