Hjemmelavet Pensionering Gaver

Pensionering er en meget vigtig del i folks liv, måske den sidste milepæl. Nå denne milepæl har brug for en fest, en, der gør sand retfærdighed til den lejlighed. Når du er inviteret til at deltage i en af ​​disse parter, hvad du tager med som en gave? Nå, der er så mange muligheder, der findes. Et ur, et par medlemskaber, en samling af nogle film og listen kan bare aldrig ende. Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at du har lov til at tage kun hjemmelavede pensionering gaver, og intet, som kan købes til en pris. Ideelt set ville ingen bede ud af dig, men at forberede noget selv, er altid en hel del bedre end afregning for noget, at nogen anden kunne have købt så godt. Hvis afgående medlem er familie, er det så meget mere vigtigt, at du gør dette særligt for ham eller hende. Det er derfor, vi skal tjekke nogle virkelig unikke idéer om hjemmelavede gaver til pensionering parter.

Unikke Hjemmelavet Pensionering Gaver

En Dagbog!
En hjemmelavet dagbog er en meget speciel gave til en, der lige har gået på pension. Du er på en måde at give denne person, en platform til at indspille nogle følelser på dagen for pensionering. En dagbog er din konstante følgesvend, en i sorg, glæde og vigtigst af alt, ensomhed. Den alder, hvor folk normalt går på pension, er chancerne de er enker. Denne dagbog kan således være en perfekt gave til en person, der netop har sagt farvel til at arbejde for evigt, og en goddag til nogle personlige henfalde. For at gøre en hjemmelavet dagbog, kan du spiralformet binde alle de blanke papirer du finde derhjemme. Størrelserne af disse papirer behøver ikke at være nøjagtig den samme, men omtrentlige. Prøv at få dine hænder på nogle genbrugspapir at give det en lille hjemlig føler. Gør låget hårdere ved hjælp af pap og dekorere dækslet med nogle nice koncept. Husk at skrive personens navn.

En komplet fotoalbum
Et foto album er en anden stor mulighed. Det registrerer minderne en person har haft i hele sit liv. Denne optagelse af erindringer gør det endnu mere smuk at værne om dem. Hvis et familiemedlem har pensioneret, dette er uden tvivl den perfekte gave til ham. Jage nogle gamle familie fotografier og holde dem på forskellige ark blankt papir, med forskellige farver. Binde disse papirer sammen, når du er færdig og skrive en lille note i starten. Hvis der er flere personer i fotografierne, bede dem om at skrive noget også. Også sat i nogle papirer uden fotografier. Den pensionerede person måske ønsker at tilføje til det engang. Denne idé er faktisk vil bringe en langvarig smil, er det ikke?

Nogle kombineret indsats
Dette er en af ​​de humoristiske hjemmelavede pensionering gaveideer. Få en kæmpe papir rulle og sørg du kan skrive ned 100 eller deromkring point i det. Du kan gøre dette rulle dig også! Bare tage en hvid klud og sy enderne. Put to træ stænger i hver ende og du er færdig! Skriv ned numrene 1-101 på denne rulle med tilstrækkelig plads i front, at skrive mindst en sætning. Start med at lave en sjov liste over 101 måder at se og føle sig ung efter pensioneringen. Efterlad nogle mellemrum ud, og spørge folk ved festen til at bidrage nogle. Hvis der ikke er noget parti, så spørg familie og venner af denne person til at hjælpe. Det ser måske svært, men du kan afslutte denne hurtigere end du tror. Også dekorere rulle en lille smule, så det ikke ser meget kedeligt.

Tilbehør
Dette er en stor mulighed, hvis det er en kvinde, der går på pension. Gør hende nogle hjemmelavede tilbehør til at gå sammen med hendes fritidstøj. Making hjemmelavet smykker er ikke svært overhovedet, og jeg er sikker på du kender et par tricks selv. Hun vil elske, hvad du giver hende alligevel, al kvinde elsker alle former for smykker. Punktum. Gave hende noget simpelt og dejligt, da hun ikke vil deltage mange formelle parter fra nu af. Gifting smykker vil også hjælpe hende økonomisk, da hun ikke bliver nødt til at købe det selv! Andre tilbehør såsom hjemmelavede kuverter, pen stande, avis reoler, medicin kasser og saucer / pickles kan også blive begavet til både mænd og kvinder. I sidste ende, mere end gaven den gestus vil være i rampelyset!

Det var noget af de mest interessante og unikke hjemmelavede pensionering gaver kan du gave til folk, der lige har gået på pension. Pensionering handler om afslapning og liv forude. Sørg for, uanset hvad du gør, vedrører begrebet pensionering. Ved en pensionering part, er værter forventer gaver, der vil vise sig at være nyttig i deres liv fra nu af, gaver, der har en vis nytte. Derfor undgår gifting noget, der kun dekoration værdi. Efter disse ideer, vil du ikke behøver at tænke alligevel, er det ikke?

Gaver til Make til jul
Wedding Anniversary Gaver efter år
Gode ​​JULEGAVER
Pensionering Gaveideer
Gaver under $ 20
Ét års jubilæum Gaver til Wife
Bedste Fødselsdagsgave til hende
Gag Gaver til en 50 års fødselsdag
Havearbejde Gaver
Romantisk fødselsdag overraskelser for ham
Bachelorette Gaver

Leave a Reply