Hjemmelavet Romantisk Gaver

Så dette år du har besluttet at gå den hjemmelavede, individualiseret gaver måde. Godt, godt. I alle de maddening rush at vores liv er blevet, er vi tilbøjelige til at glemme den charme, som hjemmelavede romantiske gaver hold for os. En butik købte gave kunne se godt ud, men der er ikke noget at drikkepenge de følelser helt ligesom en romantisk gave, som er blevet udarbejdet med stor kærlighed og omsorg. Men bare fordi du vil, kan du ikke rigtig har ideer om, hvordan man griber det an. Og det er her vi kommer ind I denne artikel vil ideer deles om nogle romantiske gaver til både mænd og kvinder. Introduktion til disse gaver derefter.

Hjemmelavet Gaver til kvinder

Kvinder er suckers for romantik. Nu det er underdrivelse af året, hva ‘? Så lige, hvis der er en mand, der tænker på at gøre det hele rutine romantiske hjemmelavede gaver til hende, så ved du, at kvinden vil være alle, men glade for at have denne opmærksomhed skænket hende. Men hvad med gave hende? Det er virkelig ikke så meget. Her er nogle enkle idéer, som du kan bruge.

Skriv en gave
Det er så, så helt uventet. Især hvis du aldrig har gjort det. Bare pen ned et digt om hende. Og gøre det til en lang, lang. Hun vil dåne. Hun vil blive rørt. Hun vil elske dig i stumper og stykker. Jeg vil fortælle dig, hvad der vil få hende til virkelig gerne denne romantiske gave idé, gør det sjovt og lidt sentimental – notere ned alle hendes maleriske manerer, ligesom hvordan hun leger med det lok af hendes hår, når hun koncentrere sig eller hvordan hun løfter hende hovedet op som en kat, når hun lugter noget rart … og det behøver ikke engang at være en perfekt rim og rytme digt. Tanken er, hvad der tæller i disse hjemmelavede personlige gaver.

Planlæg en Picnic
Picture en romantisk indstilling som en eng måske med kaprifolium vokser på siden og en sø i nærheden … (eller noget, der er mere din præference). Uden at fortælle hende noget om denne romantiske gave, bede hende om at ‘bare være klar’ og derefter piskeris hende væk til det perfekte indstilling. Har en picnic kurv klar med noget lys og lækker. Så hele dagen igennem snak, læse, gå til en svømmetur, dase i solen .. og nogle andre ting, som jeg forlader op til dig. Kvinder elsker denne kinda ting, og du gør det ske alle af dig selv og med en sådan stil … du skal høste fordelene af, at der for en lang, lang tid.

Hjemmelavet Gaver til mænd

Det er nemmere for kvinder at tænke på hjemmelavede romantiske gaver til mænd, du kender? Men hvis du stadig har brug for nogle ideer til romantiske gaver (med hjem touch) for ham, her er nogle.

100 grunde
Lad os slagtilfælde hans ego lidt med denne romantiske gave. Men det er ikke bare, at selvfølgelig er det også en måde at få dine følelser igennem. Giv ham et brev, hvori det hedder hundrede grunde til, at du elsker ham. Hver Lille Detaljer: Nu er det tid til at angive det indlysende (det smilehul, fordybningen) og den ikke så indlysende (henslængt på sofaen med dit kæledyr kat på skødet og strøg hende over hovedet) … perfekt romantisk og så enkelt.

Følesansen
Årsag mænd er mere visuelle end kvinder, du går bare i gang og blindfold ham. Så langsomt føre ham til sengen og skræl hans tøj off … så, så tag dine hænder over hans ryg og begynder at massere ham (hvorfor, hvad syntes du jeg talte om?) … Og måske massage vil føre til mere. Der er ingen tvivl om, at, selvfølgelig. Sexy som helvede, afslappende som helvede, og hvis du er klædt i sexet lingeri til senere, dette virkelig, virkelig er den perfekte gave at give ham.

Disse ideer vil have givet dig mindst en retning, hvor at gå. Du behøver ikke at vælge disse gaver i sig selv, men du kan helt sikkert tage nogle ideer fra disse og gå videre til at skabe store gaver for, at særlige hende eller ham.

Anniversary Gaveideer til forældre
Gag Gaver til 60 års fødselsdag
Julegaver til far 2011
Fødselsdag gaveideer til mor
Hvordan laver Edible Arrangements
Julegave ideer til kæreste
Bedste Gaver til far
Håndlavede Fødselsdagsgave
Romantiske Gaver: Crafts til kæreste
Cute Ideer til Boyfriend
50 års fødselsdag Gag Gaver

Leave a Reply