Hvad at få din kæreste til jul

Den bedste måde at vide, hvad din partner ønsker for julen er at holde et øre åbent for ting, de ville ønske, de havde, eller sætte ud at købe. Julen er den perfekte årstid til at give, da det er en tid for kære at udveksle gaver, der er fyldt med både kærlighed og en masse tanker. Lad os tage et kig på nogle af de gaver, som man kan købe til deres kæreste til jul der vil helt sikkert imponere.

Bedste Julegaver til mænd

Gadget Savvy
Enhver kvinde ved, at mænd, uanset hvilken alder de er, elsker gadgets. Hvis din mand mangler den slags gadget, der ville forenkle sit liv, sin stil kvotient eller bringe stor glæde til hans dims-less liv, så tag et kig på disse imponerende køber. Har han nogensinde klaget over ikke at kunne tage de perfekte billeder? Eller er han en kabelskabe fotograf? Opfyld der har brug for nu med disse store kamera picks – Sony DSC-HX7, Olympus E-PL3, Canon EOS SD Mark II, Casio Tryx eller Kodak EasyShare Sport. Mange mænd er ligeglade hvad deres håndholdte enheder ser ud, så længe de kan foretage opkald eller sende SMS-beskeder. Chokerende fremgangsmåde må jeg sige. Opdater hans dårlig undskyldning for en telefon, og give ham noget at ringler med – Nokia E6, Sony Xperia Ray, Blackberry Bold 9900, HTC Sensation, Motorola Atrix 4G, Nokia X7, Blackberry Torch 9860, LG Optimus Black, Samsung Galaxy S II eller Samsung Epic Touch 4G.

En tablet er noget hver anden mand, der kender sin betydning, besidder. Det er en tid i vores årtusind, hvor intet kan gøres sidde derhjemme, hvor on-the-run gadget kreationer er at minimere stress, og gøre livet lidt mere bekvemt. Tjek disse seje tabletter, der vil have nogen fyr awestruck over – Samsung Galaxy Tab, Blackberry Playbook, Apple Ipad 2 (den tweaked version er langt bedre end sit tidligere version) eller Motorola Zoom. Fladskærm / LED-tv er i, og dem, der ikke betegnes som en skal udskiftes pronto, med disse ærefrygtindgydende skønheder. Lad os se, hvordan du kan forvandle hans stue med denne store hjem desuden – Samsung LED 8000-serien, LED Vizio Cinemawide LCD HDTV, LG LW5600 Series 3D, Sony Bravia 46EX720, Philips 6000 Series eller LG 47LW6500. Andre gadgets, der er værd at købe din mand – Cobra telefon mærke, Garmin GTU 10 GPS Tracker, Celestron SkyProdigy (teleskop) eller MacBook Pro Laptop.

At holde det enkelt, men festlige
Hvis du er på et budget og din neglebidende din vej til den 25., er der ingen grund til at bekymre sig. Online-butikker vil hjælpe dig med at vælge grand leder Gavekurve til din partner, godt inden for dit budget. Butikker som giftbasketsoverseas, gave-kurven-superstat og onlinegiftbaskets, tilbyder dig et væld af muligheder, som du kan vælge og vrage imellem. Uanset om det er kvalitetsvin, fine mørk chokolade eller feriesæsonen junkfood, selv personlig pynt – disse online butikker er klar til at være til tjeneste. Må ikke bekymre dig om levering og betalende optioner, da de appellerer til alle former for betalingsinstrumenter alternativer for at gøre det nemt for dig.

Billetter til Two
Det er aldrig for sent at bestille en weekend væk fra hjemmet i feriesæsonen. Kom væk fra det velkendte og behandle din fyr til en tiltrængt pause. Hvis du har fået børn, nu er det tid til at tage en familie ferie ingen af ​​jer nogensinde vil glemme. Vær spontan og ser op sidste-øjebliks-booking tilbud, som du kan drage fordel af, at internettet er din portal til alle ting tilgængelige, og evt.

Garderobeskab Revamp
Er dårlig sans for mode en personlig yndlingsærgrelse ligesom de fleste mennesker holder mod deres frumpy partnere? Brug en mandeblad som GQ, Detaljer eller Esquire som din shopping guide til, hvad der Trendvisning denne sæson for mænd. Sørg for at du kender hans målinger, og ikke forsøge at forsøge dette på egen hånd. Hold dig til hvad der er moderne, eller gammeldags uden at gå ballistiske i blændende farver eller noget, at han ville vende sin næse op til. Hold dig til det grundlæggende, hjælp som jeg sagde, bladet som din guide, tjek for godt monteret single-knappede frakker, der kan bæres over både formelle og uformelle slid, Hush Puppies (must-have fodtøj), linned bukser i subtile nuancer , casual outfits, at han kan bære, når han ikke er på kontoret (tror khaki knælange bukser, stribede t-shirts og en ensfarvet cardigan), en stor par lige fit jeans eller en smart sæt af professionelt udseende bånd til møder .

Der er så meget at du kan gøre for at bringe i ferie juble, når det kommer til gaver one-of-a-kind valg, der taler meget, når du præsenterer det til din partner. Vær sikker på at gøre din egen forskning, før du hovedet ud for at gøre det godt køb. God ferie.

Cute Presents til din Boyfriend
Romantisk Fødselsdagsgave
Cute Anniversary Gaver til kæreste
Veninde Gaveideer
Traditionelle 50 års fødselsdag Presents
Populære gaver 2012
Creative Hjemmelavet Gaver
Bedste Gaver til kæreste
Valentine Idéer
Gourmet Kaffe Gaver
Nyfødt baby Gourmet Gavekurve

Leave a Reply