Hvordan laver Gavekurve

En gave kurv er en sådan gave, der kan være relevant for alle og enhver lejlighed, hvad enten det er jul, fødselsdag, Fars / Mors dag, til indgreb eller som en corporate gave. Modtageren er absolut glade for at få alle sine favoritter goodies eller ting i en kurv. En af de bedste ting ved Gavekurve er, at de er tilgængelige i så mange forskellige sorter at det er nemt at finde den perfekte en for alle, til enhver lejlighed. Selvom Gavekurve fås i mange gaver butikker, kan du nemt gøre dem derhjemme, den måde du ønsker. Tag et kig på følgende vejledning og brugerdefinerede gavekurv gøre ideer for det samme.

Gift Basket Ideer

Gavekurve kan være af forskellige typer og sorter. Før du foretager en kurv derhjemme, skal du først beslutte om temaet eller idé for det samme. Følgende er nogle af de populære eller udbredte gavekurv temaer:
Chokolade gave kurve kan fyldes med blandede chokolader, drikke chokolade osv.
Coffee kurv, som også omfatter kaffe pulver, kaffebønner, kaffekrus, omrørere, kaffe flavored chokolade / kage / kiks osv. kan også bruges.
Andre gourmet gave kurve som dem fyldt med eksotiske saucer, salatdressinger, ost, en kok bog osv. kan også bruges som housewarming gaver.
Book kurve fyldt med bøger, bogmærker, popcorn osv.
Firmagaver er normalt vin og ost dem med gourmet oste og overlegen kvalitet vine, vin briller osv.
Sport Gavekurve med sports cap, emner som T-shirt, krus, hatte med logo, overgår til et spil, etc.
Baby kurve med babytøj, blødt legetøj, bideringe og andet legetøj, ble kage osv.
Bad og krop kurve omfatter massage olie eller eksotiske olie, shampoo, sæbe, håndklæde, lotion, osv.
Endelig enkleste frugtkurv indeholder alle former for frugt og tørrede frugter.

Gift Basket Making Technique

Når du har besluttet på tema baseret på de ovennævnte ideer til at gøre en gave kurv, den egentlige procedure er forholdsvis let. Køb alle nødvendige elementer og få dem sammen.

En gave kurv kan være en almindelig vidjekurv, dekorerede æsker eller endda dekoreret sand spande. Du kan bestemme, om kurven i henhold til temaet for din gave og det antal artikler, du kommer til at lægge i det.
Nu tager en dekorativ plade af cellofan og sprede den fladt på bordet. Anbring kurven på midten af ​​cellofan ark.
Skør genstande som glasflasker, bør dekorative chokolade mv dækkes med en ordentlig papir eller væv for sikkerheden.
Placere et væv i bunden af ​​kurven. Placer den højeste eller den største post blandt de øvrige i midten af ​​kurven. På denne måde vægten af ​​kurven vil blive afbalanceret.
Nu placere de øvrige elementer omkring den midterste element, balancere vægten ordentligt. Du bør arrangere emner, således at de fleste af dem skal være let synlige.
I personlig gave kurve, kan du smide nogle konfetti eller indpakkede slik tilfældigt. Du kan også dekorere kurven med farver og konfetti, før dække den med cellofan.
Når du er færdig, skal du trække begge de dele af cellofan til toppen, sammen og binde dem. Du kan vedhæfte et dekorativt snor eller et bånd her. Også vedhæfte et kort eller en personlig note på kurven og du er færdig!

Når du lærer at lave gave kurve, kan du afprøve forskellige ideer til gave dine kære. De vil helt sikkert elske og værne om den. Held og lykke!

Top Gaver 2012
Hvordan man laver en Money Tree
Gode ​​Gaver til hende
Easy Håndlavede Gaver
Bedste Gaver til hende 2012
Personlig Gaver til mænd
Bedste Romantiske Gaver til mænd
Gaveideer til Senior Borgere
Hjemmelavet Gaveideer til din kæreste
Fødselsdagsgave til kvinder, der har alt
Bedste Gaver til kvinder

Leave a Reply