Hvordan laver håndlavede gaver

En gave har en dybere mening, hvis det kommer med en tanke. Hensigten er knyttet til at gøre gaven fordobler glæde for afsenderen og modtageren. Disse grunde gør en håndlavet gave mere værdig til at blive skattede, end en gave, der er blevet samlet op fra et indkøbscenter på en prætentiøs pris. Den bedste del om håndlavede gaver er, at de ikke kræver nogen dyre materiale og kan gøres meget nemt i løbet af få timer. Lad os se et par eksempler på håndlavede gaver og hvordan man gør det.

Caterpillar Bookmark
Den tid, det tager at gøre dette håndlavede gave er 10 minutter, og det er en favorit én for enhver læser. Hvis du giver denne gave til et barn, kan det være en stor motiverende værktøj til at læse.

Ting du får brug

Craft Paper
Chenille stængler eller piberensere
Vrikke Eyes
Ribbon
Fin Tip markør
Craft Glue
Saks

Hvordan man kan

For kroppen af ​​kålorm, skåret ud så mange cirkler som du ønsker fra håndværk papir. Men størrelsen af ​​cirklerne skal gå fra største til de mindste. Med nogle lim vedhæfte de kredse, så de danner en kæde, går i stigende rækkefølge. Form piberenser ind i Caterpillars briller og indsæt den på den største cirkel. Nu indsætte vrikke øjne inde i disse briller for at få effekten af ​​øjnene. Med den fine spids markør lave en smilende mund. For halen, skære små strimler af bånd og holde dem sammen til den mindste cirkel, så de gør en masse.

Mobile Glove
Med en række mennesker, der bruger mobiltelefoner, er en mobil handske en ideel håndlavet gave. Det vil gøre perfekt brug af de ting, som du ikke har hjertet til at smide væk.

Ting du får brug

En gammel tørklæde eller noget andet stof
Matchende nål og tråd
Magnetiske knapper
Et bånd

Hvordan man kan

En mobiltelefon er ikke større end din håndflade. Så skåret ud i stoffet, der er dobbelt størrelse af din håndflade eller mobiltelefonen. Sy de tre sider til at gøre det til en pose. Mod den åbne ende af posen, sy de magnetiske knapper. For at gøre et håndtag søm båndet ved hjørnerne af posen og din mobiltelefon handske er klar!

Potpourri Brevene
Den søde duft af håndlavet potpourri gør den til den ideelle gave til en housewarming fest. Denne perfekte gave er en vidunderlig måde at tilføje til varmen af ​​et hjem og tydelig duft knyttet til den.

Ting du får brug

1 kop tørret appelsinskal
10 kanelstænger, knækket midt over
1/3 kop stjerneanis
1/3 kop allehånde bær
2 spsk hele nelliker
1 kop små kogler
Æterisk olie efter eget valg
Eye dropper
Stor genlukkelig plasticpose eller ikke-reaktivt skål
Stor glaskrukke med en tætsiddende låg

Hvordan man kan

I en stor skål forsigtigt kaste appelsinskal, kanelstænger, krydderier, kogler og alle andre ingredienser, så de er godt blandet sammen. Tilføj et par dråber, sige 10 – 15 af æterisk olie. Anvend vanille hvis det er muligt, da dens duft har en beroligende effekt på sanserne. Når kaste blandingen forsigtigt, og opbevar den i en lufttæt krukke at forhindre duft i at undslippe.

CD Holder
Man kan aldrig få nok af CD indehavere. Så her er en håndlavet gave til din ven, som kan bruge dette til at få lidt mere organiseret.

Ting du får brug

Craft Paper
1/4-inch tyk bånd
Krog og løkke tape
Craft skum bogstaver
Craft lim
Saks
Hulleenheden

Hvordan man kan

Skær håndværk i 6 1/2 x 12 og fold det i halve. Skub i så mange cd-covers, som du ønsker og punch den lukkede side af folden, så det bliver en bog. Stick med kroge og løkker på de huller, som er set på forsiden. Nu, tråd et bånd gennem de kongruente huller og binde og binde en sløjfe på toppen. Med håndværk lim, stikke håndværk skum brev, stave din vens navn.

Smykker Box
Piger kan ikke kan aldrig få nok af smykker, og det gør en håndlavet smykker kasser den bedste gave til dem. Denne gave kan gives til en voksen eller en teenager.

Ting du får brug

Æske med låg
Scrapbog papir
Ribbon
Knapper
Broderigarn og Needle
Craft Glue
Saks

Hvordan man kan

Dæk boksen inde-out med papiret. Opret en grænse for boksen med bånd og med broderi tandtråd og nål sy knapperne over på båndet. Hvis knapperne falder ud til en side, holde dem med lim. Lav et bånd blomst og holde det på toppen af ​​kassen for at fuldføre look.

De fleste af de materialer, der kræves for at gøre disse gaver kan nemt findes i hjemmet eller i papirvarer butikker. Gør denne kraft af håndlavede gaver, din motivation for at give dine venner en utrolig kreativ tegn på kærlighed. Endelig en håndlavet gave er den perfekte måde at vise hvor meget du holder af. Så frigøre din fantasi og lad det guide dig til at skabe nogle af de uforglemmelige gaver.

Silver Anniversary Gaver
Gode ​​gaveideer til kæreste
Unique Valentinsdag Gaver
80 års fødselsdag Gaver
Budget-venlige Fødselsdag Ideer til Husband
Gode ​​Fødselsdag gaver til venner
Bedste håndlavede gaver
10th Anniversary Gaver til Ham
Hvordan laver julegaver
Havearbejde Gaver til mænd
Unikke gaver til far

Leave a Reply