Jul gag gaver

Du ved, hvordan der er altid hele alvorlig tone sat til traditionen med julegaver? Ligesom hvordan de nødt til at være virkelig speciel, og hvordan de skal betyde noget? Nå, ja, det er sandt, har de til at betyde noget, men også, kan du sætte en lille twist til hele julen gaver tradition og ingen vil virkelig huske. Hvad kan det skade at have en lille harmløs sjov? Ingen skade på alle, hvis du gør det i den rette ånd. Så hvordan vil du give, at twist til gifting tradition? Den perfekte løsning? Jul gag gaver! Og vi ved ikke engang insistere på, at du trækker denne ene på hver enkelt person, du kender, kun dem, der er tæt nok og kan tage en joke. Så det er gjort så, er du søger at have nogle sjove denne jul og bringe i glæden med den lidt utraditionelle fremgangsmåde. Jeg kan gætte, at du ikke rigtig har mange idéer om gag julegaver, som du kan bruge? Så for at hjælpe dig ud, her er nogle sjove gag gaver til se nærmere på.

Jul Gag Gave Idéer

Du ved, du ønsker at trække en hurtig en (en harmløs hurtigt én) med disse gaveideer, men du kan ikke rigtig tænke på hvad man skal give dem. Her er nogle idéer, som du kan bruge. Disse virkelig er de værste julegaver til at bruge.

Plastic Toy
Min søster er virkelig, virkelig forstenet af frøer. Hun fuldender afskyr dem. Så man jul, købte jeg dette virkelig yucky, fuld af vorter, rød-fer grøn plast frø, der gjorde en lyd, når du har trykket på den og gave svøbte det i 2-3 sæt af papir. Hun måtte åbne omkring tre lag indpakning for at komme til den gave, hvilket øger alles begejstring og da hun endelig kom til det, det var uvurderlige! Selvfølgelig, jeg straks gav hende den rigtige gave. Men det var en af ​​de bedste jule gag gaver nogensinde. Du kan gøre sådan noget så godt. Find noget, der vil få en persons ged godt og derefter se det sjove. Vær forsigtig med, hvem du trækker denne ene på selv.

Box i boks
Dette kunne have været gjort flere gange, men det stadig ikke stoppe med at være sjovt! Her er hvordan du gør dette – tage en lillebitte kasse og sat i en chit af papir, der siger ‘jeg kunne ikke rigtig finde dig noget, men du kan føle dig fri til at bruge kasserne “eller” Det er tanken, der tæller, virkelig’ . Nu sættes dette felt i en større og gavepapir det. Så den kasse går ind i en anden og en anden og en anden, indtil din tålmodighed slipper op. Så gave det til personen ved en julefrokost, så alle kan have det sjovt.

Batterier Special
Her er en enkel en, der er burde få dem griner. Køb to regulære batterier og pak dem i en kasse, med en simpel notat, der siger ‘Toy ikke inkluderet «. Det er fræk og så meget sjovt at se reaktionen! Alle der vil elske det.

Straw Hat
Her er en nem at lave gave, der er i samme liga. Put i noget halm eller hø i en tom kasse og omfatter et gældsbevis der hedder ‘Indhold – One stråhat (skal samles).

Poop Special
OK, så dette er virkelig yucky, være så meget, meget forsigtig med hvem du bruger det på! Og det kan ikke tages i den rette ånd af de fleste, så igen, vær forsigtig. Tag nogle dej og forme det til at ligne hund agterstavn. Derefter farve det en dyb brun og læg dem i en kasse og gavepapir. Reaktionen er uvurderlig for dette virkelig ‘kreativ’ julegave. Alvorligt.

Stinkin ‘Donuts
Denne ene er en gennemsnitlig, gennemsnitlig trick at spille, men stadig sjovt. Få en donut 2-3 dage før jul og gavepapir i en kasse, og derefter placere det under juletræet. Reaktionen på at få en stinkin ‘donut er ganske vanskeligt at slå. “Det får du at se.”

Og det er hvordan du går om at sprede noget glæde med disse gag gaver. Hvis du er op til det og gøre spille det rigtigt, så du kan komme op med 12 dage i julen gag gaver og har en meget, meget underholdende jul i år rundt. Hvad syntes du? Vil du give det et skud?

25th bryllupsdag Gaveideer
Mors Dag Blomster og gaveideer
Havearbejde Gaver til mænd
Gode ​​Gaver til kæreste
Traditionelle 50 års fødselsdag Presents
Romantiske Gaver til kæreste
Gaver til mænd, der har alt
Eco-venligt Gaver
Billige Julegaver til mænd
Militære Pensionering Shadow Boxes
Håndlavede Gaveideer

Leave a Reply