Kreative Gaveideer

Det tager kun en lille smule af tanke at komme med kreative gaveideer. Nogle af de bedste gaver, jeg har modtaget har været hjemmelavede gaver. Folk sætter stor pris en unik gave, der viser, at du har givet en masse tanker til at vælge deres gave. Du vil måske gerne gå igennem nogle kreative ideer, som vil hjælpe dig med at beslutte hvad du skal vælge til en gave.

Personlig kalender
Personlig kalender er en god idé til en gave, og kan nydes hele året rundt. Hunt ud alle dine foretrukne fotografier og ved hjælp af en farvekopimaskine at skrumpe dem med 40 til 50 procent. Klip billederne og holde dem til en regelmæssig, måned-wise kalender.

Duftende Potpourri
Dette er en af ​​mine personlige favoritter blandt gaveideer til kvinder. Hvis dit kammerat er ligesom mig og craves til krydrede og aromatiske dufte at fylde op hendes hjem, kan du altid prøve din hånd på at gøre potpourri for hende. Her er et par potpourri opskrifter, kan du gøre derhjemme.

Fresh Meadows

Tag ¼ kop hver af jasmin, petunia og rosenblade. Ind i denne, tilføje ½ kop strimlet limeblade og tørrede appelsin og citron skræl. Tilsæt 2-3 dråber citron æterisk olie. Bland alle ingredienserne godt og opbevares i en tæt dækket krukke.

Krydret Cinnamon

Tag ½ kop cedertræ eller enebær træspåner. Tilføj en håndfuld af nelliker og kanel og bland godt. Tilføj tørret lime skræl og en dråbe lavendel æterisk olie. Opbevares i en tæt dækket krukke.

Craft Kit
En anden god gave til kæreste, ville være et praktisk håndværk kit. Du kan gøre det ved at købe en gennemsigtig mellemstor plasticboks med delere. Dekorere det med akryl maling og små perler. Du kan også holde etiketter på de forskellige rum i håndværk kit. Før gifting det til din kæreste, fylder bare det op med bånd, tråde, perler osv.

Gift i en krukke
Hvis du er god til at lave lækre fødevarer, hvorfor så ikke prøve din hånd på nogle chutney og dip opskrifter og gave dem til din mand eller kæreste. Du kan udfylde disse dips eller chutneys i små, gennemsigtige cookie krukker og dekorere dem med en smuk bånd omkring låget. Alternativt kan du også fylde krukker med mini cookies og Savories. Du kan prøve at præsentere ham disse delectable agurk dip og tomat dip opskrifter.

Agurk Dip opskrift

Ingredienser

2 kopper tyk yoghurt, fortrinsvis græsk yoghurt
1 lille agurk, hakket i små tern
¼ kop frisk koriander eller mynte blade
1 lille skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, hakket fint
grøn chili (ekstraudstyr), finthakket
salt og peber efter smag

Metode

I en skål, beat yoghurt indtil glat. Tilsæt hakkede agurk og skalotteløg i dette. Nu, tilføje hakket hvidløg og koriander eller mynte og bland godt. Derefter tilsættes salt, peber og grøn chili, efter din smag. Pynt med en kvist mynte. Chill godt, før servering.

Tomat Chutney Opskrift

Ingredienser

2 kg modne tomater
2 store løg
½ kop sukker
2 spsk af enhver vegetabilsk olie
½ tsk bukkehornsfrø
lidt salt

Metode

I en lille gryde, varme vegetabilsk olie. Tilføj bukkehornsfrø og derefter tilføje de fint snittede løg i gryden. Nu, tilsæt hakkede tomater og rør indtil olien udskilles. Tilsæt salt til at smage og røre uafbrudt i 15 minutter. Nu, tilsæt sukker. Når sukkeret er blevet opløst, og blandingen er tyk i konsistens, fjerne det fra flamme.

Duftende stearinlys
Alle elsker duftende stearinlys. Men der er ingen grund til at købe dem fra butikken, som man nemt kan gøre det derhjemme. Så hvorfor ikke gøre brug af denne kreative gave idé. Følgende materialer er nødvendige for fremstilling af duftende stearinlys.

paraffinvoks
Væge
flydende farve farvestof
æterisk olie for duft
voks skimmel

Placer voks i en tung bund gryde og langsomt varmer det op, indtil voksen smelter. Når voksen er smeltet, tilsættes en farve. Derefter tilsættes et par dråber æterisk olie efter eget valg. Nu sted vægen forsigtigt i bunden af ​​formen og hæld det smeltede voks. Lade voks køle af. Efter nogen tid, dyppe formen i varmt vand og lys vil glide ud.

Gavekort
Med vores hektiske livsstil, nogle gange er vi hårdt pressede til at finde tid til betydelige andre i vores liv. Vis at du holder af ved at skabe spændende gavekort, der tilbyder at gøre de mest ikke kunne lide husholdningen. Det kan være alt lyst til at gøre retter til din kone, vask bilen til din far eller løbe ærinder for din mor. Du kan skrive ned denne gave kupon og læg den i en kuvert og glædeligt overraske dem.

Go Green
Hvorfor ikke “gå grøn” i denne sæson og gave en smuk plante til dit hus-stolt ven. Disse planter ikke kun forskønne rummet, men også lysne alles humør og er blandt de mest kreative gaveideer til venner. Nogle lave vedligeholdelsesomkostninger planter, du kan gave er azalea, julestjerner og amaryllis. Bonsai er også en god gaver mulighed.

Alle de ovennævnte gaveideer kan gøres mere attraktiv ved at pakke dem ind i personlige brevpapir eller på en unik måde. Du kan oprette nogle unikke designs som snefnug, skyer, balloner på indpakningspapir og binde dem med silke kvaster eller brokade at give en festlig look. Hvis du sætte nogle tanker i det, vil du være i stand til at komme op med masser af gaveideer, der vil altid være værdsættes af dine kære.

Gode ​​Gaver til kvinder over 40
Friske Frugtkurve: Gourmet Frugt Gift Basket
Gag Gave Idéer
Gavekurve for Kids
Gaver til unge voksne
Tooth Fairy Idéer
Pensionering gaver til kvinder
Tankevækkende Gave Idéer
Gift Basket gøre ideer
Gode ​​Gaver til mor
Romantiske Gaver: Crafts til kæreste

Leave a Reply