Måder at gøre billig julegaver

Rudolf med den røde Tud, havde en meget skinnende næse,
Og hvis du nogensinde har set det, ville du selv sige det gløder.
Alle de andre rensdyr, der anvendes til at grine og kalde ham navne;
De har aldrig lade stakkels Rudolph, deltage i eventuelle rensdyr spil!

De smukke og melodiøse julesange, som man kan høre i månederne december bringer umådelig glæde at ens sind. De blide snefnug, der falder på jorden, grønne mistletoes, julemænd klædt i rødt, julepynt rundt … atmosfæren under juletid er elektrificerende og forbløffende. Snigende nedenunder i midt om natten, så du kan placere gaver under juletræet og udpakning gaver tidligt på morgenen sikker på er fantastisk måde at starte en festival, der bringer dig så meget lykke.

Har du nogensinde prøvet at give hjemmelavede gaver til dine venner og familie? Det er noget, tilføjer et personligt præg på din gave element. At være eksklusiv, hjemmelavede julegaver er ikke tilgængelige i flotte butikker. Og de sikkert ikke klemme din lomme. Tag et kig på nogle forskellige måder at gøre billige julegaver og overraske dine venner og familie på X-mas dag.

Hjemmelavede Julepynt

Julepynt ser temmelig at give som gaver. Det er en rigtig god idé for en billig endnu meningsfuld julegave. Lav en sød engel for træet med disse trin.

Hvad skal du bruge

Round muslingeskal (1 stor)
Guld bånd (1/2 inch)
Guld reb snor
Hot lim og sticks
Guld maling og pensel
Mini ornament (englen vil holde dette)
Knap (pearly knap – 3/4th tommer – også afhænger af muslingeskal)

Instruktioner
Først skal du male på knappen. Tegn prikker til øjne og næse, og en kurve for munden. Prøv en god farveskema. For eksempel kan du bruge guld maling på en hvid overflade. Lad denne maling tørre. Dernæst binde bånd i en sløjfe form for at danne vingerne. Skær guld streng til en længde på omkring 3 inches eller efter behov. Dette vil danne armene på engel. Nu skæres guldet streng til en længde på 6 inches, som skal bruges til at hænge ornamentet på træet.

Anvende varm lim til at fastsætte den midterste del af 3′-tommer streng til bagsiden og det øverste område af muslingeskal. Bruge lim til at fastgøre knappen i den øverste del af muslingeskal. Dernæst bruge varmt lim på bøjlen snor og sørg lim det på bagsiden af ​​knappen. Juster strenge, der repræsenterer armene i den ønskede længde. Nu skal du placere mini ornament i armene. Du kan bruge et hjerte eller endda en mini instrument. Brug lim til at fastsætte våben på begge sider for at gøre det se ud som engel holder mini ornament.

Christmas Card Holder

Når du modtager mange kort i juletiden, kan det være et god ide at give dine venner og familie en hjemmelavet julegave kortholder på denne festlige lejlighed.

Hvad skal du bruge

Stor grøn plakat board
Lille gul plakat board
Hulning
Ribbon
Saks
Lim
Heavy tape (valgfrit)
Store farvede tøjklemmer / plast papirclips

Instruktioner
Skær en form af en trekant fra den grønne poster board. Derefter skæres en lille formet gul stjerne ud af den anden plakat bord. Lim til at fastgøre stjerne oven på grønfarvet trekant. Med nogle mere lim. Fastgøre papirclips på den grønne trekant, der udgør juletræet Når det tørrer, punch et hul gennem plakaten bord præcis på den del, hvor træet og stjerne mødes. Nu bruger et bånd og give det gennem hullet. Binde bånd til en knude. Mal træet som pr dine æstetiske følelser. Denne billig julegave kan bruges til at hænge julekort ved hjælp af papirclips. Børn vil elske at modtage og gøre denne gave.

Attraktive Snow Globe

Jeg elsker altid sne glober og disse kan være store hjemmelavede gaver at give. Disse enkle trin vil hjælpe dig med at lære at lave din egen.

Hvad skal du bruge

Gamle krukker med låg
Lim pistol
Hvide sten eller marmor
Vand
Frugtfarve (valgfrit)
Plastic Jul tal (fås med hobby butikker)
Hvid glitter og / eller hvid konfetti (undgå papir konfetti)

Instruktioner
Først skal du vaske krukken og tør den helt. Bruge lim til at fastsætte tallene til indersiden af ​​glassene. Fyld glasset med koldt vand, men lader omkring 1/3rd tomme fra toppen. Blå levnedsmiddelfarve kan sættes til vandet. Dette vil repræsentere himlen. Tilføj glitter sammen med konfetti. Anvende varm lim på indersiden af ​​kanten af ​​glasset og forsegles med låget.

Disse er blot nogle af de sjove gaver, som du kan gøre derhjemme, når du er på et budget. Du kan også vælge at gave yummy behandler, der er pakket godt. Køb nogle mynte chokolade og slik skud fra en lokal slikbutik. Hænge slik på kanten af ​​et glas. Placer en aromatisk lys i midten og sætte glasset på en candle base. Dette er en sød hjemmelavet gave ide, der kan bruges, når du har mindre tid på hånden.

Jeg er sikker på, at disse hjemmelavede julegaver vil sprede glæde og juble i julen. Vær kreativ og have det sjovt gør disse gaver denne jul sæson.

Graduation Gaver til hende
Ét års jubilæum Gaver til kæreste
Papir Anniversary Gaver
Personlig Gaver til Teenage Girls
Baby Shower Gaver til far
Gift Basket Ideer til Couples
Unikke gaver til far
Perfekt gave til kæresten
Gaveideer til Bedsteforældre
Anniversary Gaver til kvinder
Få Well Gaver

Leave a Reply