Måder at gøre billige gaver i hjemmet

Har du ofte gået shopping for en, du elsker og vendte tomhændet hjem? Det er en almindelig situation blandt mange, der er på jagt efter en speciel gave til en speciel person. Sigh! Trods antallet af gaveartikler, der har eksploderet over det hele, en eller anden måde en tid kommer, når den perfekte gave synes at være en vanskelig købe. Dette er, når hjemmelavede gaver kan være en stor mulighed for at bringe et smil på ansigtet af vores kære. Hjemmelavede gaver er, at personligt præg og er også relativt billig. Desuden disse også tilfredsstille den skabertrang i en person til at forsøge noget nyt og eksklusivt. Efter alt, er skønheden i en hjemmelavet gave, som det er unikt og kan aldrig blive fundet på nogen hylde af en butik. Under denne tanke i betragtning, her er nogle måder at gøre billige gaver i hjemmet.

Gaver i hjemmet

For det første, skal du tænke ud fra perspektivet om modtageren. Hvis han / hun elsker at bære T-shirts, kan du selv designe en derhjemme, hvis du har en god hånd til at tegne og male. Køb en simpel hvid T-shirt, det ville være relativt billigt. Mal et portræt af hans / hendes foretrukne stjerne eller simple skrive en fræk slogan. Den personlige touch er forpligtet til at glæde modtageren.

Ønsker du at gave en person noget, han / hun savner en masse? Nå, denne billig gave idé er interessant til gave elskere af solen og sandet! Sikkert, kan du ikke love nogen en strand, men du kan hjælpe den person få en fornemmelse af det. Besøg din lokale håndværk butik og købe en tom fisk skål. Nu fylder fisken skål med lidt løst sand og muslingeskaller, hvis du har nogen. Du kan endda købe små skaller til en lille sum penge. Dit næste skridt ville være at bruge en Styrofoam stykke og passe det ind i inderlåret af skålen. Du kan endda lim nogle interessante skaller på den øverste halvdel. Kig efter en smuk bånd rundt om huset og binde det rundt om halsen på fisken skål. Pak den ind og præsentere det med et smil!

Håndlavede smykker er en anden smart idé til en billig hjemmelavet gave. Denne gave vil ideelt set passer piger, der elsker freaky og funky tilbehør. Alt hvad du behøver er nogle interessante perler, ledninger og kreativitet til at skabe hals stykker eller fodlænker, der er unikke. Hvis du er på udkig efter indviklede mønstre, kan du endda besøge biblioteket at notere ned ad trappen. Jeg er sikker på, vil en sådan håndlavede smykker bæres med et stolt smil af modtageren.

Er modtageren en fuldstændig foodie? Mens spisning udenfor er sjovt, hvorfor du ikke pisk op noget af dig selv i køkkenet? Her er en nem opskrift, der vil helt sikkert betyde lykke!

Tasty ‘Nutty’ opskrift

Ingredienser
Cashewnødder (1 kop)
Sukker (3/4 kop)
Salt (3/4 tsk)
Allehånde (1/4 tsk)
Muskatnød (1/4 tsk)
Pekannødder – halvdele (1 kop)
Vand (3 spsk)
Kanel (1 teskefuld)
Ground fed (1/4 tsk)
Æggehvide – let pisket (1)
Hele mandler (1/2 kopper)
Valnødder (1 kop)

Klargøring
Begynd med at forvarme ovnen til 250 grader F. Tag en stor skål og bland alle ingredienserne nævnt ovenfor med undtagelse af nødder. Nu, omrøres nødder i dette indtil de er jævnt belagt. Når det er gjort, sprede disse nødder jævnt på et bagepapir. Bag præparatet i 45 minutter. Sikre, at du røre det efter 15 minutter. Efter bagning, spredes det på voksbelagt papir. Lad det køle ned. Når den er afkølet, opbevares i en lufttæt krukke. Dekorere det med bånd og pak det op med nogle jazzede papir. Man kan endda pynte en simpel ark papir på din egen til indpakning. Sådanne fødevarer gaver vil altid glæde foodies.

Brug disse ideer til at gøre billige gaver i hjemmet til at glæde din kære. Efter alt, er at bringe et smil på deres ansigt en uvurderlig gave kan nogensinde få!

Hjemmelavede julegaver
Gaver til svært at købe for det enkelte menneske
Hvordan gavekort Arbejde
Personlige gaver til kæreste
Fødselsdagsgave for unge mænd
Unisex Gaveideer
Gaver til Teenage Girls
Gaver til unge par
Gode ​​Fødselsdag Presents for kærester
Bedste Gaver til Teenage Girls 2012
Gaver til unge voksne

Leave a Reply