Making Future arvegods i hånden

En af de mest skattede familie arvestykker i mange familier er en håndlavet quilt. Indtil de tidlige dage af det 20. århundrede blev de fleste seng gulvbelægninger for gennemsnitlige borgere lavet derhjemme. Quilts var et populært emne, fordi de var økonomisk, og fordi de gav en social begivenhed. Økonomien kom fra det faktum, at de fleste patches ikke blev skabt af nyt stof specielt købt til brug i en dyne. De fleste patches blev skåret fra arbejde tøj, der ikke længere var egnet til at bære. Så i stedet for at smide tøj væk, ville kvinder skær den i stykker og lave quilts. Som for det sociale aspekt af at gøre dyner, ville kvinder ofte samles i grupper for en quiltning bi, hvor de ville sting med hånden, mens socialt samvær med hinanden. Gennem årene, senere den ydmyge quilt, der startede ud som et brugbart husholdning god blev et kunstværk.

I tidlige dage, brugte kvinderne deres egen fantasi og erfaring til at skabe forskellige mønstre, og mønstre til quilts. I dag kan du købe et mønster i butikken, designe din egen, eller bruge et mønster, som er blevet overleveret gennem generationer af din familie. Selvom du ikke længere behøver at gøre patches ud af brugt tøj, vil gøre det gøre for en unik dyne med et personligt præg. De fleste mennesker foretrækker at gøre quilts i hånden, hvis det kun for nostalgi at gøre det, selvom maskinen-syet dyner er vokset i popularitet. Machine-syede quilts kan være mere teknisk korrekt, har mere lige søm linjer og være hurtigere at gøre – men håndsyede tæpper har mere varme tanker syet ind i dem, fordi de tager længere tid at lave, og de giver quiltere mulighed for at samles for at håndværk deres bagværk og socialisere.

En anden populær håndlavet element for gaver, især til samlere, er en håndlavet dukke. Normalt en håndlavet dukke repræsenterer en specifik nation, der afspejler et bestemt tidspunkt i landets historie og kultur. Arkæologer har opdaget tegn på håndlavede dukker så langt tilbage som det gamle Egypten. Mest håndlavede dukker udformet rundt om i verden er ikke for realistisk og sofistikeret, men de gør skildre menneskeheden og regelmæssig hverdag lige så realistisk som fremstillede dukker kan.

Du kan lave en håndlavet dukke ud af klud og derefter sy klud kropsdele og fyld dem med syntetisk bomuld. Før udstopning, kan kluden be draperet omkring en metalramme for en virksomhed krop struktur. Ansigter er også lavet af klud, med bomuld udstopning. De ansigtstræk af håndlavede dukker er ofte malet omhyggeligt i hånden. Alle arme, fingre og tæer kan sys og udformet individuelt, for at muliggøre en mere realistisk skildring af forskellige kropslige bevægelser. Tilbehør og beklædning er også syet i hånden.

Håndlavede dukker er normalt ganske smuk, og der er mange samlere rundt om i verden, der søger ud dukker fra forskellige lande og kulturer, at lære mere om denne særlige civilisation. For eksempel ved hjælp af en samling af håndlavede dukker lavet i Indien kan du stifte bekendtskab med kunst og kultur i de forskellige stater i Indien ved at bemærke de kjoler af landbefolkningen og fælles borgerne, og brude kjoler og ceremonielle kostumer. Hvis du laver håndlavede dukker skabt af ler, så vil du højst sandsynligt brug modellervoks, akryl maling, og udsmykning poster såsom glitter og småsten. Det er normalt bedst ikke at bage dukkerne, fordi de vil blive fast nok med enkle lufttørring.

En af de mest nyttige dagligdags håndlavede elementer, du kan gøre for nogen er en håndlavet håndtaske. Sådanne håndtasker er rutinemæssigt sælges på engrosmarkeder i hele Indien. De er også solgt i detailbutikker og i designerbutikker i hele verden. Håndlavede håndtasker er ofte brugt af trendsættende berømtheder, fordi de problemfrit blande kunst og mode med anvendelighed. Hver håndtaske er normalt udformet individuelt af en talentfuld kunstner, og er derfor unikt, spændende og originalt.

Nogle af de flotteste håndlavede håndtasker kommer fra Pembrokeshire, i West Wales. Disse håndtasker er af meget høj kvalitet, og der er stor opmærksomhed på hver eneste detalje. Hver er lavet af den højeste kvalitet stof, med de mest levende farver og designs. Nogle originale tegninger af mange håndlavede tasker bruger stærke håndtag og en fast base. Men andre har en knap og ledning fastgørelse, eller en messing magnetisk rem. Dyre håndlavede tasker normalt kommer med en speciel stofpose til at beskytte dem mod at blive beskidt.

Alle kan gå til et stormagasin og købe en gave for smykker, tøj, eller husholdningsartikler. Men for virkelig at vise en person, du plejet nok til at få dem noget unikt og dejligt, kan du ikke gå galt med enten købe en håndlavet element, eller gøre noget selv. Din gave vil ikke kun blive værdsat og nydes af modtageren, men det kan stadig være en vigtig del af familiens arv længe efter du er væk.

Bedste Gaver til kvinder under $ 25
1st bryllupsdag Gaveideer
Fødselsdag gaver til kærester
Julegaver 2011
Anniversary Gaveideer til Par
Sidste-øjebliks-julegaver
Unisex Gaveideer
Top 10 julegaver
Jul gag gaver
Håndlavede Gaveideer
25th bryllupsdag Gaver

Leave a Reply