Militære Pensionering Shadow Boxes

For en person, der har tilbragt en stor del af sit liv i de væbnede styrker, er ikke noget særligt end minderne om hans professionelle liv, som han ville altid gerne værne om. Mange mennesker kommer op med forskellige aldersgrænser for gaver til disse militære personel, der normalt forelagt dem i løbet af pensionering ceremoni eller en særlig frokost kastet af nære venner og familie. Der er en bred vifte af emner, som disse soldater måske gerne, men den ene, at de helt sikkert vil elske, og vil holde kær deres hjerte er en militær skygge boks.

Shadow Boxes

En militær pensionering skygge boks indeholder som regel medaljer og bånd, fotografier og Det nationale flag for landet eller en militær flag. Det kan også omfatte den endelige badge af rang modtaget af denne soldat. At sætte det i en nøddeskal, en militær pensionering skygge boks indeholder alle de ting, som en soldat er stolt af og ønsker at huske resten af ​​sit liv.

Skyggen boksen er faktisk en lukket sag som den, der anvendes til dioramaer. Det tillader lys at passere igennem, kun i en bestemt vinkel således at mementos placeres inde påvirkes ikke af lys. Størrelsen af ​​skygge bokse kan variere afhængigt af mængden af ​​memorabilia at man ønsker at inkludere i boksen. En stor skygge boks vil ikke kun rumme flere memorabilia, men vil også giver flere muligheder for at forbedre de designelementer.

Placering af memorabilia på en systematisk og ordentlig måde er nøglen til soldatens hjerte på grund af den disciplinerede liv, at han er vant til. Sædvanligvis insignier er placeret i toppen, næste, er de medaljer anbragt i en søjle, begyndende med den højeste æresmedalje øverst. Dette er efterfulgt af bånd og forskellige emblemer som faldskærm badge, riffel badge eller bajonet badge. Hvis der stadig er flere memorabilia til at rumme, kan de tilsættes på dette trin, og kan efterfølges af soldatens billede.

Der er mange virksomheder i USA, der er i virksomheden af ​​militære pensionering skygge bokse. Omkostningerne ved disse kasser varierer afhængigt af størrelsen og holdbarhed af kassen.

Hvis du er i et travlt med at besøge soldatens hilsner ceremoni og kan ikke afse tid til at gå på shopping, eller hvis du ikke bærer nok penge til at købe en passende militær pensionering skygge boks, kan du gøre en af ​​dine egne ved hjælp pap, farvet papir og uanset memorabilia du kan samle. Præsentation en tilpasset skygge kasse som en pensionering gave kan være en meget tankevækkende alternativ til et lykønskningskort. Soldaten vil helt sikkert blive rørt på at modtage en gave, der har et personligt præg på den.

Andre Militære Gaver

Nogle militært personel som indsamler genstande relateret til en bestemt krig, at de aktivt havde deltaget i. Disse objekter kan være knive, dolke, pistoler eller endda militære uniformer placeret i display bokse. Præsentere dem med disse objekter i stedet for en fuldstændig skygge boks kan også vise sig at være en vidunderlig pensionering gave.

Nogle gange kan en soldat at trække sig tilbage for tidligt på grund af skade eller anden årsag. I sådanne tilfælde kan denne person ønsker at forfølge nogle længe næret hobby, efter pensionering, som han ikke var i stand til at forfølge under hans embedstid i militæret. Præsentere en gave, der supplerer hans hobby kan være en anden stor pensionering militær gave idé. At angive et par eksempler, er en person, hvis hobby cykling, du kan gave ham en hjelm eller endda hele cykling gear. For nogen opsat på at skrive, gifting ham en robust, vintage stil studie tabel også kan være en unik gave idé.

Men før præsentere en pensionering gave til alle militære pensioneret personale, huske, at disse mennesker har gjort store ofre for landet og har lidt en masse sorg i deres liv. Så præsentere dem noget, der har en personlig betydning for deres liv, og som vil stille fortælle dem, at du er stolt af dem, og at deres resultater vil altid blive husket.

Gaver til kvinder
1 års jubilæum Gaver
2 års jubilæumsgave
Håndlavede julegaver
Unikke kaffekrus
Shadow Box Ideer
Ferie mad Gavekurve
40th Birthday Gaver til Wife
Usædvanlige Gaver til 18-års fødselsdag
40th Birthday gag gaver
Jul gag gaver

Leave a Reply