Nemme gaver for at gøre

Særlige begivenheder holde sker, og det er når du føler korte af gaveideer. Præsentere eller tænker på en unik gave hver gang kan være hård opgave. Også, har du måske allerede udforsket gavebutikker og plukket op på de unikke elementer. Fra ekstremt dyre brikker til nogle billige, men personlige gaver, ville du have valgt for alle. Nå, nu er det tid til at tænke på noget andet. Hvad med nogle hjemmelavede gaver? Disse vil få den søde personlige præg og disse vil være noget, der er langt mere nyttig for modtageren. Så her er nogle ideer om nemme gaver at gøre derhjemme.

Teacup Candles
Dette er en af ​​de dejlige gaver til kvinder, især for den housewarming-funktionen. Alt du behøver er et sæt af tekopper, væger, farvet voks og nogle duftstoffer. Bedst at vælge tekopper med underkopper. I stedet for voks, kan du også bruge stearinlys i dit hjem, og hvis de er hvide, bruge levnedsmiddelfarver eller stykker af farveblyanter. Materialet er let tilgængelig i et håndværk butik. Nu starter ved smeltning af voks i en dobbelt kedel. Mens dens smeltning, tilføje farver (hvis påkrævet) og derefter tilføje duft. Nu holde en væge i midten af ​​tekop, hæld voks i denne kop. Holde vægen indtil voks er mindst halvfast. Lad voks køle af og tykkere. En smuk tekop stearinlys er klar. Du kan også få tilføje sekunder skygge af voks, hvis tekopper er gennemsigtige.

Bath Basket
Et bad kurv kan være en klassisk ting at gave nogen. Fyldt med elementer, der vil hjælpe dig med at have en perfekt bad med en rolig strejf af afslapning. Få nogle duftende stearinlys, æteriske olier, vaskeklud, badesalt og en klassisk DVD for en beroligende musik baggrund. Her er en nem opskrift at gøre badesalt der skal tilsættes til denne kurv. Tage 4 kopper Epsom salte, 2 kopper havsalt, lavendelolie for dens ultimative duft og en fødevare farve. Bland saltene og tilføje omkring 10 dråber æterisk olie til det. Afslut ved at tilføje den ønskede maden farve. Bland godt og overføre det i en zip-lås taske. Lad det i 2 uger, ryste hverdag. Tag en dejlig, gennemsigtig, høj og smal flaske. Fyld det med denne bad salt, lukke låget og binde et bånd matching med farve salt. Placer den i badet kurven.

Brød Dypning Olier
Du har brug for olivenolie og en dekorativ, transparent glas flaske. Her er opskriften. Tag 1 kop olivenolie og tilsæt 1 tsk af hver af disse, stødt sort peber, knust rød peber, oregano, basilikum, persille, rosmarin, hvidløg og salt. Forøg mængden af ​​disse krydderier ifølge mængde olie. Omrør og hæld flasken. Luk låget og binde et metallisk eller satinbånd til halsen af ​​denne flaske. Stick en lille note siger ryst godt før servering. Dette danner en dejlig gave, der vil perfekt ledsage et brød af friskbagt brød.

Dekorative Æg
Du kan også gave disse på andre lejligheder som en smuk dekorativt element. Har et par af disse og placere dem i en dekorativ kurv fyldt med tørt græs, en dekorativ gave punkt på dagsordenen er klar. Her er hvordan man laver dekorative æg. Tag et æg og lave et hul med en nål. Hold ægget over en skål og udvide hullet med et søm. Gør mindst 1/4 inches hul og tøm den. Vask det indefra og udefra ordentligt med vand. Når dens tørre begynde at male det med blank maling. Tag dekorative blonder og lim det på æg, så sørg for at du dække hullet med dette. Lad det tørre og derefter spray akryl finish spray over det. Tilsvarende arbejde på resten af ​​æggene.

Så disse var nogle gaver, du kan pakke dem i en sød måde at gøre dem mere speciel. Prøv nogle variationer i disse og få flere gave muligheder. De bedste hilsner,

Fødselsdag Gave ideer til kvinder
Julegaver til Newlyweds
Holiday Gavekurve
Bedste Gaver til kvinder
Hvad at få din kæreste til jul
Bedste Julegaver
Gaveideer til kæreste forældre
Går Away Gaver
Gaver til din chef til jul
Gaver til unge par
Personlige gaver til kæreste

Leave a Reply