Real Estate Lukning Gaveideer

Lukning gaver er et must i enhver transaktion mellem ejendomsmægler og hans klient. Du kan vise dem, hvor meget det betyder for dig at lukke en aftale på deres nye hjem. Mæglere er mænd / kvinder, der spiller rollen som mellemmænd (eller kvinder), til dem, der ønsker at enten sælge deres hjem eller købe en ny. De hjælper folk med at finde deres drøm lejlighed / hus / mansion ved at få en køber til at betale dem for deres ydelser.

Denne måde man er sikker på, at hovedpine at kontakte forskellige instanser for at få hjælp uden en ejendomsmægler, undgås. Så hvad sker der, når den nye familie har deres perfekte hjem i orden? Har du bare gå væk og håber, at de sprede dit navn ved ord i munden? Nej, de sandsynligvis ville (til og fra), men der er måder at op konstans af dem nævne dit navn og tjenester. Her er hvordan man opbygger et godt navn for dig selv ved at dele måder på en god note efter en person er færdig med hjem køber.

Lukning Gaveideer til ejendomsmæglere

Det er ikke kun giver dig mulighed for at gøre et navn for dig selv at bygge videre på din klient base, men det viser også, at du har almindelig høflighed. Ikke at behandle dine kunder som ‘her i dag, gået i morgen «, vil give dig ekstra brownie point, når du tager dem i betragtning efter en handel er lukket. Her er nogle gaveideer, der kan hjælpe dig.

Potteplanter blomster / planter
Det er en god gestus at give dem enten blomstrende planter eller endda en, der kan bære frugt. Der er fordele og ulemper i at give potteplanter, kan lide dem visnen væk, det er derfor, det er vigtigt at bruge lidt mere end et par bukke på en god potteplante.

Spiritus
En god flaske spiritus er meget godt, når en ejendomsmægler præsenterer en nice flaske Sambuca, Triple Sec, Havana Club eller Dom Perignon. Du er velkommen til at vælge alkohol, som du mener kunden kan lide. Vær opmærksom på de måder af klient og forsøge at måle, hvad slags alkohol, han / hun ønsker. Hvis du ikke kender, og vælg derefter en god en, der er velkendt og har rave anmeldelser på smag og popularitet.

Gavekurve
Giver en fast ejendom gavekurv er en sympatisk gestus fra ejendomsmægler til hans / hendes klient. Prøv at blande det lidt op og give dem noget, de virkelig kan bruge. Suggestive former ville være, havearbejde kits, bad essentials, udbud af duftende stearinlys, fine chokolade eller dessert godbidder eller husholdningsprodukter tilføjelser som artsy salt og pebersæt, tabel dækkeservietter, område tæppe, lampeskærm og så videre.

Plaque / Velkommen Mat
At give dem en mindeplade med deres navne indskrevet på det, eller måske bare deres efternavn, er også en dejlig gave, der giver dem mulighed for at sætte noget op på deres hoveddør. Velkommen måtter med et kreativt touch, som de ville finde for godt til ikke at bruge som deres dørmåtte, ville være et godt alternativ så godt.

Gavekort
At give gavekort er en god ide om hvor de kan bare gå ind i en butik, som de gerne vil købe deres nye spisestue sæt fra, eller måske møbler eller noget, de kan bruge til huset. Det er en tankevækkende handling og er et andet godt valg til lukning af gaver til ejendomshandler.

Med disse gaveideer vil du være godt på vej til ikke blot at bygge den bro af kontakt med kunder og deres side af verden, men med andre, samt fra virksomhedens perspektiv. Det vil reflektere over dit gode arbejde, og giver dig mulighed for at vokse til nye højder.

Picking Out Real Estate Regnskabstallene Gaver

Der er virksomheder, der hjælper ejendomsmæglere finde den perfekte lukning gave, uden at skulle trække deres hår ud i ren og skær frustration. Det gør tingene lettere for dig og mindre besværligt at gå ind og ud af butikker ikke finde den rigtige.

GiftSpecialistsInc
Dette selskab leverer skræddersyede gave kurve fra godbidder og godbidder til vin, champagne, golf kits, øl og meget mere. Med gode rabatter kan du også benytte fra deres apt emballage og rimelige priser, for at få din klient en anstændig lukning gave.

AdorableGiftBaskets
Dette selskab ved, hvordan man rigtig sammensætte en smuk ensemble slags – fra gourmet mad, chokolade trøfler og duftende stearinlys til scrapbog samlinger, BBQ sæt kurve og meget mere.

TopClosingGifts
Specielt catering til mæglere, der ønsker at give lukke gaver, dette er det perfekte sted at gennemse indstillinger. Som tag linje går »For Realtors, ved Realtors”, er det et firma alle indstillet til at imponere. Gave Listerne omfatter gaver til ens hjem, gaver til børn, mad gaver, økologiske gaver, hjem belysning gaver og meget mere. Du kan også købe dem afhængigt af lejlighed eller tidspunktet for sæsonen, for virkelig at give det, at personligt præg.

CelebrationGiftBaskets
Der er en masse, som du kan vælge imellem, når det kommer til at vælge en ejendomsmægler lukning gave. Du vil blive forkælet for valg, når man ser på deres store spredning af gave kurve. Når du vælger indstillingen ‘fast ejendom gaver’, vil du komme på tværs af en omfattende samling af kurve, der omfatter liflig goodies, at kunderne simpelthen vil elske.

Lukning gaver kan variere fra simple til generøs, men du virkelig har brug for at tænke på imponerende dine kunder, da de vil være at sprede ordet om dig. Ved at give dem en god lukning gave, giver dig mulighed for dem til at opdrage dit navn, uanset hvor de er, fordi folk er bundet til at lægge mærke til de gaver i huset eller på deres arbejdsplads – eller klienterne kan automatisk bringe det op med andre mennesker, afhængigt af hvordan giver du er. Så gå videre og forlade dit mærke.

Fødselsdagsgave for unge mænd
Gaver til piger, der har alt
2 års jubilæum Gaveideer
Romantisk fødselsdag gave ideer til ham
Anniversary Gift List
Militære Pensionering Gaveideer
Personlige gaver til en Best Friend
Undgå Too Many Gaver til jul
2 års jubilæumsgave
Kreative måder at give penge som gaver
Håndlavede julegaver

Leave a Reply