Romantisk Ideer til Valentinsdag

Den dag, hvor mennesker i kærlighed dedikere dagen til hinanden. Holding hænder, udveksle gaver, smiler, er at kysse og kramme ting, du vil se folk gøre på Valentinsdag. Du ønsker ikke at gøre det samme, gør du? Det samme udveksle gaver, gå ud til middag, og derefter styrketræning op sammen, alt er forventet. Men i år du ønsker at gøre noget anderledes. Men så, hvad kan du gøre? Alle de ting, der er nævnt nedenfor!

6 Smukke Romantisk ideer til at hjælpe dig med at fejre

1. Get Up In Style
Meget sjældent gør et ægtepar med børn får chancen for at komme op i stil, hvilket betyder, at de altid rushing at få morgenmad sorteres, kids klar til skole, madpakke, og gøre sig klar til arbejde. Midt i denne kaos meget sjældent har de en chance for at nyde en dag er seng, afslappende og komme op med stil. Hvorfor ikke gøre denne dag speciel, dekorere soveværelset med stearinlys, koge op en strålende morgenmad gourmet stil og tjente i seng.

2. No More Store Købt Candy
Hvorfor nøjes med den samme gamle butik købte slik, hvorfor så ikke gøre det slik selv? Ikke alene er dette langt mere romantisk, men det er så meget sjov og din kærlighed interesse vil sætte pris på det faktum, at du har lavet chokolade selv. Og du kan være så kreativ, som du ønsker. Du kan gøre en kæmpe hjerte formet chokolade, en stor chokolade kys eller chokolade trøfler. Du kan endda prøve din hånd på bage en kage og skrive din kærlighed fyldte besked på det med glasur.

3. Massage, Massage og Massage
Tilbring din dag derhjemme med den du elsker og gøre ting, du nyder at gøre. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en spa-oplevelse derhjemme? Tag et varmt afslappende bad sammen, i en balje fyldt med roser og masser af boble, alt imens at tale med hinanden og sipping på champagne og spise chokolade dækket jordbær. Afslut den herlige bad med en afslappende massage ved at vælge en olie, som du kan lide og massere kinks ud af din elskers krop og vice versa.

4. Fyld din skærm med Romance
I stedet for at gå ud på, hvorfor så ikke tilbringe dagen derhjemme ser alle dine yndlings romantiske film. Bare gøre nogle popcorn (hvis muligt hjerteformede slik popcorn) og nogle cocktails. Film som Casablanca, 50 First Dates, Pretty Woman og romersk ferie er nogle gode picks.

5. Forkæl dig selv med afrodisiaka
Så vi alle ved, at chokolade og østers er afrodisiaka, men hvad med asparges, figner eller endda honning. Disse fødevarer kan bringe dig i godt humør, som kan hjælpe dig nyde denne kærlighed ferie endnu bedre.

6. Romantisk Messaging All Day
Hvis begge af jer arbejder på denne dag, og kan ikke komme ud af arbejdet, kan du stadig holde romantikken i live ved at sende hinanden tekstbeskeder fyldt med kærlighed citater eller udtrykke din kærlighed til hinanden. Du kan endda skrive en kærlighed Sonnet eller en limerick til din elskede.

Du har 6 idéer nu, at fejre med en forskel. Afhængigt af hvad du begge kan lide, nul i på én. Hvis det er muligt, er du velkommen til at prøve dem alle, bare planlægge godt. Håber denne dag bringer dig mere smukke minder, og endeløse kærlighed!

Sjov Gaveideer
Lær at Make Gavekurve
Præsentere ideer til kæreste
Gode ​​julegaver
Romantisk Julegaver
Gaver til unge voksne
Gaveideer til kæreste forældre
Nemme gaver for at gøre
50 års fødselsdag gaveideer til kvinder
Hjemmelavet Gaveideer til Teenage Girls
Engagement Gavekurve

Leave a Reply