Romantiske Gaver til Ham

Det er det samme hvert år, er det ikke? Rush, rush, rush … købe et kort … rush, rush, rush … få en t-shirt, barbering kit eller bælte. Pak det ind i en skrigende rød, skinnende indpakning med en ‘elsker dig loadsssss’ kort på det. Så gå ud til middag, og bare gerne, at han er et år ældre. Må ikke få mig forkert, jeg får den følelse, og jeg tvivler ikke du elsker ham, men ville det ikke være så meget bedre, hvis du kunne gave ham noget personligt? Noget, han kan forholde sig til, fordi han kender den tanke bag det? Så det er aftalt dengang, hans fødselsdag er rundt om hjørnet, og du ikke ønsker, at det bare en almindelig fødselsdag som hvert år. Du vil have det til at være så specielle, at han vil være at takke stjerner for den dag, du har indtastet sit liv. Ved ikke hvordan man gør det? Følg føringen.

Når du tænker på romantiske gaver til ham, lave en liste over alle de ting, han kan lide. Tilføj til, at en anden liste over de ting og aktiviteter, som du vil nyde at gøre sammen. Disse lister vil hjælpe dig med at generere romantisk gave ideer til ham. Alt man skal gøre er at give en romantisk twist til de mondæne ting, som man kan lide og voila! Du har nogle virkelig unikke romantiske gaver, klar til at imponere.

Personlig Gaver til Ham

Så du ved, at han virkelig, virkelig ønsker at grøn t-shirt, han har været eyeing i indkøbscentret, og han sandsynligvis forventer, at den på sin fødselsdag også. Så hvad gør du så? Køb det, selvfølgelig! Men her er den twist … få en personlig citat trykt på det. Noget så simpelt som _ (dit navn) elsker dig eller noget så quirky som Horny lille djævel. Noget, der er en intern joke måske, at kun to af jer kender til. Gør det, og hver gang han bærer t-shirt, vil han huske dig.
Du kan bruge den samme personlig gave idé ved at give ham et krus sæt med jeres navne på det eller en personlig pude dækker, eller en nøglering, eller en endnu modigere mulighed for personlig boxer shorts med Property af _ (dit navn) trykt på det .

Hjemmelavet Gaver til Ham

Hvis du er den kreative type, og har ikke noget imod at tilbringe lidt tid og går den ekstra mil for at sikre, at hans fødselsdag er speciel, så prøv nogle af disse hjemmelavede ideer.

Skrot Det
Lav en skrot bog af dit liv sammen. Start med hvordan du mødte, gå på din første date og dem, der fulgte, tilføjer vigtige begivenheder som din opgave eller bryllup. Indgyde bogen med billeder hvor det er muligt, og dup det i hans favorit parfume. Han vil elske den personlige album af dine minder, som ville minde ham om dit liv sammen.

Indrammet for Life
Lav en foto gave ramme ved hjælp af simple materiale som thermocol, eller klud. Vælg et godt billede af ham eller jer to sammen og indramme det.

Billede dette
Lav en collage af alle hans billeder fra barndommen indtil nutiden. Alternativt kan du lave et billede collage af jer to så godt. Brug denne collage som en del af en personlig hjemmelavet kalender eller ur.

Kreative Gaver til Ham

Her er nogle romantiske gaver ideer til ham, der er personlige og specielle – det virkelig ud af kassen sort, der vil have ham falde for dig igen:
Kærlighed Kuponer
Gør kuponer til forskellige ting og aktiviteter og bede ham om at “en-cash ‘dem, måske i løbet af en uges tid. Nogle af de ting kunne være:
Ser en film efter eget valg
Forberedelse et måltid efter eget valg
En picnic bare for jer to når som helst, hvor som helst
En 30-minutters massage
Gør en husstand akkord for ham, at du hader

Navngiv en stjerne
Navngiv en stjerne efter ham. Og han vil skabe historie. Der er hjemmesider, der tilbyder denne service. Kontakt én og gøre hans dag!

Tattoo
For dem af jer, der er den virkelig fed type,? Hvorfor ikke tatovering hans navn på din krop Det er en permanent mærke din kærlighed til ham og sørg for at feje ham af hans fødder.

Lev Reel Life
Er de to af jer sande romantikere? Jeg vil vædde de to af jer har en favorit romantisk, film scene samt – handle det ud. Komplet med kostumer og indstillinger. Spændingen ved at leve din fantasi vil være netop det spændende.

Dating Scene
Lade som du ikke kender hinanden og ‘uheld’ bump ind i hinanden. Har en første date efter alle disse år, og kommer til at kende hinanden igen. Det vil genoplive romantik i dit liv for sikker!

Romantic Getaway
Planlæg en romantisk getaway til din foretrukne destination og derefter overraske ham. Han vil elske at du har whisked ham væk, i stedet for ham at gøre alle de planlægning og udførelse.

Disse romantiske gaver til ham er sikker på at sætte hans hjerte i brand og varme tingene op flere hak. Må ikke sige, at jeg ikke advarede dig.

Hjemmelavet chokolade Gaveideer
Bedste Gaver til kvinder
40th Birthday gaver til kvinder
Christmas Gift udveksle ideer
2 års jubilæumsgave
Gaveideer til fars 50 års fødselsdag
Anniversary Gaveideer til Ham
Bedste Gaver til kvinder under $ 50
Christmas Gift Ideer til teenagere
Anniversary Gaver til kvinder
Håndlavede Gaver til Ham

Leave a Reply