Sentimental Julegaver til mænd

Manden i dit liv fuldender dig. Den første mand i dit liv var den, der skabte dig. Din skytsengel, din far. En anden mand i dit liv er den, du er vokset op med. Den, der har fundet en ny grund til at kæmpe med dig hver eneste dag, men forsvarede dig som en mur i tider med fare, din bror. Og den anden mand i dit liv, i dette øjeblik, er den, du deler nogle af de bedste og værste oplevelser af dit liv med, din kærlighed, din partner, din soulmate. Kendskab til betydningen af ​​hver af disse figurer i dit liv vil naturligvis gøre du ønsker at få sentimentale julegaver for hver enkelt af dem. Givet i denne artikel er nogle ideer til hvert af disse vigtige relationer. Læs dem og afgøre, hvilken af ​​disse gaver, du vil prøve.

… for far / Brother

Julen er en tid til familien. Det er en tid, hvor hele familien kommer sammen, at glæde sig, forene og huske. Din far og din bror er to af de første mænd, der trådte dit liv. Og de fortjener noget meget bedre end en billig julegave til mænd afhentes i en genbrugsforretning. Sætte nogle tanker i gaven og du vil blive belønnet med et strålende smil, og hvis du er heldig, glansfuld, vandede glimt i deres øjne også.

Video Montage af Hver jul
Dette er en af ​​de håndlavede julegaver, som ikke rigtig koster meget. Det er en sentimental gave, der er sikker på at gøre dem til at nå deres lommetørklæder. Gå gennem alle de gamle videobånd på din plads. Find alle dem, der blev skudt på hver jul fra når du var børn indtil det sidste år. Indsamle og redigere dem. Derefter udarbejder en video montage af alle de bedste øjeblikke, som du plukket fra dem. Spil det derhjemme og give dem begge et eksemplar hver, i en personlig cd sag.

Family Tree
Hvis en kreativ julegave er, hvad du ønsker at give din far eller bror, så er dette ene er en god idé. Nasse rundt eller tage ved hjælp af en slægtsforsker at spore din familie så langt som muligt. Når du har så mange oplysninger som du kan få, lave en dejlig familie træ i hånden på en kina tallerken. Brug en kalligraf hjælp, hvis du har brug for. Lav en kopi af det på en anden tallerken og gave det til både din far og din bror. Det vil helt sikkert være et følelsesladet øjeblik for dem.

Memorabilia
Hvis der er en bestemt forfatters arbejde, din far eller bror har læsning, og forsøge at få dine hænder på den første udgave af en af ​​hans bøger. Else, hvis der er en idrætsudøver, han beundrer, kan du få ægte autografer merchandise af denne person. En anden ting du kan få, er en antik version af noget, han nyder at indsamle. For eksempel frimærker, lommeure, cigaretetuier, knive, fløjter, etc.

… for Boyfriend / forlovede / mand

Efter din familie, er det dit livs kærlighed, der er en af ​​de vigtigste tal for dig. Du kommer til at tilbringe resten af ​​jeres liv sammen, så det er kun naturligt at ønske at finde den mest upåklagelig julegave til kæreste eller mand. Han elsker dig med alle dine fejl og du elsker ham med alle hans. Denne kærlighed har al mulig grund til at blive fejret. Og gøre det med de ideer nedenfor.

Memory Gift
Du kender sikkert manden i dit liv bedre end næsten alle han kender. Så har du fået at vide særlige hændelser i sin barndom, at han må have delt med dig. Han skal have en nævne et konkret stykke legetøj, som han var særlig glad for. Eller en chokolade eller slik, som han virkelig nød. Selv noget så fjollet som hans foretrukne ride på en retfærdig kan være en del af denne gave. Få ham til at genopleve sin barndom ved at give ham noget, han nærede som barn. Han vil absolut elske det!

Udarbejde Middag og Goodies
Hvis din mand er en foodie, og som mennesket er ikke, så kan du give ham en romantisk julegave, at han altid vil huske. Pisk op alle sine livretter, ved at bede sin mor for de særlige opskrifter, han elsker. Denne måde, sammen med hans livret, vil han også få den foretrukne smag, at han absolut elsker. Ud over dette, forberede et parti af hver en af ​​hans foretrukne munchies. Fra cupcakes til cookies til brownies til selv stegt kylling vinger. Slutte sig til ham og binge julen væk!

Personlig Garderobe Essentials
En af de mest populære julegaver er en personlig post. I år dog tage det til et helt nyt niveau af personlige gaveartikler. Hvad du kan gøre, er at købe ham ting til sin garderobe. Lige fra undertøj til en barbering kit til en tre stykke kulør til manchetknapper. Køb ham alt og få dem personlig med enten navn eller bare hans initialer. For klud poster, kan du få navnet broderede og for metal eller plastic elementer, navnet præget eller indgraveret får.

Alle disse ideer til vil helt sikkert arbejde for at gøre din mand / mænd kaste en glad tåre eller to. Så tag din pick. Du er i for nogle tunge kramme! Glædelig jul!

Eco-venligt Gaver
Ét års jubilæum Gaver til kæreste
Veninde Gaveideer
Tankevækkende Gaver til mor
Wedding Anniversary Gaver efter år
Gaveideer til hende under 20 dollar
Dating Anniversary Gaver
18-års fødselsdag Memorabilia
Hvad at få din kæreste til jul
Bedste Gaver til kvinder under $ 30
Gave til nogen, der har alt

Leave a Reply